Brezilya Yine Yağmurlu Olabilir

yazar:

kategori:

Geçen sene yağmurun etkisiyle Brezilya GP son derece heyecanlı bir hal almıştı. Bu yıl yarış hafta sonu için yine yağmur ihtimali görünüyor, ancak yağmur büyük olasılıkla yarış sırasında yağmayacak.

Bazı hava tahminlerine göre yarış hafta sonu boyunca her gün yağmur yağması bekleniyor, ancak genel görüş pazar gününün büyük ihtimalle kuru olacağı yönünde. Düşük bir ihtimalle pazar günü gök gürültülü ve fırtınalı geçecek.

Yarış günü yaklaştıkça hava tahminlerinin kesinleşmesi bekleniyor. Şu an kesin olan tahminlere göre cuma günü fırtınalı geçecek. Ayrıca Sao Paulo’da sıcaklık mevsim normallerinin altında seyrediyor. Hava sıcaklığı 20 derece altında değişiyor, bu değer, alışkın olunan Interlagos sıcaklığına göre düşük.


Yorumlar

  1. hava soğuk ve yağışlı olursa brown mercedesin lastik ısıtma sorunu yaşayacağını tahmin ediyorum f1 kariyerimde 2008 brezilya gp sini unutmam süper bir yarıştı yine işler karışık sabırsızlıkla bekliyorum yarışı

  2. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    2007 deki yarış hayatımı altüst etmişti aşk acısı gibi koymuştu lewis in şampiyon olamayışı :((

  3. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Seneler sonra ilk kez keyifle izleyecem şu yarışı.

  4. Şampiyonluk kızıştı ve birsürü de kamikaze(kimi GP2'den geldi, kimi araç değiştirdi, kimi yedek pilot) var; yüksek tempolu ve aşırı düşük tempolu epey araç olacak, üstüne bir de yağmur yağarsa pistte büyük curcuna olacak; bize de sağlam malzeme çıkar. Sabırsızlıkla bekliyorum..

  5. Ne güzel olur yağmur yağarsa. Geçen sene de 2003'te de mükemmel yarışlar seyretmiştik. Yanlış hatırlamıyorsam 2003 yarışında yağmurun şiddetinin azalmasını beklemek için yarışı biraz geç başlatmışlardı.

  6. Eğer yağarsa bu Vettel için süper bir hafta sonu olur.Geçen sene harika bir yarış çıkarmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir