Raikkonen'in Menajeri, Mclaren Seçeneğini Doğruladı

yazar:

kategori:

Raikkonen, 3 seneden bu yana yarıştığı Ferrari ile yollarını gelecek sene ayıracak ve kendisine uygun bir takım arıyor.

Raikkonen, önlerde mücadele edebilecek bir takım bulamaması halinde Formula 1’den ayrılabileceğini de işaret etmişti.

MTV3’e konuşan Steve Robertson “Bir çok takım Kimi ile ilgileniyor ve onunla konuşuyor.”

“Mclaren seçeneklerden birisi.” dedi.

 


Yorumlar

  1. emre özduru avatarı

    İyi akşamlar arkadaşlar.

    Siz de bende iyi biliyoruz ki, F1 de ilk önce söylentiler çıkar ardından bunlar gerçekleşir. Bunları yıllardır yaşıyoruz. İlk önce seçeneklerden bahsedilir sonra yalanlanır sonra durumlar çabuk değişir ve ilk başta ki seçenek ve söylentiler gerçekleşmiş. Tabii burada anahtar nedir?

    Tabii ki Para. Daha önce de söyledim Santander Ferrari anlaşmasını yaptığı zaman Kimi’nin Mclaren olayı kesinleşti diye. Sadece alonso olayı ile düşünmeyelim arkadaşlar, sponsorlar para veriyor ve reklamlarının uzun süreli TV yayınlarında görünmelerini istiyorlar doğal olarak. Şu anda 2010 senesi için en hızlı olması muhtemel 3 takımdan 2’sine sponsor burada Ferrari’de Alonso’yu istedi Mclaren’e de Kimi yi sundu bence bu kadar basit.

    Ben asıl Kimi’nin Lewis ile arası nasıl olacak o konuda şüphelerim var yani sürüş farkı veya araca hazırlanılması açısından işin aslı şu ki Mclaren oldukça iyi araçlar üretiyor. Kerb’lere oldukça iyi saldırıyor ve aero olarak da paketi çözdüler ama geç kalındı. Mclaren kim ne derse desin 2007 yılında pilot ayırımını yaptığını düşünmüyorum. 2008 yılına gelirsek de Kovalainnen bir türlü bekleneni veremedi aslında bu Kovalainnen’in kabil yetisizliğinden değilde takımla kimyaları tutmadı. Ben Heikki’nin GP2 yarışlarını da izledim ve Renault’da yarıştığı yılda dâhil yeteneksiz diyemem ama mayaları da tutmadı Mclaren ile.

    Mclaren, bence Kimi’nin sürüş stiline daha uygun araçlar üretiyor. Lastik ısıtma sorunu yaşanılmıyor, kerbleri daha iyi kullanıyor kuvvetli bir motor devamlı güncellemeler yapılıyor ve en önemlisi de geçmişten gelen takımın genlerinde bulunan iki şampiyon pilot nasıl yarıştırılacağına bilen bir ekip.

    Kimi ise bence bizim halen bildiğimiz Kimi yani 2005–2006–2007 yıllarında ki Kimi sadece 1 sene duruldu ama bu bence tamamen araçtan kaynaklı bir durulmaydı.

    Bu yüzden bu söylentiler gerçekleşecektir. 1–2 hafta içinde açıklanacaktır.

  2. Tamam,mclaren'in kimiye ihtiyacı yok.
    Mclarenden ferrariye geçişini niye eleştiriyorsunuz?
    Mclaren 2006 sezonunun en başında Alonso ile anlaşırken bütün yıl spekülasyon konusu olan Kimi'nin koltuğuydu.
    Kimi de ferrari fırsatını değerlendirdi,hangi pilot olsa aynısını yapardı.

  3. mert merter avatarı

    McLaren 2. pilot ariyor yönetimin aciklamasi bu sekilde

    Ancak McLaren şu an için ikinci pilot konusunun belirsiz olduğunu vurguladı.

    kimmi bence su anki pilot uyumunu bozar giden pilot kacar gibi gizlice sözlesme yapip bizi yüz üstü brakti gitdi ama RON amca lewis gibi süper star i mclaren kazandirdi yoksa biz o yil 2007 basarisiz olsak kiminin gidisine cok üzülecektik ama hicde üzülmedik eminimki McLaren Yönetimi lewis in bu kadar iyi oldugunu bilse alonsoyu takima getirmez ve biz o yil acik ara sampiyon olurduk kisacasi
    McLaren in kimiye ihtiyaci yok Glock-sutil-rosber ücl+s+nden birini alsin daha iyi olur

  4. Oguz Çetin avatarı

    boşuna kıvranmayın arkadaşlar öyle veya böyle bi şekilde kimi mclarene geçicek bunlar hep danışıklı oyunlar santander bankası ferrariye nie sponsor oldu alonsoyu oraya getirmek için şimdide santander kimiyi mclarene getirmek için uğraşıyor eğer kimi mclarene geçerse havadan 25 milyon euro vericek bu olay bu kadar basit

  5. valla ne verrsenz vern ben kısılerı tutmam takım tutarm takımımda renault yenı gelen pilot kım olrsa onun taraftarym ama suda bır gerck nano grıdın en ıyısı ve herkesı yeneblcek kapasıte ve yetenege sahıp

  6. bende sana meşhur bir dizi filmden müthiş bir sözle cevap vereyim…biri bizim elimizden zorla birşey almaya kalkarsa onun eline verecek birşeyler buluruz…

  7. musab bence tutusan alonsocular değil kimiciler dostum kusra bakma ama olay bu yanı bak artk alonso taraftarı degılım ama bunları soyleyblyrm ben sana bı sarkı sözyle karslk verym yıkılır fark atar ALO senden öncekiler DEMO :D:D:D:D massa anca alonsonun demosu olur massa kim alonsoyu ezmek kim eski pilotmda olsa alonso grıdın en ıyısı ondan sonra gelır diğerleri bzm bı korkumuz yok zmnnda schumıyıde kimiyide maglup etmeyı basardı sarı mavı aracyla fernando massayıda eder sen merak etme

  8. bakıyorumda alonso sever arkadaşlar kiminin mclarene gitmesini istemiyor? ne o korkuyormusunuz yoksa? elinizden geldiği kadar bugünlerin zevkini çıkarın…massayı ayak oyunlarıyla sindiremezlerse alonsoyu madara ettiği zaman göreceksiniz. ve ferrariden açıklama massa 1.pilot alonso 2.pilot ve maalesef alonso buttonun çantasını taşıdığı (yedek pilotken) günlere geri dönecek….

  9. inci incili avatarı

    ya steve keşke kurduğunuz şu raikkonen&robertson team'i daha önce kurmuş olsaydınızda şimdi f1 de yarışıyor olsaydı. kimi de kurulurdu kendi koltuğuna hem patron olurdu hem pilot negüzel olurdu. ah aahhh…

  10. ben bi Alman pilot bekliyorum ama kim olucak çok merak ediyorum… hepsi şuanda soru işareti bizim için.

  11. kaan kaanhan avatarı

    Glock ta olabilir, merco bu yönde bastırırsa.

  12. eğer mclarene raikkonen değil de olur ya glock geçerse ozaman siz görün yeni skandal haberlerini 🙂

  13. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Yaa..Of Beklemek Kadar gicik birşey Yokk :=)
    Benim için Uçan Finli 1,Buz Adam Finli 2 idi..Simdi İse Lewis War Tabiki..Hadi Bea Rai Gel Sende Mclaren'a En azindan bir kere daha şampiyon ol oyle emekliye ayril,jübileni de evinde yapmış olursun :=)

  14. Ron amca Kimiyi transfer eder sanırım,Mercedsin Brawn operasyonu ayyuka çıkmışken Alman pilot transferi yapmazlar..

  15. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    bencede lewis cok iyi…. team spirit

  16. katlyrm ulasa ztn lewisle kimi geçinemezler =))

  17. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    mercedes alman alck ben buna inanıyorum rosbergg mclarene gidebilir… mercedesin alman arzusu devam edio bence.

  18. can bundy Tarih: 30.09.2009 22:33:40

    alman vettel mercedes ekibine olumlu yansır.
    senelerdir alman pilot isteklerini artık McLaren dikkate almalı.

  19. Pilotları kesinleşmeyen bütün takımlar görüşüyordur. Açıklamayı Mclaren'dan beklemek lazım. Her kez onu takımına katmak ister ama Mclaren – Mercedes Benz ne düşünüyor tam olarak bilemiyoruz. Net konuşmadıkları ve anlaştıklarını söylemedikçe spekülasyonlar devam edecek, soru işaretleri de.

  20. Temennim McLaren, Brawn da işime gelir, işime gelmeyecek tek şey Kimi'nin yarışmayacak olması.. Renault çekilmezse seneye iyi bir aracı olacak gibi görünüyor, hiç olmazsa Renault olsun derim..

  21. Yavuz Balcı avatarı

    resim bence mükemmel.kimi herşeye kulaklarını kapatıp arkasını dönmüş (((: bu adama bayılıyorum.nereye giderse gitsin kalbimin bir köşesi hep onunla olacak.

  22. apocan paylaş bzmlede ya =)) söylentıde olsa guzel oluyor duymak

  23. padoktan gelen söylentiler pilot piyasasında beklemediğimiz sürprizler olabileceği yönünde, ben sabırsızlıkla bekliyorum gelecek haberleri.

  24. bnce mclaren alman bir pilot getirecek takıma yıllardır mercedes bunun hayalıyle yanıp tutusuyor ve pıyasada bırbrnden yetenklı tam 3 alman var rosberg sutil glock mercedesin isteğiyle bnce bu 3 ısımden bırı oturacak koltuga kimi içinse en mantıklı seçim brawn olur 2009 aerosunu en ıyı kavrayan takım brawn senyede guclu olacaktır şampiyonlk mucadelesı vereblck tek secenegı bnce brawn

  25. Emir Çolak avatarı

    Efendi ya abartıp Kovalainen için Macca'ya gitmiyormuş 😛 yok o kadarda değil 😀

  26. Oguz Çetin avatarı

    raikkonen in kovalainen aut:D

  27. Hadi McLaren.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir