Nelson Piquet Campos ile İlişkilendiriliyor

yazar:

kategori:

NASCAR kamyonet serisinde bir test gerçekleştirecek olan nelson Piquet jr her fırsatta F1’de kalmak niyetinde olduğunu açıklıyordu.

“Bu olayı hızlı şekilde temeizlemek istiyorum böylece hayatım boyunca benimle anılmayacaktır.” diye konuştu Piquet Brezilya’nın Globo TV’sine.

Marca’nın haberine göre 23 yaşındaki genç pilotun F1’de yarışma hayalı babasının Campos’a mali yatırım yapması ile gerçekleşecek. 

Skandalın ardından bir sonraki adımının ne olacağı sorulduğunda Piquet jr “Saygın bir takıma ve mühendise ihtiyacım var. Bana inanan bir takıma. Hangi takım olacağını bilmiyorum ama yarışlara geri döneceğimi biliyorum” diyor.


Yorumlar

  1. merve seda temel avatarı
    merve seda temel

    şu mahalle ağzıyla yorum yapan arkadaşlar nelson piquet nin kariyeri hakkında bilgiden yoksun arkadaşlardır!!!

  2. arkadaslar bu adamı bu kadar yerden yere vurmayın sonucta gp 2 de hamıltona akfa tutmus genc ve yeteneklı bı pılot ve f1 de olması lazım bence

  3. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Azmettirenler cezalarını aldılar… Sorun da oradan kaynaklanıyor zaten… İnsanların hayatını tehlikeye atacak bir hareket cezalandırılmalıdır.

  4. Ne yüzle mi, Alonso hangi yüzle sürüyorsa bu çocukta o yüzle sürecek.İnanılır gibi değilsiniz.Bu çocuk bir devri kapattı.Kazayı yapanı yerden yere vuruyorsunuz da, yaptırana ve azmettirene niye hiç yüklenmiyorsunuz.

  5. ahmet güçlüöver avatarı
    ahmet güçlüöver

    Hala ne yüzle yarışmaktan bahsediyor anlayamıyorum. Bile bile kaza yaparak diğer pilotların ve pist görevlilerinin canını malını önemsemeyen biri nasıl olur da tekrar o önemsemediği insanların yüzüne bakıp tekrar pilotluk yapar. FIA bu pilota ceza vermemekle diğer pilotlara ceza kesmiş gibi bişey oldu… Çok yazık.

  6. kadircan dursun avatarı
    kadircan dursun

    evet camposda çok saygın bir takım olduğundan hiç bir sorun yok senin için yaw arkadaşım sen kamyon surmycekmiydin :))

  7. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Evet parasıyla sana inanan bir takım bulabilirsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir