Sutil: "Force India, Monentumunu Koruyabilir"

yazar:

kategori:

Monza’da yarışa 2. sıradan başlayan Alman pilot, günü Ferrari’den Kimi Raikkonen ile mücadele ederek geçirdi ve 4. oldu.

Spa’ ve Monza’nın düşük yere basma kuvvetine sahip paketlerinin Force India’ya yardım etmesine rağmen Sutil, bundan sonraki yarışlarda da takımın bu kadar güçlü olmaması için herhangi bir sebep göremiyor.

Sutil: “Bundan sonraki pistlerin bize çok uyduğunu düşünüyorum. Singapur’da kazanma şansımız olup olmayacağından yüzde yüz emin değilim ama Japonya bize gerçekten uyuyor, Brezilya’da öyle. And Abu Dhabi’de herkesin benzer şansı var”

“Verimli bir aracımız var ve gelecek yarışlar için büyük bir güncellemeye sahip olan bir takımdan biriyiz. Bu yüzden gerçekten kendime güveniyorum”

Force India’nın Fisichella ile Spa’da KERS’li Raikkonen’i geçemeyip yarışı kazanamamasının ardından Sutil de aynı durumdan söz etti.

Sutil: “Burada harika bir gün geçirdim, ama hep engellendim. Çünkü KERS araçları beni çok etkiledi. Bu KERS yüzünden son iki yarışta 1 sıra kaybettik. Ama şu anki durum bu”

“Kalkışta pek adil bir durum yok ama durum bu. (KERS’li araçlar) virajlarda daha yavaş olayı da hesaba katıyorlar ama kalkışta şüphesiz en iyi araçlar. Bu demek oluyor ki biz sıralamada birinci oluruz ama sonrasında kalkışta 4 sıra kaybederiz ve bütün strateji gitmiş olur”


Yorumlar

  1. özay erdem avatarı

    "Kalkışta pek adil bir durum yok ama durum bu" demiş sutil.bence gayet adil bir durum.çünkü sezon başlamadan önce mc laren,ferrari kerse büyük emek harcadı ve meyvelerini çok geç aldılar;kerse odaklanma yüzünden şampiyonluk yarışından koptular.
    bmw sauber ise dibe vurdu.
    o kadar verilen emekten sonra kers sistemine adil değil demek yanlış;çünkü her takım kers kullanıp kullanmamakta özgür;tabi ferrari ve mc laren bu sistemi iyi geliştirdi.

  2. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Bence seneye Force India üst sıralara oynayan bir takım olacak..

  3. felipe massa avatarı

    bence eğer brawn barichello yla devam etmezlerse sutil i alsınlar o da ii puanlar getirebilir welled_1905_@hot

  4. @vega_nitro eskiden olsaydı Mclaren kesinlikle olmazdı çünkü Ron Hamiltona takım arkadaş refakatçi birini arıyor.Şimdi Martin var ne olur bilemem.Görmeden hangisinin iyi olacağını bilemeyiz.

  5. Sutil, kendini göstermeye başladı. Monaco, Almanya gibi yarışlarda şansslıktan dolayı puan şansını kaybetmişti. Nihayet puanını aldı, umarım rekabet olasılığı yüksek bir takıma geçer. McLaren'ın işine yarayabilir Sutil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir