Piquet, F1'e Dönüşü Hayal Ediyor

yazar:

kategori:

Piquet “Kendimi F1’de kanıtlayana kadar dinlenmeyeceğim.”

“Açığı bulunan bazı takımlar ile görüşüyorum ve yeni takımlar hâlâ açıklar. Ne kadar zor olacağı konusunda farklı düşünmüyorum ancak eğer şans verilirse % 100’ümü vereceğim.” dedi.

Piquet pazartesi günü NASCAR kamyonet serisinde test yapacak olsa da grand prix yarışlarından uzaklaşmaya hazır olmadığını söyledi.

Piquet “Red Horce Racing beni teste davet etti ve ben de bunu ilginç buldum. Burası hiç denemediğim farklı bir dünya. İyi bir takım ile eğlenceli bir deneyim olacak. Onlar Toyota tarafından destekleniyorlar ve Toyota iyi destek sunabilecek büyük bir üretici.”

“Burada heyecanverici bir fırsatı değerlendireceğim. Daha önce böyle bir araç görmedim ve nasıl olduğunu görmek güzel olacak.”

“Fırsat bulduğumda farklı araçları sürmeyi isterim, ralli ya da Indycar aracı olması farketmez. Farklı araçlar kullanmaktan her zaman keyif aldım.”

“Ancka benim hedefim hâlâ F1.” dedi.


Yorumlar

  1. Aslansın sen Nelson.Bu yaptıkların bile F1 tarihine geçmene yetti.Briatore gibi bir şarlatanı yokettin ya, bir kez daha helal olsun sana.Adam F1'i sirke çevirmişti.

  2. elif çivici avatarı

    Piquet sen süper bi f1 pilotu değilsin ama süper bir oyuncusun,kaza yaptıktan sonra 'sorry guys' filan işi biliyosun.git bi ajansa kaydol,elin yüzünde düzgün baban da sana bi film çeker,Piquet iş başında,Piquet tatilde,Piquet kamyona biniyor,Piquet parti veriyor filan seri yaparsınız,baya da izlenir 🙂

  3. %100 ümü vereceğim!
    ne?

  4. baban sana eşit şartlarda araç vermedikleri için kavga etti. sonra ciddi bir ayıbı ortaya çıkardın. alonsoyuda üzdün. artık almazlar seni başta santander istemez.

  5. Bence haberin başlığı herşeyi harika özetliyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir