Buemi, Toro Rosso'nun Gelişimini Övdü

yazar:

kategori:

Buemi, 12 puansız yarışın ardından son 2 yarışta da puan kazanarak büyük beğeni topladı.

Buemi “Brezilya’nın ardından bugün de puan kazanarak sezonu hoş bir şekilde tamamladık. Tüm takım son 4 yarışta harika bir iş çıkardı bu yüzden gelecek sene için sabırsızlanıyorum.”

“İlk başta Rosberg’in performansına ayak uydurmakta zorlanıyordum ancak ardından yarış ilerledikçe ben daha da hızlandım.”

Nakajima’nın arkasında biraz zaman kaybetsem de genel olarak elimden gelenin en iyisini yaptım ve harika bir yarıştı. Robert ile olan mücadelem adildi çünkü ben ona yeteri kadar yer bıraktığımı düşünüyorum.” dedi.

Takım patronu Franz Tost ise Buemi’nin bu sezonki en iyi yarışını çıkardığını söyledi.

Takımın diğer sürücüsü Jaime Alguersuari ise yarışı vites kutusu sorunuyla tamamlayamadı ve ilk pitlerde Red Bull garajına girmesinin yalış anlamadan kaynaklandığını söyledi.

Alguersuari “Bir kaç vites devre dışı kaldığı için vites kutusu sorunuylapite girmek zorunda kaldım.”

“Ancak bir yanlış anlaşılma oldu çünkü takımım beni beklemediği için komşu Red Bull garajına yöneldim. Bu yüzden piste döndüm ve vites kutusu kırıldığı için yarış dışı kaldım.” dedi.


Yorumlar

  1. buemi burada gercekten iyiydi. keza brezilya'da da oyle. bence hayal kirikligi yasatmayan caylaklardan oldu buemi. seviyorum bu adami. alguersuari'den hicbir beklentim yok. toro rosso koltugunu bile haketmiyor. test falan hikaye. hemen sutlamalilar jaime'yi…

  2. Yarışın en ilgin anlarından biriydi gerçekten ve sorun yaşamadan tekrar piste dönmesi sevindirici oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir