Mercedes, Mclaren İle Devam Ediyor; Brawn'ı Yalanlamıyor

yazar:

kategori:

Mercedes patronları bu hafta sonu Abu Dhabi’deydi ve burada gelecek hakkında bazı önemli görüşmelerin yapıldığına inanılıyor.

Mercedes’in 2011 sonuna kadar Mclaren’le anlaşması bulunuyor ve bu anlaşma şu an için devam edecek gibi görünüyor.

Guardian’a konuşan Norbert Haug “Tek karar, uzun zamandan beri birlikte olduğumuz partnerlerimiz ile devam etmek.” dedi.

Brawn GP söylentileri hakkında konuşan Haug “Bu söylentiler ortalıkta dolanıyor ve sorun yok. Ancak benim açıklamam % 40 hissemizin devam ettiği ve Mclaren’de en büyük paya sahip olmamız.” dedi.


Yorumlar

  1. alin size bomba brawnin % 16 si simdiden mercedesin aslinda mercedes %75 yada 85 ini istiyor brawnin yillar ilerledikcede % 100 unu alip ismini mercedes f1 team yapmak istiyor ama mercedesin arap hissedarlari f1 de surekli degisen kurallar yuzunden buna simdilik pek sicak bakmiyor yeni haberleri alinca sizide haberdar ederim

  2. MERCEDES kendi takını kurma planı olduğunu düşünmüyorum onların önündeki BMW-HONDA gibi sonu hüsran olan örnekler var.
    tamamen mclaren'de daha çok söz sahibi olabilmek ve hisseleri çoğaltmak için yapılmış bir plan olduğunu düşünüyorum.Ron DENNİS gibi bir pazarlama dehası biraz sorun çıkartıyor.
    McLAREN ondan daha iyi bir motor bulamayacağını MERCEDES'de ondan daha iyi şasi üretemeyeceğini çok iyi biliyor.
    MERCEDES BRAVN'a sponsor olacaktır ama takımı almak gibi bir hataya düşeceğini sanmıyorum.

  3. tahminim tam olarak mercedesin baskın olarak kendi aracını yarıştırması yönünde karar almak istiyorlar. bunun için hazır kurulu olan brawn ı seçtiler. kendi motoru ve kendi şasisini bu arac üzerinde uygulayacak

    diğer yandan mclaren ile derin ortaklıkları var. onlara aynı zamanda hem ortaklık hemde motor tedariki yapmak istiyorlar.

    mclaren ise f1 in en başarılı sayılı takımlarından birisi ve çok da başarılı yol araçları var. tahminim ar-ge ye daha fazla önem vererek ekipmanlarının çoğunu kendileri üretmek istiyorlar.

    bunların olmasını çok doğal karşılıyorum. iki tane çok büyük şirket ve devasa ar-ge know-how a sahipler.

  4. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    :((

  5. Şükür ya sonunda bi açıklama yaptılar artık derin bi ohhh çekebilirim:))şimdi geriye kaldı 2.pilotumuzun açıklanmasına umarım kalbimden geçen pilotun enkısa zamanda açıklanması olur.

  6. padokman benim de ongorum bu sekilde, Ron Dennis kollari sivadi, Mclaren`i Ferrari gibi bir sirket yapacak, Kendi şasisini kendi motorunu üretebilen bir F1 takımı ve yol araçları. Şahsen ben hep Mclaren-Mercedes ortaklığına gıpta ile baktım, çünkü herzaman garaj takımlarının yarışmasını, üretici takımlarında sadece motor tedarik etmesine izin verilmesinden yanayım. Bu bağlamda en başarılı ortaklık hiç kuşkusuz Mclaren-Mercedes tir. Umarım ileri ki zamanlarda bu modele geçilir, çünkü üretici takımların ne zaman var ne zaman yok olacakları belli olmuyor, yönetim kurulunda ki bir sivri zekalının iki dudağı arasında olmuyor yarışma ruhu..

  7. 2011 de anlaşma bitiyor,ondan sonrası için Mclaren in planları yolüstü araçlarda izlediği yolda olduğu gibi oldukça açık,Mercedes te bunun farkında Brawn a ilgileri bundan kaynaklanıyor..Ayrılamyı sadece anlaşmalar bittikten sonra yapacaklar sanırım…Mercedes Ron Dennis takımın başında olduğu sürece söz sahibi olması pek mümkün görünmüyor…2011 den sonra Mercedes Brawn ı alır , Mclaren kendi motorunu yapar herkes mutlu olur…

  8. kaan kaanhan avatarı

    bmw nin motor bölümünün alınması işi yatmış gibisinden haberler var, yakında netlik kazanabilir, belkide hiç olmadı böyle bişey.

  9. %100 mercedes-benz istiyorum. duy beni dieter amca.

  10. mert merter avatarı

    2011 e kadar devam 2 yil da Ron motor problemini haleder ve bizde Mercedese muhtac kalmayiz BMW nin F1 motor bölümünüde satin aliyorlarmis güzel haberlere devam tebrikler McLaren..

  11. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    bu güzel-ötesi haberle bu takımı ne kadar çok sevdiğimi bir daha anladım.

    umarım ve artık McLaren'in diğer ortakları takımın geleceği için en iyi olacak kararı verip, Mercedes'in çoğunluk hissesine sahip olmasına izin verir.

    Mercedes'in "kesinlikle" sahip olduğu düşünce, bu takımın ideale en yakın konumda olmadığıdır. ya bunun olması için müsade edin ya da ben bunun olabileceği başka bir yere giderim demekte.

  12. mustafa maraş avatarı
    mustafa maraş

    Böyle bir haber sevindirici oldu.Mc Laren Mercedes devam ediyor%40 zaten mercedesin şimdi raikkonenide alırsa iyi olacak.

  13. "Tek karar, uzun zamandan beri birlikte olduğumuz partnerlerimiz ile devam etmek."

    "Bu söylentiler ortalıkta dolanıyor ve sorun yok. Ancak benim açıklamam % 40 hissemizin devam ettiği ve Mclaren'de en büyük paya sahip olmamız."

    Sevindirici ve mutlu edici açıklamalarda bulunmuş Haug… Bir kez daha ayrılık söylentileri ertelenmiş oldu. Ayrılık tartışmalarına ve McLaren-Mercedes'in 2 taraftar grubunu ayırmaya gerek yokmuş.

  14. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    En Mantıklısıda Bu 🙂 Simdi Bir De Güzel Bir Pilot Açıklamasiyla Daha Da Mutlu Olcaz İnş.

  15. zaten ayrılma gibi birşey mantıken olmaz. tartışacağı bir konuda yok. zira mclaren deki en büyük hisse mercedese ait. patronu oradan kim ayırabilirki? ancak hisseleri satar birine olur biter. yani karşılarında mclaren diye bir güç yok. mclaren zaten kendileri…

  16. kaan kaanhan avatarı

    güzel haber, iki taraf içinde riskli yeni maceralara atılmak pek mantıklı değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir