2015 DTM Lausitzring 2. Sıralamalar – Green ve Audi Üstünlüğü Tam Gaz

yazar:

kategori:

Jamie Green, Lausitzring’de ilk yarıştaki zaferinden sonra 2. yarış için yapılan sıralama turlarında da zirveyi kimselere bırakmadı.

Son haklara kadar 18.0 barajının altına kimsenin inemediği sıralama turlarında Green, 1:17.386 ile haftasonundaki en hızlı derecenin yanı sıra en yakın rakibinden yaklaşık 0.6 sn daha hızlı tur zamanı kaydederek ulaşılamaz derecede hızlı oldu. Mattias Ekström, Timo Scheider ve Miguel Molina ile Audi bir kez daha ilk 4 sırada yarışa başlayacak. Düne göre Scheider, Mortara ile yer değiştirmiş oldu.

Marco Wittmann’ın sıralama cezası ile dün en iyi BMW konumuna yükselen Maxime Martin, bugünde yarışa 5. sıradan başlayacak. Dünkü yarışı 3. sırada tamamlayan Edoardo Mortara 6., bu sezon henüz 1 puan kazanabilen Augusto Farfus 7., Nico Muller 8., 2013 şampiyonu Mike Rockenfeller 9. ve en iyi Mercedes olarak Daniel Juncadella 10. oldu.

Seansın tek önemli olayı Timo Glock’un spin atmasıydı. 2 eski F1 pilotu Glock ve Di Resta son 2 çizgiden yarışa başlayacak. Maximillian Götz tur zamanı kaydedemedi ve son sıradan yarışa başlayacak.

DTM Lausitzring 2. yarışı bugün 15.20’de Youtube‘dan canlı olarak izleyebilirsiniz.

1. Yarış Haberi

DTM Lau Q2-1
DTM Lau Q2-2


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir