Hamilton: “Hiç Bir Zaman Baskı Altında Olmadım”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’a göre Kanada’da Nico Rosberg’in ikinci bölümde hızlı olmasına rağmen kendisi için büyük bir tehdit oluşturmadığını belirtti.

Hamilton ile Rosberg farkı zaman zaman 3 – 4 saniyelere kadar çıkarken bir ara Rosberg DRS mesafesine kadar yaklaşmıştı.

“Denge beni memnun edecek kadar rahat değildi. Sürekli önden kayma yaşadım”

“Ancak arkada oluşan baskı hiç bir zaman beni etkilemedi. Nico zaman zaman hızlıydı. Ama ben bu durumu kontrol altında tuttuğumu düşünüyorum. Cebimde bir kaç saniyem vardı gerektiği zaman bunu ortaya koyabilirdim. Hiç bir zaman ciddi bir tehlike olmadı”

“Mükemmel bir yarıştı. Sizin için nasıl olduğunu bilmiyorum ama benim açımdan yoğun bir yarış geçti. Ve ben bu durumdan zevk aldım”

Hamilton kazandığı yarışı geçtiğimiz hafta ölen Pete Bonnington’a adadığını belirtti.

“Kişisel olarak söylemek istediğim ki takımında bu sözleri destekleyeceğini düşünüyorum, bu yarışı Bonnington’un babasına adıyorum. Onun için zor bir hafta olduğunu biliyorum, ama bütün hafta sonu bana yardımcı oldu ve galibiyette payı çok büyük. Bu yüzden yarışı ona ve babasına adıyorum”


Yorumlar

“Hamilton: “Hiç Bir Zaman Baskı Altında Olmadım”” için 4 yanıt

  1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    ”Cebimde bir kaç saniyem vardı gerektiği zaman bunu ortaya koyabilirdim. Hiç bir zaman ciddi bir tehlike olmadı” Ham’ın bu sözü bile her şeyi açıklıyor.Şu söz bile mercedesin başka takımlara karşı ne kadar kolay şampiyonluk alabileceğini gösteriyor.Çünkü adam kendi takımın aracındaki adama bunları söylüyor.Aynı hızda olan araç bi yanda süper ötesi hamilton.Bi yanda vasat rosberg.Kısacası Ferrari rüya görmesin bu sene zorlamaya.Seneye de bazı kurallar değişmeden sonuç aynı olur.Mercedes gelişecektir boş durmuyorlar.Fia herşeye göz yumuyor.Kimse ses çıkarmıyor malesef.

    1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
      Schumi Nerde Ben Orda

      ee devir değişti 2010-2013 red bull götürdü.Sıra Mercedes’e geldi.Sıra Ferrari’de ama Vettelde değil

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Ne yapayım vettelde değilse

  2. Unstoppable avatarı

    Yani adam doğru söylüyor çünkü ne zaman fark drs için yetecek kadar azalsa hamilton bi anda farkı tekrar 2 3 sniyeye çıkarıyor bu adam çok iyi uyutuyor rosbergi helal valla 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir