"Glock, Gelecek Sene %100 Gridde"

yazar:

kategori:

SIA’e konuşan Hans Bernd Kamps, üç takımın Glock’a olan ilgisini ifade ettiğini söyledi ve Singapur’da podyum başarısı gösteren Alman pilotun, F1’den ayrılmayacğaını belirtti.

2010 bütçesi henüz onaylanmadığı için herhangi bir pilotla anlaşma imzalayacak konumda bulunmayan Toyota da Kamps’ın bahsettiği takımlardan biri.

Kapms, Glock ile ilgilenen takımlardan ikisinin şu anda gridde olduğunu doğruladı. bunun dışında  üçüncü takımın ise yeni Lotus olduğuna inanılıyor.

İlgilenen takımlardan biri de, 2007’de GP2’de şampiyon olurken adına testlere çıktığı BMW Sauber’in yeni sahiplerini Qadbak olabilir.

Gridde yer alan takımar için bir olasılık Renault. Fransız takım, Fernando Alonso’nun potansiyel Ferrari transferi ile boşalan koltuğunu Robert Kubica ile dolduracak gibi görünüyor ama Romain Grosjean’ın koltuğunun garanti olmaması ile Glock’un da Renault’a geçişi gündemde.

Williams için Rubens Barrichello daha kuvvetli bir aday olmasına rağmen Glock da gözden geçiriliyor.

Glock’un menajeri Kamps: “İlk teklifi kabul etmek zorunda değiliz. Panik halinde de değiliz”


Yorumlar

  1. tabiki glock kubica güzel bi ikili olur ama ben romaine sabredilmesi taraftaryım romain daha test yapamadan araçta buldu kendını tamam gp2 aracıyla yarstı ama gp2 aracları bu senekı araclardan cok cok cok farklı romain cok yetenekli ve agresıf bır pilot gelecek sene cok daha ıyı ıs cıkartacaktır fransız olmasıda fransız takımnda yarısması ıcın bır baska sans onun için romaın gelecek yıl cok cok cok daha guclu olacaktır bu sezon onun performansı hakkında cok yanıltıcı donusu guzel olacak dıye dusunyrm ocak testlerınde R30 la full calıstımı seneye bomba gıbı olur

  2. Renault Alonso gibi bir pilotu kaybetti işte bu yüzden 1Kubica 2Timo olmalı…

  3. Toyota da olmasa bile bence Glock açıkta kalmaz, kalmamalı. En kötü yeni takımlar da 2 nci koltuk için anlaşılabilir. Renault 'da bence Romain yerine daha tecrübeli birini getirmeli. Gelecek sene 2 tecrübeli, iyi pilota sahip olmaları lazım.
    Şuankiler ve yeni takımlar gençlerden daha fazla bu pilotları değerlendirmeli bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir