Ecclestone "Piquet F1'de Takım Bulacak"

yazar:

kategori:

23 yaşındaki Brezilyalı sürücü, Renault ile yarışırken beklenen performansı verememesi nedeniyle takımdan kovulmuş, ardından 2008 Singapur’da Renault’nun kendisine kasıtlı kaza yaptırdığını açıklamıştı.

Manor’un Piquet ile ilgilendiği haberleri çıkmasının ardından takımın sponsoru olacağı tahmin edilen Virgin, böyle bir oluşumu desteklemeyeceğini  açıkladı.

Daily Express’e konuşan Ecclestone “Piquet başka bir sürüş daha bulacak. O, kendisine söyleneni yapan bir sürücü. Bu da her takım patronunun isteyeceği şeydir. Herkes bunu yapmaz.” dedi.

Piquet’in adı Campos takımıyla da anılıyor.


Yorumlar

  1. ha ayrıca piquet f1de olmasa bile onu gp2de hadi hiç olmadı süperligformulada alırlar. isim bunda büyük etkili tabi. ama kesin olan şey: sütten çıkmış ak kaşık kesinlikle değil

  2. Kimiciyim ama alonso gerçekten f1i f1 yapan pilotlardan birisidir. aranızda herhangi birinizin tarafına girmiyorum ama alonso f1de mutlaka olur emekli oluncaya kadar. suçunun olmadığı kesinleşti. tartışmanın alemi yok.

  3. bence de mertmerter ortalığı karıştırma :@

  4. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    mert merter benm canımı sıkıyosun artık ama he her lafında alonsoya laf caktırıyosun. artık adam akıllı yorum yap alonsoyla uğraşam git pilotunu destekle oki… yeter be bune yaa senin kadar boş konuşam her haberde aloyu kötüleyen birini görmedim daha :@

  5. buzadam kimi avatarı

    "Piquet başka bir sürüş daha bulacak. O, kendisine söyleneni yapan bir sürücü. Bu da her takım patronunun isteyeceği şeydir. Herkes bunu yapmaz."

    haha farkettirmeden iyi ayar vermis.

  6. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Bay E'nin hakkatten dünyadan haberi yok!
    Piqe'ye bundan sonra kimse bakmaz. Çok sayıda genç ve yetenekli pilot varken Piqe'ye sıra zor gelir.

  7. mert merter avatarı

    bu cocukun isi zor ama bencede bir takim bulup yarismali
    alonso bile son skandaldan sonra yarisiyorsa Nelson Piquet yüzde yüz yarismali.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir