Whitmarsh "Kaza Hamilton'ı Etkilemedi"

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Uzun vadede bir kaç kaza yapmadan şampiyon olamazsınız. O zihinsel olarak çok güçlü ve ne kadar iyi olduğunu iyi biliyor. O, limitleri bulursanız daha iyi olacağınızı biliyor.”

“Onunla bir kaç dakika önce konuştum. Güçlü ve Singapur’da kazanmaya çalışacak.”

“Aracı güncelleyeceğiz ve orası bize buraya göre daha uyması gereken bir pist. ve Lewis yarışı kazanmaya çalışacak, bu kadar basit.” dedi.

Whitmarsh, Hamilton’u yavaşlaması için uyarmadıkları için takımın sorumlu olduğunu söyledi.

Whitmarsh ” Dediğim gibi, bu kişi Lewis ve bu konuda ben sorumluluğu alıyorum. Jenson ile farkı kapatıyordu ve eğer yeteri kadar yakınlaşabilseydi Jenson’ı geçip 2. olabilirdi. Biz yarış takımıyız.”

“Normalde olduğu gibi şampiyonluk mücadelesi vermiyoruz ve insanlar bir dünya şampiyonunun 3.lüğü istediğini söylemesini beklemiyorlar. Ben olanlardan memnunum.”

“O dünya şampiyonu, Mclaren için yarışıyor ve eğer 2.lik şansı varsa ki bu şans vardı, o zaman onun için mücadele eder. Şu anda puanlarla oynamıyoruz, sonuç istiyoruz.” dedi.

Whitmarsh ayrıca Kovalainen’in sıralamalardaki oldukça güçlü performansına rağmen yarışta zayıf olmasına üzüldüklerini söyledi.

Whitmarsh “Kesinlikle üzüldüm ve Heikki de üzüldü. Harika bir sıralama geçirdi. Çift pit yapanların önünde olma şansımız vardı ancak bu hayalkırıklığı.”

“Sert lastikler verdiğimiz için biz hatalı olabiliriz. Hiç yol tutuşu yoktu ve zorlanıyordu. Belki de yumuşak lastikler ile başlatmalıydık. Gridde geri düştüğünüzde o durumda tekrar düzelmek zor oluyor.” dedi.

Whitmarsh, Kovalainen’in bu performansının ardından takımdan gideceğinin garanti olacağı görüşünü yalanladı.

Whitmarsh “Biz uzun vadeli performansa v takıma katkıya bakarız. O, iyi bir takım oyuncusu ve takıma çok faydalı.”

“Günün sonunda hızlı sürücü bulmak en zor şey ve o hızlı ve teknik olarak iyi. O, bugün oyununu yükseltti ve belki biz yanlış lastik seçimi ile bu sonucu aldık.” dedi.


Yorumlar

  1. mer kardeşim bende minibüsçüyüm ayıp oluyor.sonra 5 tl deil 1.2 tl

  2. mert merter avatarı

    "O dünya şampiyonu, Mclaren için yarışıyor ve eğer 2.lik şansı varsa ki bu şans vardı, o zaman onun için mücadele eder. Şu anda puanlarla oynamıyoruz, sonuç istiyoruz." dedi.

    McLaren lewis in sonuna kadar arkasinda bu böyle olmali tebrikler hem takima hem lewis e
    kovva icin bisey demiyorum bizim minibüs cü kamil :))) dur kalk 5tl

  3. Serhat seninle aynı fikirdeyim hırs yaptı bizim Lewis tosladı duvara:((

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Hep O Nichole yüzünden Çocugu Ne Hale Getirdi 😛

  5. sedat ahmet avatarı

    kimsenin olayı büyütüğü yok kaldı ki bu kazanın üzerinden 24 saat geçmedi yani şuan halen konuşuluyor olması normal 🙂 hamilton sıralamalardada hata yapıp polu alamayabilirdi,aracı yolda tutamadı bu bir hata oldu tabi son turda olması bizleri üzdü.
    takımın açıklamaları tam benimde düşündüğüm ve dün belirtiğim,istediğim gibi olmuş bu yöndende mutluyum.heiki için açıklamalar sezonun sonuna kadar beklemeli.

  6. takım bu starejiyi belirlemese idi polü alabilirmiydi?

  7. fad_ moment avatarı

    bence bu olayın bu kadar büyümesine gerek yok. çünkü sıradan bir yarış kazası ve hamilton bunu yaptı diye şampiyonluktanda olmayacak. bu kazadan da etkkilenmemesi gayet normal. bunu bu kadar büyüteceksek massa'nın saingapur'da yaşadığına hala ağlıyor olmamız yada alonso için 2007 macaristan için kahroluyor olmamız lazım 😀

  8. Hamiltonun tabiki sucu yok ona 2 stop yaptıran takımın sucu var.Baştan sona elinden geleni yaptı.Kovalainen in bahanesi cok sert lastik filan…Hamilton o kazayı yaptığı için bir kez daha gurur duydum.Çünkü onun amacı kazanmaktı ve bence kazandı.

  9. Oğuz YELMEN avatarı

    sen bizimkisinden çok daha iyi bir takım patronusun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir