Barrichello Henüz Bırakmaya Hazır Değil

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello henüz sporu bırakmak gibi bir niyetinin olmadığını, yeni sezon için oldukça ateşli olduğunu söyledi.

Formula 1 kariyerine 1993’te Jordan ile başlayan Brezilyalı pilot bu seneki Türkiye yarışının ardından Formula 1’de en çok yarışmış pilot ünvanını kazanacak. En fazla GP’ye katılma rekoru şuanda 256 yarış ile Riccardo Patrese’ye ait.

David Coulthard’ın ardından şu anda pistteki en yaşlı pilot olan 35 yaşındaki Brezilyalı pilotun Honda ile anlaşması bu sezon sonunda bitiyor.

Ancak Barrichello bu sezonun son senesi olmasını istemediğini söyledi.

Barrichello "Fiziksel olarak mümkün olduğu kadar devam edeceğim. Fiziksel performansımın zirvesine ulaşmadım henüz."

"Atletik olarak gerileyeceğim zaman olacak. Henüz buna ulaşmadım. Yine Eou Rouge’ye hızla gireceğim için mutluyum. "

"Ne yapabilirim? Bu özlediğim duygularım. Bu yüzden go kart yarışları yapıyorum ve bu yüzden bu kadar emek harcıyorum. Her şeyin ortasında olmayı seviyorum. Eğer rekabetçi olmadığımı hissedersem o zaman bırakacağım."

"Sahip olduğum her şeyden memnunum ancak bu senenin son senem olacağını düşünmüyorum. Duracağımı düşünmüyorum. Henüz anlaşmış bir anlaşmam yok ancak yine de iyi hissediyorum. Ancak birisi bana ‘dur’ demeden önce bırakacağımı düşünüyorum."  dedi.

Brezilyalı pilot Formula 1’deki 16 yıllık kariyerine rağmen hâlâ yeni sezon için sabırsızlandığını söyledi.

Barrichello "Bu inanılmaz çünkü günün sonunda yine her şeyin aynı olduğunu düşünüyorsunuz."

"Ancak bu yeni dönem için duyulan heyecan. Dürüst olmak gerekirse ben derinden arabayı kullanmayı sevmiyor olsaydım, sevdiğim çocuklarım ve ailemle beraber evimde olur, bu soğuk İngiltere havasında olmazdım."

"Araç kullanmayı  çok seviyorum. Bu benim için yeni bir başlangıç. Belki kariyerimde sorunlarım oldu ve bunlardan da bahsettim. Yarışlara başlamamdan 3-4 sene sonra ne kadar yarışabileceğimi düşünüyordum çünkü sıkılmıştım."

"Ancak artık iyi enerjiye nereden sahip olacağımı ve bunlara ne zaman ihtiyacım olduğunu ve kötü enerjiden nasıl uzak duracağımı bilebiliyorum." dedi.


Yorumlar

  1. nankör olmayın.barrichello farklı bi takım için ayrıldı.hem onun sena ile 1990da sohbetini izledim youtubede.sırf shumi şamp olsun diye coulthardın hakkinen için yaptığı gibi hep pitten uyarıldı dur diye.örnek avusturya a1 2002 ve coluthard avustralya melbourne 1998 gibi.coulthard ve barrichello çoğu yarışta hakkinen ve shumiyi mağlup ettiler.youtubeye bakarsanız görürsünüz.emektarlara saygılı olun biraz gençler.

  2. massathebest avatarı

    görkem arkadaşım, ilk yorumumda da görüldüğü gibi ben ne felipe nede rai ile ilgili hiç bir şey yazmamışken arkadaş durup dururken konuyu massa'ya sataşmaya getirdi..

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    öneri: takım tutun arkadaşlar. ferrari'de yarışan pilotlar için tartışıyorsunuz. bakın böyle takım fanı olunmaz.

  4. massathebest avatarı

    hocam 1 saat içinde iki yorum,, birinde ''sen benim sevdiğim pilota dil uzattığın sürece…'' diyorsun, diğerinde ''raikonen taraftarı değilim pilot tutmam ben takım taraftarıyım '' diyorsun.. acaba sen ne yazdığını biliyor musun?

  5. neyi anladın acaba raikonen taraftarı değilim pilot tutmam ben takım taraftarıyım massanın çok iyi bir yardımcı pilot olabileceğini düşünüyorum o kadar bari gibi

  6. massathebest avatarı

    şimdi anlaşıldı probleminin sebebi.. bana göre de sen bir f1 izleyicisi falan değilsin. rai'nin massa'yı ezememesi fena üzmüş seni galiba. ama alışsan iyi olur. sezon başladığında felipe'nin altında rai'yi bolca görecez. felipe'nin nasıl fırtına gibi bir sezon yaşayacağına ve şampiyonluğa uzanacağına hepimiz şahit olacağız. tabi sen de. bu yıl şampiyon ferrari'den çıkacaksa bu felipe olacaktır. rai balla şampiyon olma hakkını kullandı ve oldu. buraya kadar. tabi rai bir pilot ise:))

  7. felipeye dil uzatmak için haber aramıyorum arkadaşım bana göre pilot falan değil sen benim sevdiğim pilota dil uzattığın sürece bende karşılık veririm…ferrariden kaçıp gitti demek çok sığ bir görüş olur…ayrılmasının bir sürü detayı var..yakında massada rai nin altında ezilip gidecek…

  8. yaslandın artık bırak git genclere yer ac. cok ıyı gencler var f1'de

  9. massathebest avatarı

    barrichello'yu gönderip yerine massa'yı ben mi oturttum f1 arkadaşım? massa kıskançlığını gösterecek başka bir haber bulamadın da mı buraya yazıyorsun? adam zaten adam gibi bir pilot olsa 2005 sezonu sonunda aracın performans düşüklüğüne bakıp kaçıp gitmez, Schumi ve felipe gibi elini taşın altına sokar, aracı geliştirip eski performansına ulaştırmak için çaba gösterirdi. ama ne yaptı barri? iyi araclarla yarıştı, zoru görünce honda'ya kaçtı, honda'da da ne yaptığını biliyoruz, 2 sezon üstüste button tarafından ezildi. aynı araç, button bu yıl bile dandik araçla 6 puan toplayabildiyse esas problem 0 çeken barri'de. felipe'ye dil uzatmak için haber arama, ilgili bir habere yorum yapar, kıskançlığını bizlerle paylaşırsın.

  10. senin o tuttuğun massadan daha iyi pilot başakada birşey demiyorum

  11. gülüyorum size sadece. adam ne diyor duymadınızmı.gider evimde ailemle olurdum diyor.soguk ingiltere deil diyo.ayıp adam hayatını vermiş bu spora gençliğini vermiş siz nelerden bahsediyosunuz.ayıp hemde çok.

  12. Michael'e ilk yol verdiğinde senin kariyerin bitmişti zaten tıpkı İrvine gibi. Ezichello.

  13. hehe:))
    sadece gülüyorum barrichello eger bu kadar kendine güveniyordun da neden ferrari gibi bir takımda schumi alt edebilecek bi performans göstermedin evet ii pilotsun ama yıldız pilot değilsin ancak ikinci pilot olarak kalırsın tecrüben var okadar baska da birşey vermiyorsun f1e massaya ferarai koltugunu kaptırdın bir kere ya!!!

  14. massathebest avatarı

    senin her tarafın performans olsa kaç yazar? eğer alonso honda'nın teklifini kabul etmiş olsa tekmeyi yiyecektin aguri'nin kapısında yatıp kalkmaya başlayacaktın koltuk koltuk diye. hep sıradan bir sürücüydün öyle olarak ta bırakıp gideceksin f1'den barri efendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir