Button, Puan Farkı Konusunda Rahat

yazar:

kategori:

Button, yarışta 8. olmasına rağmen bir sıra daha kazanacağını çünkü Rosberg’in ceza almasını beklediğini söyledi.

Button “Bugün puan kazanmam gerekiyordu ve bunu yaptım. Yarışın ardından sadece 1 puan alacağımı düşünmüyorum çünkü Rosberg en iyi sektör zamanını güvenlik aracı periyodunda elde etti.”

“Onun sektörü yeşildi ve Rubens’l birlikte bana göre 4 sn kazandı çünkü biz sınırlı hızda gidiyorduk ve direksiyondan bu uyarı veriliyordu. Bu yüzden tek puan alacağımı düşünmüyorum. Ceza alacağına eminim.”

“Bu yüzden 1 ya da 2 puan iyi ve Rubens’e sadece 1 puan kaybettim. Vettel’e biraz daha kaybettim ancak onun yarışı kazanmasını bekliyorduk, hafta sonu boyunca hızları iyiydi. Ne olursa olsun 1 ya da 2 puan kazanmak ve Rubens’in hemen arkasında bitirmek iyi.” dedi.

Button ayrıca yarış performansından oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Button “Yarışta performansım oldukça iyiydi. Bundan mutluyum. Startta o kadar geride kalınca durum zorlaşıyor. Çok daha geç pite gireceklerin arkasında takıldım ancak sonunda biz stratejimizi çalıştırdık ve performansımdan memnunum.”

“Yarış performansım iyiydi ve şu anda hep bunu umuyorum. Önümdekilere göre çok fazla zaman kaybettik. Burada geçiş zor ve güvenlik aracı ile durum daha da karıştı. Araç içerisinde elimden gelenin en iyisini yaptım ve bugün araç oldukça iyi çalıştı ancak öndekiler kadar iyi değildi.” dedi.


Yorumlar

  1. j. button sana
    abdullah çelik sana
    kesinlikle katılıyorum…gerisi boş hikayeler…

  2. button bugün iyiydi yarışdaki nadir ataklardan birisini yaptı ama hep ağır araçların arakasında kaldı sutilin kazası şansıydı ama button ne yapsın acemice bir ataktı rubense görede çok iyi sürdü önü açılır açılmaz hep iyi turlar attı.bence buttonın son yarışlardaki performans düşüklüğü kesinlikle şampiyonluğu koruma içgüdüsünden dolayı.

  3. erdem akyols avatarı

    bence button bu gün cok iyidi keşke 5 sira ceza yemeseydi cok daha iyi yerlerde bitirebilirdi…

  4. sutil bu ara sacmaladı ya her yarıs bır olay sonu hayrolsn

  5. ama nedense hep buttona yarıyor ama önü açıldıktan sonra barricellodan daha hızlıydı orası gerçek

  6. onlara orada çarpın kaza yapın diye button mı söyledi? button'ın sezonun iikinci yarısından beri bahsettiği aptalca riskler bunlar oluyor işte, sonuç ortada. emin değilsen atağa çıkmayacaksın. onların beceriksizliği buttonun şansı olmuyor bana göre

  7. abdullah kardeş sutil ve kovalainen in mücadelesi resmen buttona yaradı ve 2 side kaybetti button 2 sıra kazandı şansın alası be

  8. s.e bea ne cezası… o zaman vettelinde simgapurda 25 sn süre alınsaydı… bu olursa yuh olsun fiaya

  9. mert merter avatarı

    Aslinda ceza almali bencede

  10. Button sende bu sene bjk gecen sene şampiyon olduğu gibi şampiyon olucaksın 😀 hadi bakalım

  11. button bugün barrichelloya göre oldukça hızlıydı tek şanssızlığı çok geriden başlıyor oluşuydu. bana göre iyi bir performans gösterdi ve her hülakarda puan almayı başardı. diğerlerinin başarısızlıkları onu haksız kılmaz.

  12. button onu bunu bilmem şansın hep yanında bu sene kesin şampiyonsun

  13. bu hafta ceza alcak dıyenler ceza aldı :D:D buttona ceza gelmesın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir