Red Bull, 2010'da Daha Güçlü Olacağından Emin

yazar:

kategori:

Takım Patronu Christian Horner “Eğer sezona bakarsak biz zararı ilk bölümde gördük.”

“Gerçekte çift katmanlı difüzörlerin bu sonuca etkisi çok oldu. Güneşin doğması ile Brawn GP yükseldi ve onlar aynı zamanda harika bir istikrar ve dayanıklılığa sahiplerdi. Biz sezonun ilk bölümünde çok fazla kaybettik.”

“İstanbul’dan beri tüm takımları geride bıraktık. Dediğim gibi zararı ilk başta gördük. Sezon boyunca aracımızı geliştirdik ve Milton Keynes’teki herkes, başardıklarından dolayı gurur duyabilir.”

“Bu sezondan çok şey öğrendik ve bu bizi grup olarak güçlendirecek.”

“Adrian Newey adında gizli bir silahımız var. O bu sene muhteşem bir araç üretti. Bu seneki aracımıza çalışmaya erken başlamadık ve bu seneki araçtan gelecek seneki araca aktarılacak bir sürü ders öğrendik.”

“Eğer şampiyonayı kazanamıyorsanız son yarışı kazanmak önemlidir. Bu sizin tüm kışınızı yönlendirir.”

“Önümüzde uzun bir kış var ancak Red Bull’dan ve Bay Mateschitz’den çok büyük destek alıyoruz. Bu sene motor partnerimiz Renault da harika destek verdi. Bu onların 121. GP galibiyetleri oldu. Aynı zamanda tüm partnerlerimiz harika bir sezon geçirdiler. Ancak 2010 yarından (bugün) itibaren başlıyor.” dedi.

Red Bull, Mercedes konusunda bir çözüm bulamazsa ya Renault motoruyla devam edecek ya da Cosworth motoruna geçecek.


Yorumlar

  1. domine edecek kadar olmasin da 😛 rekabetci olmalarindan memnunum. sadece ferrari – mclaren cekismesi sadece olmamali. daha fazla takim rekabet icinde olmali.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir