FOTA da Toyota'nın Ayrılmasından Üzgün

yazar:

kategori:

Toyota, BMW ve Hond’nın ardından spordan ayrılacak 3. üretici olacak ve Renault’nun adı da ayrılabilecekler listesinde yer alıyor.

FOTA’dan yapılan açıklamada “Formula 1 Takımlar Birliği, bugün beklenmedik bir şekilde gelen Toyota kararından dolayı üzüntüsünü belirtmek istiyor. Tüm FOTA takımları Toyota’nın ayrılığı hakkında samimi mesajlar yolluyor ve onlara son yıllarda Formula 1’de yaptıkları katkıdan dolayı teşekkürlerini sunuyor.”

“Umarız Toyota yakın gelecekte geri döner ancak bu zaman sarfı içerisinde 2010 sezonunun umduğumuz gibi başarılı olması için sporun yönetimi tarafından tüm çabalar sarfedilmeli.”

“Bu çabalar içerisinde 2010 gridi tamamen kesinleşmeli, 1995’ten beri en kalabalık grid olacak ve sporumuz teknik yenilikleri sürdürüp rekabetçi yarışlara sahip olmalı.”

“Önemli bir otomobil üreticisinin ayrılığı önemsenmeden geçilemez ve bunun nedenlerine önem verilmeli.” sözlerine yer verildi.


Yorumlar

  1. Tamam Ukdum, ben cevabımı aldım.

  2. borcumu var sana? yoksa tavuğunamı kışt dedi:)))

  3. kim o lavuk(çingene dilinde adam demek)? onur bey…

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    spor hala sağlam,güzel 🙂

  5. 'UKDUM HAYZUM' sen Musab mısın?

  6. Kullanılan fotoğrafta Briatore nin olması sıkıntı yaratmasın site için.:))Hani adamın ömür boyu yasağı varya o nedenle yani.:))

  7. ne zaman toplandınızda bu açıklamayı yaptınız? enteresan. bu sürata tebrik yani.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir