Raikkonen Brezilya'da Podyum İstiyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen: “Interlagos pisti Ferrari için genel olarak hep uygun bir pist oldu. Bu yıl da yine böyle olmasını istiyoruz, ancak zor olacağının farkındayız. En önemli nokta yere basma ayarlarını doğru yapmak, aynı zamanda aracın frenleme esnasında da dengeli olması gerekli. Pistteki son dönüş oldukça önemli, çünkü ana düzlüğe giden eğimli yol bu noktadan sonra başlıyor. Bu noktada KERS’in büyük faydasını göreceğimizi düşünüyoruz.”

“Şüphesiz bu pistin kariyerimdeki en harika anıyla büyük bir bağlantısı var. İki yıl önce burada pilotlar şampiyonasını kazandım. Ancak diğer zamanlarda da burada başarılı oldum, 5 kez podyuma çıktım. Brezilya genelde takvimdeki son yarış oluyordu ama bu sefer Abu Dhabi’de bir yarış daha var. Spa ve Suzuka gibi klasik pistleri gerçekten çok seviyorum. Belki Interlagos diğer ikisi kadar teknik bir pist olmayabilir ancak yine de zorlu bir pist. Saat yönünün tersine yarışıyoruz ve hava şartları ani değişimler gösterebiliyor.”

“Hedefim podyumda yer bulmak. Bu çok kolay olmayabilir. İşler bizim için her yarışta daha da zorlaşıyor çünkü diğer takımlar gelişmeye devam ediyorlar, bizse aylardır aynı aracı kullanıyoruz. Yarışta mükemmel olmalıyız ve rakiplerimizin zayıflıklarından faydalanmalıyız.”

“Cumartesi günü 30. doğum günümü kutlayacağım. Podyumda bir yer bulmak harika bir hediye olabilir. Ama dediğim gibi bu rakiplerimize da bağlı. Markalar sıralamasında üçüncü sıradaki yerimizi korumaya çalışacağız.”

“Doğum günümü ailem ve arkadaşlarımla kutlamak için Avrupa’ya dönmeyi bekleyeceğim.”

 

Not: Haber yorumları konudan uzaklaşıp kişisel tartışmalara döndüğü için bu haber yoruma kapatılmıştır.

Bundan sonra lütfen haber ile ilgili yorumlar yapalım. Provakotorlere istediklerini verip onlarla anlamsız tartışmalara girmemeye özen gösterelim.


Yorumlar

  1. şunuda ekliyim. kimsenin zeka seviyesi veya bilgi birikimi seni ilgilendirmez. bana zamanında mahalle kavgası yapıyodun diyosun ama şuan mahalle kavgasında söylenecek lafları sen söylüyosun.

  2. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    fatih küskü uzatmıcm istesem uğraşırım senlen yazışırız burda bi sonuc elde edemeyiz sende yazıklarına dikkat et her konuda. verdiğin örneklerede koptum burada :)) hadi bai bai :))

  3. vay be ben neymişimde haberim yokmuş. nasıl aklına kazınmışım senin. hayret ettim kendime. bense seni bu kadar eski hiç hatırlamıyorum. bu platform dışında hiç tanımıyorum. haa aklıma gelmişken. bende bişiler öğrendim. senin çocukluğuna kadar inemesemde gençliğini öğrendim diyelim. ve SİZİNLE atışılmayacağına karar verdim. cevap vermemde büyük hataymış. sen istediğin yorumumdan istediğin anlamı çıkar ve bi dahakine kendine sakla. benim burda lewis a en ufak ALAKASIZ haberin altında hiç konusu yokken bi sataşmam hiç olmadı. nerdeki alonso_ hatırlıyıpta bu kadar kinlenmişsin bilemem ama ben bi yerden kovulmadım.

  4. Kürşat ŞAHİNKAYA avatarı
    Kürşat ŞAHİNKAYA

    Çok koyu bir Ferrari Taraftarıyım. Fakar şuna eminin ki brazilyada red-bull un ustunlugu ile tamamlanacagını dusunuyorum. belki mc laren supriz yapabilir. sonra brawnlar geliyor. yani konunun özeti şu… Ferrari takımının Şansın çok az hatta yok denilebilecek kadar. Raikkonen Sadece hayal kuruyor. Acı Ama Gercek. Bizi Böcek gibi ezecekler ):

  5. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    arkadaşım senin daha önce çeşitli platformlarda yaptıgın mahalle kavgalarını da bilirim ben,aklın sıra donkişot hesabı herkese karşı savunma yapmaya felan çalışıp herkesi sinir ettiğin zamanları..kovuldugun, istenmedigin yerlerde dırdır ettiğin zamanları..hani derler ya çocuklugunu bilirim diye,işte aynen öyle bir durum mevcut,o yuzden senin yaptıgın gibi her cumleni alıp cevap vermeye zamanım yetmez..
    ayrıca bu + – ler de de alonso fanlarıyla ya da o zihniyette insanlarla yarışamayız bunu da biliyoruz,neyseki buralarda mantık sahibi insanlar da vardır,muhakeme sahibi..
    yazdıgın yazı gayet açık,sen de kabul ediyorsun ucunun epey bir açık oldugunu,ee peki neden yok bakış açısı yok bilmem ne durumuna sokuyorsun karsındaki insanı,burda bakışla ilgili bir açı yok ki,kimseye açı dersi veremezsin,buna ne aklın yeter ne bilgi birikimin..
    ayrıca son bölümlerde adımı kullanan arkadaş da benim adımı kullanırken biraz daha dikkatli kullansın lütfen,hatta kullanmasın,15 yaş altı zeka sahipleriyle oturup laklak edecek değilim..

  6. gokhan gokhan avatarı
    gokhan gokhan

    yaaa güldürüyosunuz beni D:D:DD sanki şampiyonluğa gidiyolar D: brawn var diz çökün seneye konuşursunuz bu konuları 😀

  7. ya arkadaşlar konuyla ilgili yorum yapın gene kapanacak sayfa

  8. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    sertuğ ünal sen nerden biliyosun alonso_ arkadaşın ne anlamda yazdığını hemen 2007 cekiyosunuz olayları aynı şekilde fatih küskü. içinimi okudunuz arkdaşın hemen mahne hazır… böle bi kac gün öncesine gidin bakın haberde alonsonun bile adı gecmezken bazı arkdşlar alonsoyu nedenso olaya katıyolar eleştiriyolar ozaman nie cıkıpta böle tavırları sergilemediniz he lewis hamılton taraftarı olabilirsiniz o ayrı 🙂

  9. arkadaşlar lütfen konu daha fazla uzamasın başlık neyse o konu üzerinde yorum yapılsın.

  10. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    bazı arldşlar olup olmadık haberlerde alonsoya laf atıyolarya ozaman nie sesinizi cıkarmıyonuz bırakın bu ayakları :))) bi yanlış anlaşılma olmuş hemen mahne hazır geçin bu işleri biz kimin ne olduğunu cok iyi biliyoruz

  11. İnşallah uzun yıllar bizimle kalırsın dünyanın gelmiş geçmiş en iyi f1 pilotu.

  12. Ben Interlagosta podyumda olacağını düşünüyorum. Bu arada doğum günün kutlu olsun Kimi!! Umarım podyumda olur .Bize ve kendine gerçekten iyi bir hediye olmuş olur.

  13. burak bocek avatarı

    Hadi Kimi bir podyum daha ve takımlarda çok önemli puanlar.Sezonu 3.bitirirsek çok iyi olucak.Şu araçla aylardır resmen kemer sıkıyoruz:)Ama olsun bakalım doğum günü hediyesi olucak mı Kiimiye.Bu arada bu tür pistlerde çok iyi yarışıyor bence ayrı bir kasış yapıcak Kimi.Şampiyonluğldığı yer artı sevdiği pist artı doğum günü hadi bakalım.Fisi artık puan almaya başlasada markaları korusak.Tek pilotlayız resmen.Mclaren hiç değilse Heiki ile puan alıyor arada.

  14. durumu bi kezde şöle açıklayayım. arkadaşın todt da söylediği bi ifadenin yanlış olduğunu düşünüdün ve bunu alonso lu bir örnekle açıkladın. bende bunun üzerine neden alonso yu karıştırdın ki falan dedim sende "Todt'un zamanında söylediğini hatırlatacağına kendi pilotunun ne söylediğini hatırlaması için açıkladım" dedin. burda kendi pilotundan kastın ne?. hala neyi açıklamaya çalışıyosun. bunlar gayet açık değil mi? hatta o arkadaşta bunu üzerine ben alonso cu değilim deme gereği duymuş.çünkü senin öyle anladığını anlamış. bende bak alonso cu bile değilmiş dedim. şimdi asıl inat eden kimmiş.

  15. bide şöyle düşün. seni az biraz tanır hale geldik. ve alonso hakkındaki düşüncelerinide biliyoruz. biliyoruz çünkü defalarca kez yazdın.o yüzden yazdığını o yönde anlamam normal. ben senin yazdıklarna cevap veririm. orda "Todt'un zamanında söylediğini hatırlatacağına kendi pilotunun ne söylediğini hatırlaması için açıkladım" demişsin. burada bi tarafa çekecek bi yorum yok. dediğin çok açık değil mi? neyi inat yapıyorum. yazdığını sana hatırlatıyorum. yazdıklarınla onu açıkladığın cümleler örtüşmüyo. ve bana hala inatla yazıyosun diyosun. yazdığınla anlatmak istediğin bir değilse ben ne yapayım. konuyu saçma sapan uzatan sensin. amacımda provake falan yapmak hiç değil. sende benim amacımı benden daha iyi biliyomuşsun bak. sende benim yerime düşünmüşsün o zaman. tamamen saçma bi yöne çekmişsin.

  16. rai doğum günün kutlu ve zaferli olur inşallah ayrıca ferzan arkadaşımızında doğum gününü kutlarım sağlık ve mutluluk dolu yıllara temennisiyle

  17. "Bunlar senin cümlelerin ve buradan adamı alonso cu sandığın anlamı çıkıyo. Niyetin başkaysa bilemem tabi."

    Hala benim adıma yorumlarda bulunuyorsun o senin çıkarımın arkadaşım. Benim kimi ne sandığımı sen nereden biliyorsun da konuyu hala uzatıyorsun. Nereden biliyorsun yazarken ne düşündüğü mü? Dediğim gibi benim yazılarımdan bir anlam çıkarma bir daha çünkü saçma sapan yerlere çekiyorsun.

  18. O zaman benim yerime konuşma ve yazdıklarımı 'gerçek' olarak niteleme. O senin yorumun, ger.ekler değil. Benden önce site yöneticilerine söyle o zaman neden hiçbirine yazmadınız da buna böyle manidar bir yorum yazdınız diye. Onları ne niyetle yazdıklarını nereden bilebilirim. Ben tamamen 2009 sezonu üzerine yorum yazmışken sen benim yorumumu doğrudan Alonso'ya çekmişsin ve yorum değil bu gerçek demişsin, illa Alonso hakkında yazmak zotunda mıyım ya da onu iğnelemek zorundam mıyım! Buraya nasıl yazacağımı gayet iyi biliyorum sen de başkaları hakıkında peşin hükümlü olmamayı, kendi kendine yorumda bulunup sonra bunu gerçek zannetmeyi bırakmanı tavsiye ediyorum. Evet sinirlendim çünkü yazdıkların saçmalamaktan ibaret. Diğer haberin başlığında da açıklamama rağmen hala inatla benim Alonso hakkında yorumda bulunduğumu söylüyorsun ki asla Alonso'yu kastetmedim. Ama inatla benim Alonso hakkında konuştuğumu savunup arkadaşlar yorum değil bu gerçek diyerek diğer insanları da provake ediyorsun. Benim yazdıklarımdan bundan sonra bir anlam çıkarma olur mu çünkü beceremiyorsun.

  19. raikkonen doğum günün kutlu zaferli olsun ferzan arkadaşım sizinde doğum gününüz kutlu olsun nice sağlık ve mutluluk dolu yıllara temennisiyle

  20. Silver Arrow avatarı

    bu sene çok gerekli değil de, seneye mclaren'e gel, her yarışı podyumda bitir inşallah diyorum. :))

  21. ya arkadaşım orda sen değilmisin iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batıracaksın diyen. bi yazdıklarını tekrar oku istersen. "adam todt u eleştriyo kendi pilotuda aynı şeyi yapmıştı dememişmiymiydin". o yüzden zaten alonso örneğini vermemişmiydin."bak senin pilotunda aynısını yapmıştı bak" diye. sen ne yazdığını hatırlamıyosun. aslında link de vermiştim ama üşendin heralde tekrar okumak istemedin. her neyse.
    “Todt zamanında söylediği ile arkadaşın yaptığı yorum ne kadar alakalı bana bunu söyler misin? Todt ben oradayken gelemez demiş ama bunu çarpıtıp nerelere çekmişler. Benim bir şeyleri araya ıkıştırdığım yok. Bilip bilmeden söylenenleri çarpıtıp kendine pay çıkarmaya çalışanlar var. Todt'un zamanında söylediğini hatırlatacağına kendi pilotunun ne söylediğini hatırlaması için açıkladım”
    Bunlar senin cümlelerin ve buradan adamı alonso cu sandığın anlamı çıkıyo. Niyetin başkaysa bilemem tabi.

    Neyse gelelim diğer konuya. Öncelikle yazdıklarından çok sinirlendiğini anladım. Çünkü ancak bi insan sinirliyse karşıdaki insanın kişiliğine yönelik hakaretlerde bulunur. Önce bi sakin ol. Peki bende sana soruyorum. Bana doktora git demek hakkını sana kim veriyo? Burada cevap verirken belirli kurallara uymanız gerekir arkadaşlar. Kimsenin piskolojik durumu kimseyi ilgilendirmez. Bu kadar kaba olmanın lüzumu yok. Fotoğraf evet 2009 fotoğrafı ama dediğim gibi yarışta Singapur yarışı. Bende geçen seneye bi gönderme yapıldığını düşündüm doğal olarak. Çünkü bundan önce “hak ederek kazandı” ifadesini hiçbir yarış için site yöneticilerinin yazdığını görmedim. mesela bi sonraki yarış için vettel e söylenmedi. Fotoğrafın altındaki yazıyı okuyup bide senin yazdığını okuyunca ikisini bir araya getirdim ve bu anlamı çıkardım ki bence bu çok normal. Doktorluk seviyesine gelecek kadar vahim bi durum değil bence.

  22. Bundan sonra da benim ne düşündüğüme bırak da ben karar vereyim kim oluyorsun da benim ne düşündüğümü bilebiliyorsun kalkıp benim yorumumu Alonso'ya sataşmak olarak yorumluyorsun. Kalkmış utanmadan baış açısı ya da yorum değil gerçek demişsin. Ben 2009 sezonundan bahsediyorum sen Alonso diyorsun. Alonso'ya gönderme yapsam şimdi neden sözümün arkasında durmayayım söyledim desem söylerim, işime gelmeyecek bir durum yok. Ben bilip bilmeden konuşmadım esas oradaki arkadaş biledem Todt hakkında ve durumun gerçekliği hakkında atıp tutmuş. Tekrar ediyorum ben kişilere ve tuttukalrı takım ya da pilota göre yorum yapmam.

  23. Arkadaşım ne demek şimdi işine gelmese de sen benim ne düşündüğümü nereden biliyorsun da benim yerime karar veriyorsun sen kimsin ki! Ben oraya yazdığımda da söyledim Alonso aklımın ucundan geçmedi. Benim bahsettiim 2009 sezonuydu eğer senin de gözün görüyorsa oradaki araçta 2009 aracı. Fotoğrafın altında hakkıyla kazandı diye yazınca demekki 2009'da hakkyal kazanmayanlar olmuş gibi bir anlam çıkıyor. Ama sen sadece Alonso'yu düşüneb bildiğin için benim mesajımı doğrudan o yöne çekmişsin ve hala inatla benim Alonso'ya gönderme yaptığımı düşünüyorsun. Konunun Alonso ile alakası yok hala anlamıyorsan bi dokrtora falan görün istersenç Çünkü bu paranoyak ne her şeyden şüpheci halin pek sağlıklı görünmüyor.

    Diğer verdiğin linkte de ben kişiye bakmadan yazdım o yorumu. Doğrudan Todt'a karşı bir sataşma vardı ben kişilerin kim olduğuna bakarak yorum yazmıyorum kimi desteklerse desteklesin. Oraya yazdığı yoruma cevaben bir yazı yazdım ama sen üzerinden onca zam geçmesine rağmen hala anlamamış. Bu kadar sığ düşünürsen de anlamamaya devam edeceksin. Todt'un söylediklerini çarpıtıp yazdı ve ben de konunun doğru olanını hatırlattım. Sen kalktın Alonsocu diye eleştirdim diyorsun. Bana ne kimi desteklediğinden ben verdii bilginin yanlışlığına cevap verdim. Geçin artık bunları ya.

  24. eklemeyi unutmuşum. bu sitenin yıllardan beridir takipcisiyim ve yazılanları okuyorum. tekrar ediyorum. bu bahsettiğimiz durum daha çok alonso nun başına gelmiştir. yine ufak bi araştırmayla bunu rahatlıkla anlayabilirsin. o yüzden senin bu yazdığını yadırgadım çünkü lewis a söylediğin bu tarzda laf sokma yorumlarını pek hatırlamıyorum. yine dediğim gibi alonso ya çok sık yapılıyo. en basit alakasız haberin altında bile göndermeler yapılıyo. senin sitenin yakından bi takipcisi olduğunu biliyorum. demek ki seninde gözünden kaçmış. yada hatırlamak istemyorsun. bilemiyicem artık

  25. Ucu açık bir cümle yazdığımın farkındayım. Yani dediğim gibi içimden sizin gibi bir düşünce geçmediği için yanlış anlaşabileceğini hesaba katmadım.afedersini katmalıydım evet. Ayrıca verdiğin o linkte Sertuğ beyin direk olarak alonso ya sataşması var. Her ne kadar bunu şimdi işine gelmediği için kabullenmesede. Yarış Singapur yarışı. Zaten fotoğrafın altına MANİDAR bizi yazı yazılmış Sertuğ da yapıştırmış lafı “"Demek ki hak etmeyerek 1 numaranın arkasına geçenler olmuş…" . kusura bakmayın ama bu cümle direk alonso ya sataşmadır. Benim bakış açımın yorumu değil, gerçektir. Ucu açık bir ifade bile değil. Sertuğ beyle bu konu hakkında daha öncede konuşmuştuk. Bilip bilmeden konuşan daha çok kendisi olmuştu. Madem öle bende link vereyim. Yorum yazan arkadaşı alonso cu sanıp uzun uzadıya döktürmüştü gene. Sonuç adam alonso cu bile değilmiş. Boşuna yorulmuş.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/10511-todt-alonsonun-ferrariye-gecisini-destekliyor-haberi.html

    ayrıca benim 5 numarayı neden istediğim ve taraftarlık boyutum kimseyi ilgilendirmez. Bu sizin tartışma konunuz hiç olamaz. Evet budur lewis ı geçmesini istediğim sebep. Çok beklermiyim beklemezmiyim bilemem. Ben öle umuyorum. Batıl inançlarımı oturup senle tartışacak değilim. Eğer takım 5-6 ile yarışacaksa ben daha çok puan toplayan pilotun 5 numarayı aldığını biliyodum. Bu konuda yanlışım olabilir.

  26. nice yillara kimi f1 in finli sahini umarim interlagosta istedigini hata daha fazlasini alirsin yolun acik sansin bol olsun ve sakin ha sakin f1 i birakayim deme f1 i daha uzun yillar izlemek istiyorum benim elimden bu zevki alma cunku sen gidersen eski zevki olmayacak ve ben zevk almadigim bir seyi yapmayi istemiyorum

  27. ferzan dogum gunun kutlu olsun kardes nice yillara umarim gulmek icin 1000 sebebin olur uzulmek icinse bir 1 sebebin bile olmaz

  28. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    arkadaşlar boşverin Alonso'yu Lewis'i bu KIMI'nin haberi 🙂 bence podyumda olacaktır zorlanıcak tabiki ama orda olacak ve Ferrari'ye son iki yarışta üçüncülüğü kazandırarak aslında ne kaybettiklerini gösterecek

    bide Kimi 30. yaş gününü kutlayacak ama 24-25 gösteriyor 😀

  29. ferzan bu arada doğum günün kutlu olsun allah nice hayırlı senelere ulaşmayı nasip etsin inşallah.

  30. fatih alonso_ o verdiğin linkte şu anda senin yaptığını yapmış olabilir. o yaptı diye senin hemen karşılıkmı vermen gerekiyordu.ondan sonra yok siz böylesiniz yok biz şöyleyiz.yani anlayacağınız hiç birimzin birimizden farkı yok.birde şu başınıza taş düşsün felan biraz kırıcı olmuş.bence hiç erek yok bu tip şeylere.

  31. 5 numaralı araç ALonso'nun değil Massa'nın olacak eğer klasman şu anki haliyle biterse. Çünkü Massa zaten takımı mevcut pilotu, Alonso daha sonra takıma katılıyor bu yüzden 5 numara Massa'nın.

    Ayrıca bakış açısı demişsin ama Fatih çok güzel örnek vermiş benim yorumumun Alonso ile bir alakası yokken bir anda Alonso'ya çeken kendindin şimdi burada ahlak dersi veriyorsun. Benim dediğimi bilmeden kendin atıp tuttun şimdi aynı şekilde başkalarını yargılıyorsun!

  32. arkadaslarda benimde dogum günüm bu pazar 18 ekim…
    ferzan dag.

  33. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    http://www.trf1.net/multimedya/fotogaleri/gunun_resmi/10350-1-numara-haberi.html

    arkadasım bana bakış açısı geyiği yapma lütfen,aç ve bak bakalım yukardaki linke,kimin açısı kaç derecelikmiş?

    sen yazıyı bu şekilde yazarsan o anlaşılır,genel olarak bunu yapıyorsunuz çünkü,garibine gidecek birşey yok,ya okuduklarını anlamıyorsun ya da etrafta yazılıp çizilenleri iyi gözlemleyemiyorsun bu konuda..hangi takım ya da pilot fanlarının genel olarak nasıl davrandığı genel olarak bellidir buralarda..
    hem alonso neden 5 numaralı araca geçiyormuş,böyle bir kaide mi var onu da anlayamadım?
    daha adam yarışmadan hesap kitaplar başlamış,işte benim anlamadığım fanatiklik derecesi de bu cümlelerde yatıyor,6 numarayla yarıssın 8 le yarıssın ne farkeder yani..bu mu yani lewis i geçmesini istemem sebebin,o zaman daha çok beklersin arkadaşım,kimbilir daha hesaplar var sizde,gelecek sezon da onları okuruz artık..

  34. sinan acaip bir maç yaptım yorgunluktan uyuyamıyorum.:))madem çok ısrar ettin seni kırmayayım. nöbetçi kimici olarak meydanı boş bırakmak istemiyorum ama senide kırmam:))

  35. ya aslında bu birazda bakış açısıyla ilgili bir problem. benim içimden böle bi düşünce geçmediği için yanlış anlaşılabileceği hiç aklıma gelmedi açıkcası. ben şimdi alonso cuyum ya kesin bu anlamda demiştir diyip burda atıp tutmaya çalışmak hoş bişey değil. hoş ben alonso cuların alakalı alakasız her yorum altına lewis yeren ifadeler yazdığını pek görmedim. genelde bunu tam tersi oluyor. yani alonso düşmanları bu dediğimizi çok yapar genelde ve biz bundan şikayetçi oluruz hep. bu arkadaşın bundan şikayet etmesi garibime gitti.

  36. alonso_ arkadaşım ben de yorumunu fatih gibi anlamıştım.ilk seferinde böyle açıklayıcı olsaydın anlam karmaşası çıkmazdı 🙂

  37. ya pardon ne yarası? istediğin gibi anlamak kolayına geliyo değil mi? attın ama tutmadı arkadaşım. ben onu şu anlamda söledim. kimi nin lewis ın önünde bitirmesi demek ferrari nin 3. bitirmesi analmına gelir ki bu ferrari nin seneye 5-6 numaralarla yarışıcak anlamına da gelir. daha öncede sölemiştim aynısını. 5 numara alonso ya uğurlu geliyo. o yüzden ferrari nin 3. olmasını istiyorum. evet bu olursa başım göye erecek.ferrari 3. lük için şuan bmw ile yarışıyo olsalardı kubica veya nick in önünde bitir derdim. lewis ile ilgili bi durum yok ortada merak etme.ben asla ilgisiz bi haberin altına başka bi piltotu yerecek şeyler yazmam. hatta yazanları ençok eleştirenlerden biriyimdir.

  38. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    lewisin önünde bitirince ne olacak başın göğe mi erecek,ne büyük yaranız varmış arkadaş ya 2 yıl oldu hala geçmedi,konuyla ilgili ilgisiz ne olursa olsun lewise bir laf sokma derdi filan hayy lewis kadar başınıza taş düşsün…

  39. musab gözler şişcek, uyu beyav:)
    kimi halleder sen takma kafanı;)

  40. son iki yarışı lewis ın önünde bitir kimi. bizde senden bunu istiyoruz.

  41. raikkonen seni sevenleri sevindir. sevmeyenleride ne diyeyim doğru yolu bulsunlar temennisindeyim.:))

  42. 3 tane kers taksınlar isterlerse ama podyumda göreyim seni..

    son yarışlar olduğundan ferrariye bu gibi araçla ben bunu yaptım diyecektir, bundan eminim 😉

  43. podyuma çıkman bizler için de güzel hediye olur =)

  44. evet podyum super olur ama cok da gercekci gorunmuyor, kers den baska da bir avantajı yok malesef. arkandayız kimi umarım isler yolunda gider

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir