Sauber'den Duygusal Heidfeld'e Formula 1 Aracı Hediyesi

yazar:

kategori:

BMW Sauber takımı Abu Dhabi’de son yarışına çıktı ve BMW spordan çekiliyor. Sauber F1 takımı ise Qadbak’a satıldı ancak takımın gelecek sene yarışıp yarışamayacağı henüz netlik kazanmadı.

Heidfeld 2001-2003 yılları arasında Sauber takımında mücadele ettikten sonra 2006’da BMW Sauber’e gelmişti.

32 yaşındaki Heidfeld, kariyerinin büyük bölümünü geçirdiği Sauber ile son turların oldukça duygusal olduğunu söyledi.

Yapılan açıklamada, Peter Sauber’in Nick Heidfeld’e kendi döneminden bir Formula 1 aracı vereceği belirtildi.


Yorumlar

  1. yaniliyorsam duzeltin, sanirim ralf schumacher'e de bir toyota araci hediye edilmisti… yoksa trulli'ye mi? japonya gp'nden sonra oldugunu hatirliyorum da… bilen biri aydinlatsin lutfen.

  2. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    nick harika bir pilot. tam bir puan canavarı. her zaman iyi yerlerde olmasını isterim. hediye de çok güzel bir jest olmuş. kaç takım pilotuna böyle bir jest yapar ki?

  3. Vayyyy, hadi iyisin QuickNick 🙂

  4. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    "Nick" ismi her zaman hoşuma gitmiştir. Nick güzel yerleri hak ediyor. Jenson da hak ediyordu, ve aldı. Gerçi ben Heidfeld'in şampiyon olacağını zannetmiyorum, ama iyi yerlerde olmasını isterim. Güle güle BMW…

  5. peter sauberin doneminden olduguna gore mavi sauberlerden birini verecekler herhalde. heidfeld aracin yuksekligini artirip isvicre caddelerinde tur atarmis =)

  6. Başarılı bir pilota takımı tarafından verilecek en güzel hediye bence. Sauber ve Heidfeld'i tebrik etmek lazım. Acaba hangi aracı verecekler, BMW motorlu modernlerden mi, 200li yılların başından kalma Ferrari motorlulardan mı?

  7. oy oy oooooy, valla cok hos bir jest olmus

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir