Alonso Her Geçen Gün Daha Mutlu Oluyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, en hızlı isimden sadece 0.2 sn yavaş kaldığı Barcelona testlerinin son gününden sonra yeni araç ile geçirdiği her günün ardından daha da mutlu olduğunu belirtti.

Alonso "Bridgestone lastikleri anlamada ve motor freni ve çekiş kontorlü olmadan aracı ayarlamada gelişmeler gösteriyoruz. Her gün aracımdan daha da memnun oluyorum ve Barcelona’daki testler olumlu geçti." dedi.

Renault 3 günlük testlerde dayanıklıydı ve sadece küçük bazı problemler yaşadı.


Yorumlar

  1. lewisi geçememesi diye bişe olcaanı sanmıyorum.bu sefer arkasında flavio var yani ron denis yok anlamında sölemek istedm.

  2. alonso aynı arabayla yarışırken bile hamilton'ı ezip geçemedi. mclaren kötü olursa ancak ezer maalesef.

  3. SinanFerrari avatarı

    Alonso mclaren deneyimi ile geçen sene bridgestone dan çok çeken renault a çok şey katacak.Arayı yavaş yavaş kapatıyorlar gibi

  4. GO GO EL NANO avatarı
    GO GO EL NANO

    Vahit ve YasİNG arkadaşlarıma tamamıyle katılıyorum…Çünkü bu araç gerçekten geliştirilmeli ve eski Alonso yine geri gelmeli…Şahsım adına konuşiiim ben…Umarım bu yıl ALONSO'NUN hemiltonu ezıp geçtiği ve boylece şampiyon oldugu bır yıl olur….saygılar!!!

  5. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    vahit zaten gelısmekte zorunda alonsoyu getrdysen takıma ve mayıstan beri bu aracla ugrasıysan sonra son 3 yılın ıkı dunya sampıyonuysan gelstreceksın abı aracı bu iş boyle renault gelısmek zorunda zırveye donmek zorunda bunun ıcınde ıyı calısyr ınsallah melbernele beraber yenıden podyumlarda sarıları gorruzD:

  6. ALONSO_VAHİT avatarı
    ALONSO_VAHİT

    HADI HAYIRLISI BAKALIM.INSALLAH ARABA ALONSONUN ISTEDIGI GIBI GELISIRDE ILKYARISA KADAR REKABETCI BIR ARABAMIZ OLUR.ALONSOYADA BU YAKISIR.BEKLEYIP GORELIM.AMA BHIR GERCEK VARKI GOZ GORULEN ARABADA GELIMEKTE

  7. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    sen mutlu olki performansın artsın takım gelıssın takım gelııssnkı zaferlere kaldıgımız yerden devam edelım devam edelımkı efsane gerı donsun donsunkı bızde mutlu olalım ıyıkı varsn fernando:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir