Red Bull Yeniden Yapılanıyor, Key Toro Rosso’dan Ana Takıma Yükselebilir

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre bu sene beklenenin çok gerisinde performansla sezona başlayan Red Bull takımı, Adrian Newey sonrası takımda yeniden yapılanmayı sürdürüyor.

Bir iddiaya göre Red Bull’daki bu teknik yapılanma sürecinde Toro Rosso’nun teknik patronu James Key ana takıma yükselebilir.

Bunun dışında bir diğer iddia ise Red Bull’un takım patronu Christian Horner’ın GP2’deki Arden takımını yeni bir küçük takım olması için Formula 1’e yükseltebileceği yönünde.

Helmut Marko “Bu sezonun geçtiğini biliyoruz. Artık durumdan maksimumu çıkarmalıyız. Bu krizi aşmak için birlikte çalışmalıyız.”

“Şu anda 5. ya da 6. motor olması önemli değil. Bir noktadan sonra cezalar alacağımızı biliyoruz. Ancak umarız bu Monaco gibi en kötü yerde olmaz.”

“İlk başta şaside sorunlarımız vardı ancak şu anda bizi tutan şey motordaki dayanıklılık ve performans eksikliği. Ancak mümkün olduğu kadar çok Renault’a yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.


Yorumlar

“Red Bull Yeniden Yapılanıyor, Key Toro Rosso’dan Ana Takıma Yükselebilir” için bir yanıt

  1. Horner’ın GP2’deki Arden takımını yeni bir küçük takım olması için Formula 1’e yükseltebileceği

    Toro Rosso’yu Renault’ya paslayıp Arden adıyla yeni bir junior takım kurmaları mümkün. Horner parayı buldu, Webber de 3-5 atarsa tamamdır bu iş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir