2011 Mercedes-Benz SLS AMG Tanıtıldı

yazar:

kategori:

Mercedes-Benz SLS AMG Fotoğrafları İçin Tıklayınız

Mercedes, uzun zamandan beri merakla beklenen 2011 SLS AMG modelini otomobil severlerin beğenisine sundu.

Yeni SLS AMG ile Mercedes, efsanevi 300 SL Gullwing (martı kanat) aracının modern versiyonunu yollara çıkarmış olacak. Oldukça etkileyici ve sportif bir görünümü olan SLS AMG, martı kanatları ile inanılmaz bir görüntüye sahip.

Aracın 571 beygir güç üreten, 650 nm torklu 6.3 litrelik V8 motoru bulunuyor. 7 ileri çift kavramalı şanzımana sahip araç 0’dan 100 km/sa hıza 3.8 saniyede çıkıyor ve maksimum 315 km/sa hıza ulaşıyor.

2011’de yollara çıkacak olan SLS AMG’nin satış fiyatının yaklaşık 160 Bin Euro olması bekleniyor.

Mercedes-Benz SLS AMG Fotoğrafları İçin Tıklayınız


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    luris kaynak burada

    http://www.ultimatecarpage.com/car/4256/McLaren-MP4-12C.html

    motor özelliklerinde ''Twin Turbo'' diye yazıyor.

  2. Görkem Yılmaz arkadaşım, araştırdığım kadarıyla mclarenin aracında turbo yok, sen nerde okudun bunu?

  3. Mercedesin ürettiği motorlar , hacimleri büyük olmasına karşın , ağırlık , malzeme kalitesi , tork… gibi bir çok faktörü içine alan bir tasarımdır.Mercede C63 AMG nin motoru , M3 ün motoruna göre daha hafiftir.Her firmanın kendine özgü bir tasarım felsefesi vardır.

  4. mert merter avatarı

    herkesin bakis acisi fikri baska bence en iyi arac ama herseyiyile

    Mclaren MP4 12C

  5. mert merter avatarı

    mp4_12c- 600 HP 3,8 litre

    en iyi isi McLaren cikarmis

    ben böyle bir motoru F1 aracinda da görmek isterim
    zaten su anki durum onu gösteriyor
    bide mercedesin aracinin önü cok cirkin ne dersiniz

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    mp4-12c'de çift turbo var ama. bu üç otomobilde en iyi değerleri 458 italia üretiyor. 4.5 litre'den 570 bg çıkarıyor.

  7. 458 italia- 570 HP 4,5 litre
    mp4_12c- 600 HP 3,8 litre
    sls_amg- 571 HP 6,3 litre

    turbo motorları bu işe karıştırmayalım istersen.

  8. 360 Modena'nın motoruda sağlamdır. 4.0lt den 400 beygir üretiyor mesela…
    ki bu aracı Mercedes saymıyorum bile adı üstünde AMG… Mercedes kasasını al herşeyini sen yap 🙂

  9. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    herkesde de bir italia'dır gidiyor. havalı diye mi bilmiyorum, daha önce hiç araç üretilmedi mi yoksa bin beygiri 1.4 motordan mı çıkartmış tam olarak nedir bilmediğimiz

    birde italia bu aracın eşdeğeri,segmenti,sınıfı mıdır onu diyorum.

  10. sedan ile spor bir otomobilin karışımı gibi duruyor araç. özellikle yandan görünüşü hiç güzel değil. yarım boğazlı botlara çizmelere benziyor =) görünüş olarak hiç beğenmedim. ayrıca 570 beygiri çıkarabilmek için 6,3 lt. motor kullanılmış, yuh diyorum buna da. hem kusursuz görünüşü, hem teknik özellikleri, hem de insanı baştan çıkaran yapısıyla 458 italia'yı tek geçerim.

  11. Emir Çolak avatarı

    Bence müthiş bi araç, arka kısmıda çok iyi, param olsa alırdım 😀 sülaleden birisinin petrolcü olması lazım.

  12. selahattin özel avatarı
    selahattin özel

    mercedes olduğu için alınır,yoksa hiçbir albenisi yok,(tabi ben alamam)

  13. "MUSAB BERA", devrim arabaları filmini izlerseniz bizim durumumuzun neden böyle olduğunu görebilirsiniz 😉 ilk defa 12 yıl önce okumuştum hikayesini, içim burkulmuştu.

  14. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ferrari,aston martin ve lamborgini kadar güzel olmasada mercedesin şimdiye kadar yaptığı en güzel iki araçtan birisi.diğerini ise f1 hafta sonlarında görüyoruz zaten 🙂

  15. sevgin mutlu avatarı

    Kamil ayaz Almanya hakkında sölediklerin zaten çok doğru ama kalite konusunda sana katılmıyorum bence bu aracın ve diğer araçlarında eski araçlardan kalite bakımından aşağı kalır bir tarafı yok ama eski araçların tarihi ve prestiji yeni nesil araçlardan çok daha fazla ve bu yüzden de fiyatları her zaman çok yüksektir. Örneğin Mustangın 68 modeli her zaman en iyi Mustang modeli olarak kalıcaktır yada Shebly Cobranın 60 yıllardaki modelide en iyi modeli olarak kalıcaktır. Dünya markalarının nostalji araçları her zaman en iyi modeller olarak kalır çünkü şu an Dünya Markalarını bu günlere o modeller getirdi.

  16. Hoş, güçlü bir makine ama genel dizayna göre arka kısmı çok kötü bence.
    Mclaren ve Ferrari ile mukayese edemem de ayrıca.
    Arkası hariç güzel bir yeniden yorumlama olmuş. Klasiği çok hoşumuza gidiyordu.
    Pist üzerinde de o 2 rakibine yaklaşabileceğini düşünmüyorum. Testlerde göreceğiz.

  17. asagidaki linklerden sizlerde goreceksinizkalitenin farkini arkadaslar , herkese saygilar

  18. arkadaslar ben almanyada yasiyorum arac guzel ama abartili yorumlar var gercekten , ben esksine oranla hic begenmedim cunki eski bile olsa bir kalite var fakat su resimlerinde gordugum aracta hic kalite yok her parcasinda suan kullanilan araclardan bir esinti var , oysa eski sls ler hala degerli ve kaliteli , ornegin eski sls suan da bile 250 bin euro civarinda ,,,,, birde bazi arkadaslar almanyanin gecmisinden bahsetmis ismini yazdiklariyla uyusmuyor,almanya savastan sonra hergecen gun dahada kotulesiyor, bizim terore harcadigimiz paradan daha az para harcayarak ruslardan alinan bati almanyadan bile bahsetmis,yani kisaca almanya son yillarini yasiyor,amerikada altin rezevlerinde bulunan altinlarini bile harcayamiyor almanya bukadar bagimli bir ulke oldu,almanyanin sugune gelmesi tamamen hitler in mirasidir,ve herkes tarafindan bilinen bir gercektir, saygilar

  19. ya bud arabami , eskisi daha guzel suan bile eskisi almanyada yenisinin iki kati fiyatinda yani mercedes bile eskisini aratir oldu , bunun sebebide tamamen politika

  20. Bu aracın fotolarına baktıktan sonra karşılaştırma olsun diye, Mclaren'in son aracına ve Ferrari 458 ITalia'yı da inceledim bir kez daha… Ne yalan söyleyeyim, Mercedesin tarih kokan tasarımı, güzelliği ve "martı kanatları" beni etkilemişken, bir spor otomobil olarak 458 Italia'ya yı tek geçerim heralde bu 3 otomobil arasında, yırtıcı tasarımı, Ferrari'nin artık klasikleşen hatları ve inanılmaz kırmızı rengi insanın kanını kaynatıyo 🙂 Mclaren ise bu sefer tasarım olarak gözüme pasif geldi biraz, çok sade duruyor araç, aslında çok güzel fakat diğer 2 araca göre gerçekten sıradan geldi gözüme, en çarpıcı yanı mclaren turuncusu rengi 🙂 Keşke Mercedes gümüş bir araçla tanıtım yapsaydı durmadan ve kırmızı renkli fotolar pek basında dolaşmasaydı, mercedes gümüş rengiyle daha çekici olacaktır, özellikle biz F1 fanlarının gözünde 🙂 Sonuç olarak para sorun olmasa hangisini alırsınız derseniz, Mercedesle Ferrari arasında kalır, gider Lamborghini Gallardo Lp-640 alırım, beyaz bir tane 🙂 Çünkü karar veremeyeceğim diğer 2 otomobil arasında, Mclaren'i ise baştan eledim, o kadar para verceksem daha fazla albenisi olmalı aracın 🙂

  21. sağlam araç, geçmişin izlerini taşıması çok hoş 🙂

  22. son günlerde üstüste bombalar patlatılıyor. gerçekten harika bişey yapmışlar. martı kanatlar çok hoş göünüyo. araç bence arkadan da çok güzel. yandan diyecek söz bulamıyorum.

  23. Ertan Akkaş avatarı

    Orjinalde kırmızı renk seçeneği bulunduran bir Mercedes nadir bulunur bir ürün… Piyasada yeni bir bebek 😀

  24. Facebook'ta fotoğrafları yayınlanmıştı, resmi Mercedes Benz Fan Grubu tarafından. Oldukça olumlu tepkiler almışlardı.

  25. boş bulundum iki kere tıkladım. özür…

  26. adamlar 2 dünya savaşındada yenilmekle kalmamış ülkelerinde taş taş üstüne kalmamış. buna rağmen tekrar toparlanıp dünyanın sayılı ülkelerinden biri olup birde yakın zamanda doğu almanyayı içine katıp bütün bunlara rağmen dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olması ve gerçekten çok güzel şeyler yapmaları bir türk olarak beni imrendiriyor. samimiyet istek konsantrasyon çalışmak ve dürüstlük..sanırım özeti bu…onlarmı müslüman bizmi bazen sormadan edemiyorum. vallahi bravo…nevimle iftihar ediyorum.

  27. sevgin mutlu avatarı

    Çok çok çoook güzel bir araç yapmışlar nostalji ile modern araçları arasında çok güzel bir karışım yapmışlar. benim arkasını basit yapmalarıda çok hoşuma gitti. 60lardaki sl serisini modern bir şekle sokmuşlar ve bunuda çok harika yapmışlar yeni nesil olarak tanıtılan en güzel araç diyebilirim kendim için

  28. Önden çok çok iyi ancak arka taraf nasıl desem… Sanki çok basit duruyor, çok düz. Genel anlamda çok güzel…

  29. aşk'ın katı hali.

  30. almanların arabalarıda bir başka oluyor…

  31. kimi- aydan avatarı

    arabaya bak yaa icim gitti :d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir