Hamilton Testlerdeki Mağlubiyeti Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton bazı gazetelerde çıkan "kazanmak zorunda" olduğu yönünde çıkan sözlerinin doğru olmadığını belirtti.

Hamilton "Bu doğru değil. Kazanmak istiyorum, her zamandan daha fazla çalışmak istiyorum ve kesinlikle kazanmak için her şeyi yaparım."

"Bir beklentim yok ancak önlerde olmayı umut ediyoruz." dedi.

Hamilton ayrıca geçen hafta Valencia testlerinde Ferrari pilotlarından ve takım arkadaşından yavaş kalmasının önemli olmadığını söyledi.

Hamilton "Testler sıralama ya da yarış değil. En hızlı zamanı elde etmek için düşük yakıt yükü ile çıkıp test yapma gereği duymuyorum. Bu en önemli şey değil."

"Zamanı geldiğinde sıralama sürüşlerinde kimin daha hızlı gideceğini göreceğiz. " dedi.

Ancak Hamilton Ferrari’lerin diğerlerine göre önde olabileceğini söyledi.

Hamilton "Bazı etkileyici sürüşler gerçekleştirdiler ancak bu geçtiğimiz seneden farklı değil. Bizim gelişmemiz için çalışmamız lazım ancak onlara yakınlaşmak için iyi bir adım attık." dedi.


Yorumlar

  1. alpocionerr avatarı

    Sen biz gezde gel. biliyoz iyi oldugunuda senden kurt ve tecrübeli pilotlar var. iddalı konusuyon daha cocuksun gorduk interlagosda. heyecandan tenekeyı patlatacaktın duvara.

  2. Nede olsa bu bir test. Herkesin dediği gibi. Önemli olan verileri toplamak, değerlendirmek ve sonuçta önemli yollar kat etmek. "Kazanmak istiyorum, her zamandan daha fazla çalışmak istiyorum ve kesinlikle kazanmak için her şeyi yaparım" sözü fazla iddalı olmuş bu arada.

  3. "Zamanı geldiğinde sıralama sürüşlerinde kimin daha hızlı gideceğini göreceğiz. "
    Bence bu cümle çok iddialı olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir