Boullier: McLaren En Büyük Sorunlarını Çözdü

yazar:

kategori:

McLaren Bahreyn’de puan almaktan bir pozisyon uzaktaydı. Ancak Jenson Button’ın çözülemeyen elektrik sorunu yarışa çıkmasını engelledi.

Ancak Eric Boullier McLaren sorunlarından en kötülerinin üstesinden geldiği için mutlu.

“Elbette bir araçta hala sorun yaşıyoruz, ancak diğer araç sorunsuzdu ve bu cesaret verici. İlerleme kaydetmiş olduğumuzu görmek güzel ve ileride puanlar almak için hazırız.”

“Hala oradan uzakta görünüyoruz, ancak en zorlu zamanlarımızı artık geride bıraktık.”

“Dayanıklılığı geliştirme programımız devam ediyor. Fernando’yu iki yarış peşpeşe sorun yaşamadan görmek güzeldi, ancak Jenson’ın aracında işler bu kadar iyi gitmedi. Dayanıklılık konusunda ilerleme kaydettik, ancak bu hala istediğimiz düzeyde değil. Ancak proje henüz olgunlaşmış değil, hala çok, çok genç.”


Yorumlar

“Boullier: McLaren En Büyük Sorunlarını Çözdü” için 7 yanıt

  1. MCLAREN BARCELONA 1.5 Saniye Hızlanacak WİLLİAMSLA AYNI HIZDA OLACAK GÖRÜN BAKIN!

    1. Raikkonen F1 Team avatarı
      Raikkonen F1 Team

      O dediğin gibi hızlı bir gelişme olursa Honda motorları İdman Tv spikerlerinin Ricciardo’ya yaptığı yorum gibi “donut” şov yapar yarışın ortasında.. 🙂 Temmuz ayından önce Williams’a yaklaşabileceklerini sanmıyorum.

  2. Araç rengini değiştirecekler di ama sonuç çıkmadı.

    1. İspanya’da değişebilir.

    2. Şurada 3 çok güzel örnek var: http://wtf1.co.uk/heres-the-mp4-30-in-a-retro-mclaren-honda-livery/ Gönül ister ki birinci sıradaki gibi olsun ama eğer kırmızı beyaza döneceklerse bence ikinci sıradaki gibi yapabilirler. Herkesin işine gelecek şekilde görünüyor ikinci. Turuncu ise efsane duruyor.
      Bu arada İspanya’da değişebilir derken böyle bir söylenti mi var? Daha önce Ron Dennis bazı değişiklikler olacak demişti biliyorum, ama bir gelişme görmedik testlerden bu güne. Başka bir duyum var mı acaba?

  3. MyN1Fernando avatarı

    Araç bu açıdan çok güzel görünüyor

  4. bu hafta acaba buttonın arabada gücü tamamen actılarmıki cünkü testlerdeki hatalar gibi oldu devamlı elektrik sorunları felan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir