Button "Araç Sürülebilir Değil"

yazar:

kategori:

Jenson Button yeni aracın sürülmesinde zorluklar yaşadıklarını ortaya çıkardı. Takım testlerde araç RA108’i yeni ECU kurallarına uygun hale getirmeye çalışıyor.

Ancak aracın tanıtılmasından bu yana Honda geçen seneki araca oranla beklenen bir gelişim gösteremedi ve Button dünkü testlerde en yavaş isim oldu.

Button "Aracın dayanıklılığından memnunum. Hafta içerisinde genel olarak bir gelişim gösterdik ancak önümüzdeki testlerde yapmamız gereken daha çok şey var."

"Araç tamamne yeni, bu da ayarları geliştirme bakımından tamamen sıfırdan başladığımız anlamına geliyor. Ayrıca yeni ECU üzerinde çalışırken bazı sürüş promlemleriyle karşılaşıyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. bence honda bu sene sonuncu olur

  2. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    alonsoyla-button 2001-2002-2003 donemlerınde ztn beraberde ama aradakı fark alonso testcı button yarıs pılotydu ama dedgım gıbı 2005-2006 da bu ıkılı olsaydı suan renault belkıde 2007dekı donemını yasamazdı cunku ıkı harıka pılotla ssampıyonlguu onceden garantıler r27yı yapmak ıcınde gereklı zamana sahıp olurdu:D

  3. Hondanın bu durumda olması üzücü pilotları birçok takımın kadrosunda olmasını isteyeceği isimler ama sonuç alınamıyor button renoda alonsonun partneri olması benim hep hayallerimde olan bişeydi bilmiyorum buttonun şampiyon olacağı takım reno olur diye hayal eder dururum ama hep hayal))))

  4. Honda için ne kadar utanç verici bir durum!!!

  5. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    evet haklısın o ıkılıde ıyıydı ama 2005-2006 da alonso button olsaydı sımdı button belkıde ferrarıdeydı süper bı pılot

  6. Sadece Alonso-Button ikilisi değil, Button-Trulli ikilisi de çok iyi iş çıkarıyordu 2002 yılında. Neyse umarım sorunlarını düzeltir Honda…

  7. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    formula 1 ın en ıyı pılotlarından jenson buttonun dustugu duruma bak yha bu adam muthıs bı yetenek suana kadar en az 1 sampıyonlugu olması gereken bır pılot bence renault hatayı onu gondermekle yaptı fernando-button ıkılısı ıyı bırer aracla yarısların altını ustune gettrdı yazık oldu bı efsane kötü bır pılotmus gıbı gerı planda kaldı bnce bı alonsodan hamıltondan raıkonneden hıcbır eksıgı yok mukemmel bır pılot onun yeri zirve

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir