Brawn, Honda'daki Hayatından Memnun

yazar:

kategori:

Ross Brawn, geçen senenin sonunda Japon takıma katılmasının ardından Honda takımındaki hayatının oldukça olumlu olduğunu söyledi.

Michael Schumacher’in Benetton ve Ferrari’deki şampiyonluklarında beraber çalıştığı Brawn, geçen sene HOnda’nın yeni takım patronu olarak açıklanmıştı.

İngiliz teknik adam, yeni işinden keyif aldığını söyledi.

Yeni aracın tanıtımında Konda’daki yaşamı sorulan Brawn: "Oldukça olumlu" dedi ve devam etti.

"Buradaki insanların tutumları ve sadakati birinci sınıf ve bu tutum ve sadakatin ileri yönde gitmemiz anlamına gelmesini sağlayacağına inanıyorum"

"Açık olan şey, bazı alanlarda büyük potansiyele sahip olmamızdır, Japonya ve İngiltere’de. Heyecanlı, yetenekli,  zeki bir çok insan var ve bunların hepsini bir araya getirip herkesin doğru yönde ilerlemesi sağlamak da benim görevim"

"Geçmişte büyük heyecanlar oldu ama belki de çaba, olması gerektiğini gibi koordine edilemedi. Honda takımı ile anlaşma imzalayan hepimiz Honda adına çalışıyoruz ve hepimizin aynı yönde çalışması gerekiyor"

Brawn, 2008’de Honda’nın amacının kötü geçen 2007 sezonun ardından düzenli bir gelişme olduğunu söyledi.

Brawn: "Bir saygıdeğer konuma geri dönmemiz gerekiyor. Açıkçası 2007 takım adına çok zor bir yıldı. Bu yüzden arzularımız her bölümde olumlu olarak ilerlemek ve ilerleme kaydettiğimiz sürece mutlu olacağız"

"2008’de saygıdeğer puanları alabileceğimiz konumlara geri dönmeye ihtiyacımız var ve oradan da yapılanmaya. Hedeflerimiz bunlar; her adımın olumlu olduğunundan ve tekrar puan alabileceğimizden emin olmak"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir