TRF1.net – İnternet.gen.tr İşbirliği

Yaklaşık 2 sene önce yayın hayatımıza amatör olarak başlamıştık. Kendi çapımızda yapabileceğimiz kadar kaliteli işler yapmaya çalıştık. Bu gün geldiğimiz nokta da ise verilen emeğin karşılığı olarak; F1 ve Motor sporları konusunda sayılı sitelerin arasına girmeye başardık. Bu noktaya gelmemizde en büyük etken siz değerli ziyaretçilerimizsiniz. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşşekür ediyoruz.

Tabii her şey dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Büyüdükçe işler daha zor hale giriyor ve sorumluluklarımız artıyor. Hizmet kalitemizden ödün vermeden devam etmek ve daha iyi hizmet vermek için yenilikler üzerinde çalışıyoruz.

Ama işimize en çok engel olan sorunumuz server problemleriydi. Geçen sene yarış hafta sonlarında tamda en yoğun dönemlerimizde server talebe cevap veremiyordu. Bu sene henüz sezon başlamamışken bile ziyaretçi sayımızın artmasıyla beraber bu sorunları daha sık yaşamaya başladık. Daha güçlü server daha fazla maliyet demekti.

Maliyeti az sitemizi kaldırabilecek bir server arayışına girmek üzereyken daha önceden forumdan tanıdığımız bir ağabeyimiz vesilesi ile internet.gen.tr ile tanışmış olduk. Formula1 ile ilgili oldukları için bizimle işbirliği yapmayı teklif ettiler. Yani hem sponsorluk hem tam destek. İnanıyoruz ki TRF1.net ve internet.gen.tr işbirliği bu konudaki sıkıntılarımızın sonu olacak.

 

TRF1.net yönetimi.

haber_248047891.jpg ………………………………………….. ……………

 

 


Yorumlar

  1. hayırlı olsun…kesintisiz bağlantı ümidiyle

  2. herkese can-ı gönülden tesekkur ediyorum..1-2 gunluk sorun bile hem forum hem de anasayfaya olan baglılıgımın bir kere daha nüksetmesine sebep oldu..sorunsuz gunler gecirmemiz dilegiyle..

  3. Türkiye'de Formula 1 heyecanını, Formula 1 hızında bize yaşatan TRF1 yönetimine sonsuz teşekkürler. Başarılarınızın ve istikrarınızın devamını diliyorum. Her türlü problemin üstesinden o veya bu şekilde gelerek bu işi canı gönülden yaptığınız içinde ayrıca tebrik ediyorum. Tabi sitenin müdavimlerinin istikrarını da unutmamak lazım.

  4. Sitede bariz şekilde hızlanma var ben özellikle takip ettiğim zamanlarda genelde mdb2 türü hatalarla karşılaşıyordum. Ve bu tür hatalarında Vps yazılımından kaynaklandığını düşünüyordum ha sorunsuza yakın vps sistemleri yokmu olabilir ama sonucta bir siteyi sanal yazılımla oluşturulmuş bir bilgisayarda yayınlanan site ne kadar sağlıklı olur tartışılır. Bilmiyorum yönetim daha kaliteli vps e mi geçti yoksa reselleremi ama Site çok hızlandığı belli, teşekkürler. Kolay gelsin..

  5. ya abi bu site yani trf1 olmadan f1 den bi haber oluyoruz dün kiminin dercesi neydi bi türlü öğrenemedik yabancı sitelerden az çok bişeyler baktık ama kendi dilimizde olmadan olmuyo bu site başka yaaa abi bu siteyi yapanlardan allah razı olsun çok teşekkürler

  6. mclaren fan avatarı

    hayırlı olsun kurdelede keselim mi 😛 şaka bi yana emeğinize teşekkür ederim birde şu sayfa düzenini revize etseniz tam süper olacak ..

  7. İste bu guzel bir haber… Artik Trf1.Net'e sorunsuz ulasabilecegiz demekki… Sitemiz ve forumumuz hakkinda en iyisinin olmasini diliyorum, emegi geçen herkese tesekkurler …

  8. En iyisi siz olduğunuz konusunda bence hepimiz hem fikiriz. Ve bu konuda da en iyisine karar verdiğinize inanıyoruz sorunsuz bir server ile hep birlikte mükemmele ulaşacağımıza inanıyorum sizin sayenizde…

  9. kısa bir surede f1 siteleri arasında en iyi oldugunu kanıtladı..objektif,hızlı bir habercilik anlayısı var artı bir de harika bir forum.. artı harika fotograf video arsivi artı daha benim bir turlu nail olamadıgım turnuvalar bulusmalar daha ne olsun..bu yuzden adminlerimize cokk tesekkur ederim..bu guzel haberle birlikte rakip siteler artık daha cok korkabilirler..korkun trf1 den korkun :))

  10. Hayırlı olsun!!

  11. Yenilenmis commonrail direct enjeksiyonlu turbo diesel motorla yuksek tork guclu cekis, Gecen sezon devreye alinan Aero paket zaten oldukca hizliydi, dayaniklilikta eklenince artik sizi kimse tutamaz 🙂 Hep destek tam destek..

  12. iyi hizmet veren trf1 ailesinin daha iyi hizmet için bu kadar özverili çalışması her türlü övgüyü hakediyor…bizlerede düşenin sitemizi her zaman desteklemek ve kendilerini iyi bir amaç uğruna bu siteye adayan site çalışanlarımızın yanlarında olduğumuzu hissetirmekdir diye düşünüyorum…ve bu anlardan bir tanesi …iyiki varsın trf1…başarılarınızın artarak devam etmesi temennisiyle hayırlı olsun….

  13. Helal olsun size Formula 1 tutkusunu bize gerçek anlamda tattırıyorsunuz. Emekleriniz için çok çok teşekkürler. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

  14. Trf1.net'in yaşadığı büyük sıçramalara hepimiz tek tek şahit olduk daha da ileriye gitmek dileğiyle.Emeği geçen herkese teşekkürler..

  15. Emin olmalısınız ki bu sitede birçoğunuzun tahmin ettiğinden çok daha fazla emek var. Biz biliyoruz ki hiçbir emek karşılıksız kalmayacak. Umarım bu server değişikliğiyle TRF1.net güçlenerek devam edecek yoluna. Her şey için teşekkürler…

  16. nesli yazdıklarını okurken kendimi işyerinde patronum bana mail atmış gibi hissettim:S neyse ben fazla yoruldum heralde yatiim:D

  17. Çok güzel olmuş. Güçlü şekilde pistlere dönmüşsünüz tekrar. 🙂

  18. oh bee. sonunda 2 uykusuz geceden sonra rahat ve kesintisiz bir uykuya dalacağım birazdan 😀 sorun bir yana TRF1siz gün geçmiyor. haberler doldu taştı pcde, site olmayınca. ancak tekrar yayındayız ve daha da iyi günler geçirmeyi umuyoruz.

    bu 2 günde bizi destekleyen ve yanımızda olan tüm ziyaretçilerimize ve daha profesyonel olmamız için bize sponsor olan internet.gen.tr'ye teşekkür ederim.

  19. Tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olsun =)

  20. Yaşanan, bir türlü tam anlamıyla çözülemiyen server sorunları, siteye karşılıksız emek verenleri üzdüğü kadar en çokta bu sitenin daimi ziyaretcilerini üzmekteydi.. Bu yeni oluşumun sorunsuz ve herkesin yüzünü güldüren bir yenilik olmasını diliyorum.. Hayırlısı olsun.

  21. En kaliteli hizmeti biz f1 severlere sunmak için yaptığınız fedakarlıklara bir yenisi daha… Umarım yeni server ile birlikte geçmişte yaşanan sorunlar tamamen ortadan kalkıcak ve trf1.net en kaliteli en hızlı site olmanın yanına sorun yaşatmayan serveri ile dayanıklılığını da ekleyecek ve bu alandaki şampiyonluğunu tescilleyecekdir 😉

  22. Hepinizin ne kadar çok çalıştığınızı ve site ziyaretçileri için mümkün olan en iyi hizmeti vermek için elinizden ne geliyorsa yaptığınızı biliyoruz. Umarım bu kalite anlayışı daha uzun yıllar boyunca devam eder. Tabi bizim organizasyonları da unutmamak gerekiyor. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir