Button "Her Şeye Rağmen Honda İle Devam" Diyor

yazar:

kategori:

Jenson Button her şeye ve yaşadıkları sorunlara rağmen Honda’da uzun bir gelecek istediğini, Honda’nın gelecekte herkesin yarışmak isteyeceği takım olacağını düşündüğünü söyledi.

Button "Honda ileride yarışmak istenilen takım olacak. Şu anda her şeye sahip. İlk defa her alanda güçlü olduğumuzu ve hangi yönde ilerlediğinizi bildiğimizi söyleyebilirim."

"Ross Brawn ile mükemmel bir teknik ilerleyişimiz var. Bu takımda çok büyük fark oluşturacak. Şu anda olduğum yerden memnunum." dedi.

Button ayrıca geçen sene yaşanan zorluklara rağmen Honda’dan ayrılmanın asla seçenek olmadığını ve Honda’nın geçen seneden sonra daha güçlü olacağını söyledi.

Button "Bu sene burada olmama seçeneğimiz olmadı. Bunu asla düşünmedim çünkü Honda’nın da benim istediğimin aynısını istediğini biliyorum. Kesinlikle geçen sene çok zordu ancak Honda’nın bir şeylerin değişmesi gerektiğinin farkına vardığını düşünüyorum. Hepimiz bazı şeylerin değişmesi gerektiğinin farkına vardık."

"3. ve 4. sırada bitirdiğimiz daha iyi bir sezon geçirseydik belki aynı yolda devam edecektik ve belkide bu sezon da aynı sonucu alacaktık. Belki nasıl devam edeceğimizi asla bulamayacaktık. Ancak böylesine zor bir senenin ardından bir şeylerin gerçekten değişmesi gerektiğinin farkına vardık. Sadece personelde değil, araçta da."

"Şu anda herşey iyi ancak daha önce de belirttiğim gibi bu son ürün değil. Rekabetçi olmak için yapmamız gereken çok şey ve sıkı çalışma var." dedi.

Button ayrıca geçen seneki zorluklara rağmen motivasyonunun hep yüksek olduğunu söyledi.

Button "Formula 1’deki herhangi bir pilotun bizim takımımızda motivasyonsuz olabileceğini düşünmüyorum. Kişisel olarak ben oldukça motive olmuş durumdayım. Pistteki en zinde pilot olduğumu hissediyorum. Ben açıkçası açım ve rekabetçi bir araç istiyorum. Ancak bu kendisi olmayacak, çalışmamız lazım." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir