Resmi: Barrichello ve Hulkenberg Williams'ta

yazar:

kategori:

Frank Williams “Rubens’i tanıtmaya gerek yok. O Formula 1’deki tek en deneyimli sürücü ancak bu sene şampiyonluk için mücadele veren tutkulu ve yetenekli birisi.”

“Nico Hulkenberg bu sene çaylak olduğu GP2’de şampiyon oldu ve daha önce F3 Euro, Formula Masters, A1GP ve Formula BMW Almanya serilerinde kazandı.”

“Nico Rosberg ve Kazuki Nakajima 2009’un sonuna kadar sürücülerimiz olacaklar ve katkılarından dolayı onlara teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Nico gitti yine Nico geldi 🙂
    Williams'a , Rubens'e ve Nico'ya hayırlı olsun yolları açık olsun
    Nico F1 için yeni bir cevher olabilir mi merak konusu

  2. efendimayin  avatarı

    Hulkenbergi getirdiklerine sevindim. Rubensi bile geçebilir.

  3. beklenen haber ve ikisi icin de gercekten sevindim. williams adina da. bir yanda deneyimli bir yanda caylak pilot. ayrica nico bildigim kadariyla fabrikada bos zamanlarinda parca uretimi – gelisimi icin de calisiyordu kendi capinda.

    eh, rubens. bir zahmet ezilme bu adama 🙂 sanmiyorum zaten de umarim beni yaniltmaz. nico'dan da umutluyum.

  4. hayırlı uğurlu olsun narcello yetenekli bir pilot hulkenberk ise gp2 de neler yaptığını gördük bakalım

  5. Olma ihtimali yüksek bir transferdi. Daha önceki yorumumda Barichello'nun Hulkenberg'e öğreteceği şeyler olduğunu, aynı zamanda Hulkenberg'in Williams sayesinde teknik bilgisini geliştirmiş ve geliştirmeye devam edecek bir genç pilot olduğunu söylemiştim. Güzel bir pilot kadrosu kurduğunu düşünüyorum Williams'ın. 90lı yıllardaki başarılı günlerine dönmeleri ihtimalleri her zamankinden yüksek.

    Frank Williams'ın Barichello'yu övmesi, Barichello'ya büyük moral kazandırmıştır. Kariyerinin son yıllarını yaşayan bir pilot bu sözlerle gerçekten gençleşir.

  6. elif çivici avatarı

    F1 in ezilen,hor görülen,2.adamı imajı çizen Barichello artık liderlik edebileceği bir takıma geçerek,kariyerinde çok önemli bir adım atıyor.Hulkenberg şüphesiz çok şanslı,sevimli ve deneyimli bir takım arkadaşı olacak.Ve son olarak,kim derdi ki Rubens in 3 yıldır emekli olacak haberlerine rağmen hem şampiyonluk mücadelesi verecek hem de Williams la anlaşacak,büyük bir tebriği hakkediyorsun Rubens!

  7. hulkenbergin rubensi geçeceğini tahmin ediyorum

  8. Hulkenberg`den cok umutluyum, hayirlisi bakalim. yaşar koçyiğit arkadasima bende katiliyorum, neden hep bu foto? 🙂

  9. hayırlısı olsun. taşlar bir bir yerine oturuyor. ama alonso dan sonraki en büyük taşın nereye oturacağı hala meçhul

  10. eğer ki çok güçlü bir motora sahip olursalar williams uyuduğu uykudan uyanabilir. kolay değil 7 şampiyonluk ve bir o kadar şampiyon sürücü çıkarmış takımdan bahsediyoruz.
    rubens için iyi bir araç süpriz olabilir gerçekten. belki istediği şampiyonluk için savaşabilir.

  11. birde şu foto defalardır yayınlanıyor anlamını bir türlü çözemedim.cahilliğime verin ama bir anlamı felanmı var bunun?

  12. beklenen açıklama geldi.dediklerigibi rubens i biliyoruz ama nicoyuda iyi biliyoruz.inşallah kamui gibi iyi yarışlar çıkarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir