Renault Davasında Bir Tanık Daha Varmış

yazar:

kategori:

Yayınlanan belgelere göre Renault’nun 2008 Singapur GP’de yaptıkları konusunda Nelson Piquet dışında takım içerisinden bir kişi daha yaşananlardan haberdarmış ve bu kişi “Tanık X” olarak adlandırılıyor.

Bu tanık, Renault F1 tarafından bulunmuş. “Tanık X” Flavio Briatore’nin Singapur’da pist üstünde yaşananlardan önce her şeyden haberdar olduğunu FIA yetkililerine belirtmiş.


Yorumlar

  1. her söylentiyi haber yapan en ufak bir sözden bambaşka anlamlar çıkaran bazı yabancı basın kuruluşları bu bay x in kim olduğunu nasıl bulamamış hayret doğrusu. yakında bulurlar kim olduğunu.

  2. haha, X-men diyince benimd e aklıma Speed Racer'daki Racer X geldi. :))

    http://liceknoil.files.wordpress.com/2008/06/speed-racer-x-1600.jpg

  3. vayyy demek bi X-man nimiz varmış. kendisi hep böle x şeklinde kalacak değil ya. çok kez şahit olduk ki bu dünyada hiçbirşey gizli kalmıyor. bu da kalmayacaktır. ama merak ettim şimdi.

  4. Alonsoya yüklenin bakim:)) Siz anti Alocular yas tutmaya devam.Maalesef Alonso daha bir çok sene F1'de,ve sizleri üzmeye devam edecek.Bir insanın bu kadar üstüne gidiler.Bazıları Alonsoyu sevmez,çünkü McLaren'ı ispiyon(!)ladı ya,digerleri sevgili pilotları Kimi Raikkönenin yerine alınıcak pilot oldugu için,bir diger kısımda Schümiyi 2 sene yendi diye.Bırakın bunları artık arkadaşlar,bir pilotun karekteri neden bizleri bu kadar ilgilendiriyorki?Biz sporcunun yaptıgı işlere,performansına bakalım.Sonuçta ne evliyiz,ne akrabayız nede herhangi bir kişişel ilişkimiz yok bu insanlarla.Yarışlara bakalım,adamın adamlıgına degil.

  5. Adam tum toplantılara katıldı çağırıldığı ayrıca adını saklama istese en başından saklar değil mi… Hay Allahım koca Renault sanki sadece Flavio Pat ve Alonso'dan ibaret başka kimse olamaz sanki bu tanık.

    Ayrıca pardon tanığın Renaulttan oldugu ne malum belki de tamamen alakasız bir kişi. Massa bile yarıştan sonra gidip kazaya inanmadığını soylememiş mi??? Kim bilir belki de Massa Mr.X (sadece şaka yapıyorum)

  6. Düşmanlık ve fanatik duygularıyla her şeyi Lewis ve Kimi'den görenler yine bu tanık X'i Alonso zannetmişler.

  7. musab mıdır nedir şu zat anlaşılan kimici.üzülme o senin çok sevdğin kiminin yerine alonso ge-çe-cek.zorunuza gitmesin.anlıyorum acınızı.şunuda belirtmeden geçemeyeceğim sizin gibiler yüzünden alonsodan sonra en sevdiğim pilottan nefret atma derecesine geldim neredeyse.gerçi kimiye kızmamak lazım oda sizin gibi bir taraftarı olduğunu bilse muhtemelen bu benim taraftarım değil bunlar olsa olsa provakatör dür derdi.

  8. Ergenekon'a döndü bu iş. Bence F1'de yuvarlak masa etrafında toplanıp, kalem kıran bir örgüt var 😀

    Bu arada Alonso McLaren'i yaktı, Renault'u yaktı demeyin komik duruma düşüyorsunuz.

    1-Alonso Renault adı taşıyan bir takımı 1997 yılından sonra ilk defa şampiyon yapmış, üstüne 2.sini getirtmiştir.
    2-McLaren'i 2 tane maceracı mühendis yakmıştır. Eğer o mühendisler o işi yapmasaydı McLaren muhtemelen 1. veya 2. olacaktı şampiyonada ayrıca takımını şampiyon yapabilirdi Alonso.

  9. özür dilerim birden boş bulundum tamam dikkat ederim

  10. Kesin Alonso 🙂 Tabi Başka Kim olabilirki ,Zaten Nelson Piquet Jr. ,Pat Symonds ,Flavio Briatore ,Fernando Alonso ! Bu 4 Kişiden Başka Kimse Yok Takımda 🙂 Biz Millet olarak bunları Çok Seviyoruz Bu tür karalamaları … Bakalım ilerleyen Günler Ne Gösterecek burda Kendinizi yiyecegnize akışına bırakın …:)

  11. tamam ya, Sr olamaz, doğru 🙂

    Renault takım mühendisleri Alan Permane ya da James Allison'ın adı geçiyor Mr X olarak.

  12. Nelson'ın babası falandır belki.

    Alonso'nun neresi X hem? Adam resmen gitti tanıklığını yaptı. Gitmese düşünülebilirdi de şu haliyle bunu düşünmek çok saçma. Neyse ya, zaten ne yapsa yaranamaz kimilerine. 🙂

  13. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    alonso ya biraz eleştiri dokunduran herkese eksileri basmışsınız maşallah alonso fanları… açın biraz gözünüzü açın.

  14. renault f1 üslüba dikkat lütfen

  15. **** merak ettim bak şimdi kimmiş bu kişi bazı arkadaşlar yine alonsoya çamur atmış sadece gülüyorum alonso gibi bir pilot bunu yapmazz alonsodan dertli olanlar demekki alonso zamanında bunları çok ezmiş :

  16. özkan kalayci avatarı
    özkan kalayci

    forza jenson, alonso ile ne alıp veremediğin var anlamadım. Ya bu adamı sevmiyorsan; (bende hamiltonu sevmiyorum ve hiç bir haberini de okumuyorum)sende bizlere ve kendine bir güzellik yap! renault ve alonso haberlerini okuma olur mu? saçmalamaktan iyidir.

  17. Mclaren i yaktı Renault u yaktı bu adam.Ferrari yetkilileri ayık olmalı.Alonso gerçekten yanardöner bi adam.Kuyruğu sıkışmaya gelmesin herşeyi yapar.

  18. mert merter avatarı

    MUSA BERAB ya katiliyorum alonso ayni sinsice ispiyon isini mclaren de de yapmistir Musab süpelenmekte hakli FIA nin ispiyoncusu alonso takimlar cok dikkatli olmali

  19. :)))))) komik,iyiki fia,halk jurisine ihtiyaç duymamış ve senin gibi birisinden haberi yok yoksa alonso yanmıştı,hatta romayı bile alonso yakmış diyecektin

  20. elif çivici avatarı

    sen komplo teorilerini kendine sakla olur mu?

  21. bence alonsodur. kendine ceza geleceğini hissedip önden gammazlamıştır. bakalım daha ne kadar sıçrar bu adam…her sene bir olay bir vukuat her taşın altında bu adam…hamiltona da örnek oldu onunda alonsodan geri kalır tarafı kalmadı.

  22. elif çivici avatarı

    çok bilinmeyenli denklem mübarek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir