Barrichello'nun da Geleceği Garanti Değil

yazar:

kategori:

Brawn GP CEO’su Nicky Fry, Barrichello’nun takımdaki geleceği hakkında temkinli konuştu.

Fry “Göreceğiz.  Şu anda sadece yarışlara odaklanıyoruz ve her ikisi de mükemmel iş çıkarıyorlar ve şu anda bu konuyu bırakalım.” dedi.

Takım Patronu Ross Brawn daha önce aynı pilotlar ile devam edebileceklerini söylemişti ancak son olarak “Bu hâlâ karar verilecek bir şey. Üzerinde çalışıyoruz.”

“Çözmemiz gereken başka şeyler var, onların ardından pilotlar gelecek.” dedi.

Son zamanlarda çıkan söylentiler Mercedes’in takımın büyük bölümünü alabileceği ve Nico Rosberg’in takıma gelebileceği yönünde.

Bunun dışında Kimi Raikkonen, Robert Kubica ve Nick Heidfeld gibi isimler de Brawn GP ile anılıyor.

 


Yorumlar

  1. Remzi Ersoy avatarı

    M1CHAEL evet brawn seneye süper bi arap yapamazlar, bunun bir nedenide bu sezon çok öncesinden honda kaynaklarıyla bütün takımlardan daha önce 2009 aracına yöneldielr.bu sene şampiyonluk mücadelesi veriyolar.seneye en iyisi onlar için bütün takımlarla başa baş bi mücadele olur .

  2. "Bence Mercedes Brawn ile anlaşıp. Yeni bir takımın çalışmalarına başlamalı. Mercedes motorlu, teknolojili, Brawn'ın mühendisliği ile birlikte yeni 3 ncü takımlığa oynayabilen bir projeksiyon hazırlayabilirler. Kimi ve Nico'yuda transfer etsinler. Olsun bitsin bu iş. "

    demişsin M1CHAEL, Brawn'ın strateji yetenği de var, Mercedes'in motoru. Kimi ve Hamilton'ı da alırlarsa uçururlar. 🙂

  3. özay erdem avatarı

    valla burdan da anlaşılıyor ki transfer piyasası kimi nin ferraride kalıp kalmamasına bağlı olarak şekillenecek;raikkonen sadece bir takım için güçlü bir pilot değil;aynı zamanda ilgi ve sponsor kaynağı;kimi yi alan takım sadece iyi bir pilot almış olmaz.

  4. Brawn seneye super bir araç felan yapamaz. Bu sene mali sıkıntılarını aşamadı. Söylemeye çalıştıkları kaynaklar ortada yok bu şekilde devam ederse Mr.Brawn kurtaramaz gridin sonunda kalırlar.

    Biraz da atalım.
    Bence Mercedes Brawn ile anlaşıp. Yeni bir takımın çalışmalarına başlamalı. Mercedes motorlu, teknolojili, Brawn'ın mühendisliği ile birlikte yeni 3 ncü takımlığa oynayabilen bir projeksiyon hazırlayabilirler. Kimi ve Nico'yuda transfer etsinler. Olsun bitsin bu iş.

    Tek başına olmaz ama görelim Mercedes'i bu şekilde :). Belki zamanla Mclaren'da kurtulur da. Cossworth ile Renault ile anlaşırda eski zamanlarına geri döner 😛

  5. elif çivici avatarı

    brawn seneye de süper bi araç yapacaksa ki gerekli şeylere sahip,her şeyden önce ross brawn a ,ve gelecek seneler için ''bulduklarını söyledikleri'' meşhur kaynakları var,pilotlarda köklü degişikliğe gidilmeli..eğer mercedes ortaklığı olursa rosberg-sutil i yarıştırsınlar ya da hulkenberg i 😀

  6. Hamza Fayiz avatarı

    button çok iyi bir pilot ama koyun gibi davranıyor….bence artık barrıc kendisi bırakması lazım adama bıraksalar ölene kadar yarışıcak.!:@:S

  7. Jenson Button avatarı
    Jenson Button

    bence brawn seneye de ferrari mclaren kadar hızlı olursa buttonda rubensde onlarla mücadele ederlir

  8. umit isbilen avatarı

    eğer seneye ferrari, mclaren, renault brawn kadar hızlı bir araç yapalarsa ki kesin yaparlar, button ve barrichello ile çok zayıf kalırlar çünkü karşılarında eşit araçlarla kimi, lewis, alonso, kubica gibi yetekli pilotlar olacak. button ve barrichello'nun eşit şartlarda bu pilotları pist üzerinde geçebileceklerini hiç sanmıyorum…

  9. inşallah şampiyon olur bariçello

  10. niye şimdi garantisi olmayan bar olduki iki pilot için konuşmuş adam :S buttonın kaç yıl sözleşmesi var ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir