Pirelli: Monaco’nun Anahtarı Süper Yumuşak Lastiği Çalıştırabilmek

yazar:

kategori:

Pirelli’den Paul Hembery, Monaco GP’si hafta sonunun anahtarının süper yumuşak lastikleri doğru şekilde çalıştırmak olduğunu söyledi.

Hembery “Monaco’ya Formula 1’e ilk girdiğimiz günden bu yana olduğu gibi yine yumuşak lastik ve bu yıl baştan aşağı yenilenen süper yumuşak lastik ile gidiyoruz”

“Monaco genellikle geçiş yapmanın imkansız olduğu bir yer olarak tarif edilir. Ama lastik stratejisi geçtiğimiz yıllarda pek çok sıranın değişmesine yol açtı”

“Performans avantajı yumuşak lastiği daha iyi kullanan pilotta olacak. Bu hafta sonu için en önemli şey yenilenen süper yumuşak lastikleri çalıştırabilmek olacak” dedi.


Yorumlar

“Pirelli: Monaco’nun Anahtarı Süper Yumuşak Lastiği Çalıştırabilmek” için 7 yanıt

  1. Bora Vardar avatarı

    valla ben ikinci süprizi bekliyorum ya.Amg nin en azından bir araçta teknik arıza yaşayacağını düşünüyorum.sc de girer muhtemelen

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Ferrari burayı kazanamaz.Ferrari pole alamıyor ki ! Burda Mercedes açık ara en büyük favori. Kanada da bir ihtimal şansımız olabilir o da çekişi halletmeleri lazım .Burdaki lasik yumuşak olmuş sert olmuş hiçbir önemiş yok. Tek hamurla yarışı tamamlayacaklar nerdeyse,zaten geçiş imkansız. O yüzden lastik 2 sn yavaş olsa bile tırt yani

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Aynen maldonado 3.sıradan kalksa keşke diyesim geliyor 🙂

  3. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    HAM ve ROS arasinda gecer bu hafta sonu. Vettel’de bunlari arkadan takip eder. Bottas ve(ya) Massa, Ferrari’lerin arasina girebilir. Gecen sene siralamalarda Raikkonen, Alonso’dan 0.8 sn fark yemisti. Bu sene Vettel’den yine bunun gibi bi’ fark yerse, beni sasirtmayacak. Bu adamin eli yarislarda Vettel’i yenebilecek kadar gucluyken, siralamalarda kendini Vettel’in 3-4 sira gerisine atabilmesi gercekten gulunc. Ustelik F14-T gibi bir araci da yok. Bu sene ki şasi gecen senekine gore cok daha iyi ve sezonun acik ara en iyi ikinci araci. Umarim yakin zamanda Vettel’i yenemese bile en azindan duzenli olarak yan tarafindan kalkmaya baslar.

  4. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Yani ferrari öpücek mi bu kısacası 🙂

  5. doğruları yazan adam avatarı
    doğruları yazan adam

    konu dışı fakat özel haber
    ve beklenen gerçekleşmek üzere; ferrari patronu, britanya sonrası kimi raikkonen ile seneye devam edeceklerini açıklayacak.

  6. _VeLeSpİt_ avatarı

    Türkçesi FERRARİ yarışı kazabilir !! demek oluyor galiba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir