"Santander, Raikkonen'in Mclaren'e Transferi İçin 25 Milyon Ödeyecek"

yazar:

kategori:

Dün Singapur’da konuşan Takım Patronu Stefano Domenicali, durumun son bir kaç gün içerisinde çok değiştiğini söyledi.

Alonso da 2010 için takımına karar verdiğini ancak henüz anlaşma imzalamadığını, Raikkonen’in menajeri ise anlaşmaların bozulabileceğini söylemişti.

Son olarak Sport Bild, hem Ferrari’ye hem de Mclaren’e sponsor olan Santander’in, Mclaren’e Raikkonen için 2010’da koltuk boşaltması halinde 25 milyon Euro ödeyeceğini iddia etti.

—-

Gereksiz yere uzayan tartışma ve haber ile tamamen alakasız olan yorumlar nedeniyle bu haberin yorumları kapatılmıştır!

Buraya gönül veren kişiler, bazı kendini bilmezler kavga çıkarsın ya da birbirinize küfredin diye zamanlarını buraya adamıyorlar!

Diğer haberlerde daha sağduyulu olmanızı umut ediyoruz, aksi takdirde ilerleyen zamanlarda haber yorumları TAMAMEN kapatılacaktır!


Yorumlar

  1. eğer bu doğruysa benim anladığım şu. kimi yi, mücadeleci bir takımda koltuk bularak ferrari den ayrılmaya ikna etmeye çalışıyorlar.

  2. burak bocek avatarı

    Yorumlarımın silinmesini anlamak mümkün değil.Herkes gibi bende düşüncemi gayet güzel bir şekilde sundum ama böyle taktir gördük.Neyse Kimi mi Alonso mu 2010da Ferrari için yarışacak bakacağız.Neticede menfaat dünyası ve f1 para demek.Aracımızın iyi olduğu taktirde pilotlar kim olursa olsun iyi işler yaparız.Santander olayı sezon sonuna kadar kounşulacak gibi

  3. "Emre ÖZDURU", seyir defteri lafın gelişi yav:D herkesin yorumlarını okuyorum. arada güldüğüm komik gelen şeyleri de yazıyorum buraya:)

  4. mschumacger88 avatarı
    mschumacger88

    arkdaşlar massa cok zinde başlıyacak.uzun zman dnlendi artık kendini bulur massa alonso anlaşıcaktır.ama raikonen le hamiltonun anlaşacagını pek sanmıyorum.

  5. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    massa the best umarım görmüşsündür.kimse massa ya kötü diyemez.he sen alonso ya kimi ye yada desteklemesemde lewis e laf edip massa ya laf edildi diye küfür edersen yada massa hepsini döver gibisinden yorumlar yaparsan olmaz.bak söledin massa nın bşarılarını adam hık diy kaldı.küfürsüz savunun bu herkes için geçerli.ama sana söyleyeyim bu 4 lünün içinde en zayıf halka massadır. ha 100 puan üzerinden alonso 100 se kimi lewis 98 massa da 95 tir.üzülme yani.umarım seneye massa yıda yine kazanırken görürüz.sakin ol keyfini çıkar. f1 budur.

  6. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    vay vay… parayı veren düdüğü de çalıyor. koltuğu da kapıyor.

  7. mschumacger88 avatarı
    mschumacger88

    bence alonso ile massa iyi anlaşacaklar ikiside genç ikiside kaanmaya aç alonso gleirse seneye takılarda şampiyon ferrari ancak pilotlarda hamilton alonso ve massanın cekismeis ganranti olcakca.[tabi alonso gleirse…]

  8. Abul bir soru olucak ama :))

    Sinan ergin arkadaşım seyir defterine eklenmek iyi mi kötü mü?

    Bu arada iyi yönde sükse yaptıysam, ne mutlu bana :))

  9. mert merter avatarı

    bende öyle yazmistim kimmi.lewis,ve alonso ücüde dünya sampiyonu ve altlarindaki arac hangisinin iyise o sampiyon olur
    bence bu benim fikrim massa bu üc pilotdan bir kademe asagida demek istedigim buydu ha sampiyon olursa diyer ücünün arasina onuda yazar muhtesem dörtlü derim o zaman .

  10. yazık 15 dakikadır yorumları okuyorum haberde massanın adı geçmiyor massa yorumları yapılıyor en çok kızdıgım nokta haberle ilgisi olmayan şeyleri ortaya atıp tartışma çıkartanlardır neyse massathebest'in yorumlarını siteye geldigim günden itibaren takip ederim ve bu kadar çileden çıktıgını hatırlamıyorum…. banlacak çok kişi var bu sitede ama neyse ….habere gelirsek herzaman söylüyorum F1 bana sevdiren güzel insan kimi'dir elbetteki gelmesini isterim McLarenden ayrıldıgında az üzülmemiştim hadi hayırlısı…

  11. massaraikkonen, şimdi gördüm o yazını. ve senin samimiyetine inandım. teşekkür ederim.

  12. santander, ferrari-mclaren kapışmasının kendisi için çok iyi olacağını biliyor. bu parayı verebilir, normaldir.

  13. Yavuz Balcı avatarı

    benim anlamadığım olay bu pilotlar işlerine hala devam ederken buradakilerin psikolojisi bozulmuş.kimine göre alonsodur.kimine göre kimi veya lewistir.hala yok lewis kollandı yok alonso en komple yok kimi ezer geçer.kimsenin kollandığıda yok, kimsenin ezip geçtiğide yok, bu 3 pilotun arasında ahım şahım farkta yok.

    gelelim habere ki eğer kimi McLarene gelirse ben ferrari aracından daha çok uyum sağlayacağını düşünüyorum.birazda duygusal yönden bakarsak 2 tane sevdiğim pilot tuttuğum takımda yarışacak.ee bundan iyisi şamda kayısı.

  14. Santanderin babasının oğlu ya alonso öder tabi :d bunlar hep uydurma göreceksiniz arkadaşlar biraz mantıklı düşünün ya 25 Milyon Euro yu kim kim için öder soruyorumm kaç trilyon demek 25 milyon euro

  15. anam karışmış burası yine, ben kaçıyom 😀

    bu arada "Emre ÖZDURU" seyir defterine kaydediyom seni:)
    isimsiz baya sükse yapmıştın forumda 😀

  16. semih özer avatarı

    demedi demeyin massayla alonso anlaşamayacak alonsonun massayı ezip geçmesi durumunda ki bu muhtemel massanın bunu kaldıracagını sanmıyorum zaten vettelinde zamanı gelıyo yavas yavas sıra ona gelınce bu seferde massayı aynı raıkkonen e yaptıkları taktıklerle takımdan yollayacaklar

  17. İşyerinden yazdığım yorumlar da nick gözükmüyor ama nick’im Emre ÖZDURU.

    Ben hafta içinde olan yorumlarımda bunun olacağını söylemiştim ve haklı çıktım . Ferrari ile santander bu anlaşmayı yaparken bu kesin konuşuldu ve aslında Monza’dan itibaren Kimi’nin Mclaren’de olacağı belli idi.

    Ferrari’yi sevmeme rağmen bu anlaşma Kimi’nin kariyeri açısından daha iyi hem son 3 sezonun hem en dayanıklı hem de en hızlı araçlarını üretebilen bir takımda olması kariyeri için daha ii.

    Ferrari maalesef daha önce ki yorumlarımda belirttiğim 92–96 yılları arasında ki taktiksel ve stratejik hatalar dönemine geri dönüş yolunda. Takım muazzam bir İtalyanlaşma merakı ve dağılan teknik ekibin yerine gelen İtalyan vatandaşların yeterince tecrübe ve bazılarının da kapasite eksiklikleri mevcut. Sadece Kimi veya Alonso ile olacak gibi değil.

    Bana Ferrari’de gerçekten kapasiteli bir teknik adam söyleyebilir misiniz? Zaten asıl problem de bu, ne alonso ne de kimi’de.

    Bu arada santander sponsorluk anlaşması için anlaşırken, 1. pilotluk istedi ve buda verildi. 3 sene öncesini en mülayim en başarılı 2. pilotu kim tabii ki Massa hem de İspanyol ırkından.

    Hafta içi yapılan açıklamalar massa’nın world class pilot oluduğundan değil ama World class ikinci bir sürücüdür. O yüzden Massa’nın yeri kesin idi.

  18. alonso ferrarinin isteklerini karşılayacaktır diye düşünüyorum ferrarinin herzaman 1.pilota ihtiyacı vardır tabi bir de ikincisine. alonso baskın bir kişilik istediğini alacaktır ferraride ona verecektir.

  19. ecrin deniz avatarı

    ne adammışsın be kimi!:) tüm olaylar kiminin etrafında dönüp duruyor, adı geçtiği yerde bir sürü yorum:) gönlüm ferraride kalsın diyor, mantığım mclarene gitsin! ama sanırım buzadam yuvaya dönüyor…

  20. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    can bundy emin ol kimi senin yorumunu ıokuyup wrc ye gider.eh mert merter….son turda kaza yapan pilot nedir o zaman ? bence 3. pilot.yada mercedes in yol araçlarını test etsin.kazaya dayanıklımı diye ne dersin?massa lewis ten aşağı bir pilot değil.keşke lewis i görseydik williams ta değilmi?neyse senin alonso ya karşı bi kinin var yada massa ya.bilemem.komik ama.

  21. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Kimi yi Ferrariye yar etmemek için isterim.Onca sene yarışmış,McLarende bitirmesi iyi olur.
    Vettel yolunu çizdi,REdbull ne verecek bakalım ona. F1 işte hızlı olmak kadar doğru kariyer planı da gerekli.

  22. can budy'ye katılmakla beraber; McLaren'in tekrar uzun zamanlı pilot kadrosu kurmasını ve geleceği düşünmesi gerektiğini savunuyorum. 8 senelik 2 pilotumuz vardı. David ve Mika… Sonra ne oldu Montoya geldi gitti, Kimi geldi gitti, Alonso geldi gitti. Lewis McLaren'in oğlu ve bence onun bile gitmeme garantisi yok. Umarım sabit ve güzel kadromuz olur.

  23. ne komplesi yav:D
    komplo:D

  24. Burada pilot karşılaştırması yapmayın lütfen bu tip haberlerle birlikte komple teorilerini üretmeye başlamıştık zaten yavaş yavaş gerçeğe dönüşüyor.Kimi artık Ferraride kalmak istiyor mu?Bunun cevabını vermek gerekiyor.
    Henüz görüş belirtmedi ama bence o da mclaren için gün sayıyor,uygun zaman bekleniyor,inşallah gerçekleşir.

  25. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Evet Çok Güzel Olur… Umarim Raikkonen de yuvasina tekrar döner :=))

  26. mert merter avatarı

    luris
    güzel yorumdu katiliyorum sana dostum

  27. hiçbir araç bir sezon sonrası ne olacağını garanti edemez. şu an iyi durumda olan McLaren bile. demek istediğim ola ki önümüzdeki sene performans düşüşü yaşarsak ve takımda işler yolunda gitmez olur ise, WRC'ye geçebilirim cümlesi kurabilecek bir pilotu takımda görmek istemem.

    Uçan Fin'li Hakkinen'in bizi öksüz ve yetim bırakıp gitmesi hala taze iken bir başka fin'linin de aynı şeyi yapabilitesi bana çok fazla gözüküyor.

    Hala Hamilton-Vettel ikilisinden yanayım.

  28. anladığım kadarıyla olay şöyle, kiminin sözleşmesini fesetmek için 50 milyon dolar gerekiyor, santander de burda akıllı davranarak, kiminin sözleşmesini feshetmek için gereken 50 milyon doları doğrudan ferrariye vermek yerine, bu paranın yaklaşık yüzde 75lik bir kısmı olan 25 milyon euroyu mclarene veriyor, çünkü mclarenin geri kalan yüzde 25lik kısmını tamamlayacağını düşünüyolar, kazan-kazan durumu yani.. bu son haberlerden sonra kimi-mclaren birlikteliği yeniden başlayacak gibi görünüyor büyük ihtimalle.. santander her ne kadar ferrari adına çalışsa da, burda mclarene faydalı gibi görünüyor, kimi-lewis ikilisi, her anlamda massa-alonso ikilisinden daha iyi ve çok daha uyumlu olacaktır, şimdiden sabırsızlanıyorum açıkçası

  29. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ben ferrari ciyim alonso cu değil.ama kimi,alonso,lewis,massa dan ikisini seç desen 1 hafta düşünürüm.hangisi glirse niye geldi niye gitti demem.alonso diğer 3 ününden 1 adım önde bence.bunun alonso cu olmakla bir ilgisi yok.

  30. Sence olmayabilir ama neredeyse herkes öyle diyor, istatistikler öyle diyor. Lewis yarış başına en yüksek puan alan pilot şu an gridde ardından Alonso gelir. Lewis'in öğrenceği çok şey olduğuna göre sıfat da Alonso'ya kalır.

  31. mert merter avatarı

    siz alonsucular öyle görmek istiyorsaniz bisey diyemeyiz ama bizce deyil

  32. Hakkinen ve Schumacher artık pistlerde olmadığına göre (keşke olsalardı) komple pilot sıfatını şu anki pilotların taşıması gerekiyor. Bence Alonso'ya bu sıfatın takılması doğru.

  33. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ben alonso nun şu anda griddeki en komple pilot olduğunu düşünüyorum.massa = heikki demek abesle iştikal bence. vettel =heikki desen anlarım.

  34. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    bence en iyi pilot (komple) alonsodur.sonra kimi gelir.ondan sonra lewis-massa dır.malum her takımda iki koltuk var.zor seçim olurdu ikisini seçmek.tarafsız gözle.lewis takımın etrafında dönmesini isteyen şampiyon bir pilot.alonso-kimi bu show un starları.massa mı? hiç kimse sanmasınki o bir 2. pilot.sessiz ama derinden.dalgalı ama sakin.20 sn de olsa şampiyon olmuş ve olma kapasitesi olan bir pilot.kimi-lewis /alonso-massa paketine karşı….2007 nin aynısı hemen hemen.asıl oğlanların rakiplerinden almak istedikleri bir şeyler olacak.bu defterin henüz kapanmadığını herkes biliyor.massa intikam peşinde olacak.lewis ise bu show un oscarlık oyuıncusu olmak istiyor.birisi vettel mi dedi?seneye q2 de bol bol göreceğiz kendilerini.

  35. mert merter avatarı

    ANTREMAN larin yasak oldugu bu sezon ve gelecek sezon icin bu son 4 yaris iyi bir imkan biz McLaren icin

  36. mert merter avatarı

    1,lewis 1,48,346

  37. Oguz Çetin avatarı

    amaaaa seneye raikkonen bunun acısını ferrariden acıııı acııı çıkarır aha bende buraya yazıyorum bunu

  38. mert merter avatarı

    EVET McLaren hem parayi hemde su anda bana göre f1 deki 3 pilotdan birini alacak ferraride iyi bir pilotu üzerine para vererek gönderecek

  39. bu sene sadece spada heyecanlandim sene f1 acisindan ve benim acimdan da cok yavas geciyor skandallar yasaklar ve tipsiz arabalar ama bu haber benide heyecanlandirdi bakalim nasil olacak gercekmi yoksa reklam amaclimi bu haberler

  40. massaraikkonen avatarı
    massaraikkonen

    ben bir iskandinav tutkunu olarak hep sevdim raikkoneni.nereye giderse gitsin başarılı olmasını isterim.seni destek olmakta güzeldi,rakip olarak görmekte.tekrar rakip olacağız desene.ama ne rakipken schumiyi zorlamanı ne alonsoyl mücadeleni unutucam.2006 da kimi red does not suit u diyenler 2007 de senin tek pitinle kazanmanı dileyerek çoşmuşlardı.nasıldı fuji,çin ve brazilya.herşey bitmişti.çok bekledim 2008 i domine edersin diye olmadı.ama hep zevk verdin.yakıştın ferrari ye.şimdi en az senin kadar iyi olan başka bir yetenek gelecek takıma.umarım alonso ferrari paketi daha iyi çalışır.massa yı da severim ama bir kimi yada alonso değildir massa.lewis gbidir oda.keşke o ikisi mercedeste kimi alonso ferrari de olsaydı.olmadı ne yapalım.gideceksen kimi bu sene git.1 sene için ne sen yıpran ne fan lar.herşey için teşekkürler iceman,artık el matador un başarısını isteyeceğim .uamrım en büyük rakibimiz sen olursun.

  41. mert merter avatarı

    ISTE BUDUR COK GÜZEL BIR HABER

  42. hadi be kimi gel. lewis ve seni teker tekere izlemek istiyorum…

  43. o değil de, santander ferrariye alonso için ödüyor mclarene ise kimi için ödüyor. bu adamlarda ne para var ya 🙂

    tabi gerçekleşirse. artık bıktık vallahi bu haberlerden

  44. mclaren hem kimiyi hemde parayı mı alacak şimdi 🙂

  45. hey gidi nokia çıkmazmısın bu adama sahip. bak ispanyola nasıl çıkıyor vatandaşına sahip.

  46. Tolga Soydan avatarı

    Kimi mclarene Alonso ferrariye.böyle olursa güzel bi sezon olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir