Gascoyne "Fauzy, Alonso Gibi Olabilir"

yazar:

kategori:

Gascoyne “Fazuzy takımda olacak ancak muhtemelen yedek ya da test pilot olarak. O yetenekli ancak onun deneyimsiz olması nedeniyle kaza yapıp yanmasını istemiyoruz.”

“Mesela Alonso’yu örnek olarak alalım.  Renault’ta test pilotu olarak anlaşma imzaladı ancak 3 sene olmadan yarış koltuğuna oturamadı ve ardından galibiyetler kazandı.”

“Biz de Fauzy için tam olarak bunu, deneyim kazanmasını, istiyoruz çünkü Formula 1’de yarışmak onun alışkın olduğu serilerin çok üzerinde. Eğer genç bir sürücüye F1’e hazı olup olmadığını sorarsanız cevap her zaman ‘evet’ olur ancak sorun olan deneyimsizliktir.” dedi.


Yorumlar

  1. djarum kardeş…(boracım sanada merhaba)
    birincisinde kimiye git diyen olmadı. ikincisinde ise sende biliyorsunki alonso ülkesinin bir bankasının ona sahip çıkması sayesinde ferrariye geldi ayrıca massayı kimiye tercih ettiği için kimi ferrariden koparıldı. neyse buna en iyi cevabı verecekse kimi verecek…sana doyum olmaz ama benim doymam lazım ben kaçıyorum:)

    selamlar…

  2. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Eh be Gascoyne.. Ne gaz verirmişsin. Böyle gaz vere vere biyere geliyorsun ondan sonra da bakıyorlar ki adamın işi bu…. Ondan başka Takıma

  3. Musab bera,alonso nun başarısını küçümsemek için nerdeyse özel jet motoruyla yarıştı diyeceksin:)))) ama sende haklısın,sevdiğin pilotu iki sefer koltuğundan etti o yüzden alonso ya sempati duyman beklenemez.

  4. Sıra Fauzy'ye gelinceye kadar sırada bekleyen nice gelecek vaadeden pilotlar var beh! Gascoyne Renault'tan Toyota'ya geçince de Renault'da yaptığım(!) gibi kazanan bir araç yapacağım demişti de bişey çıkmadı… Ama Lotus'u severim, iyi hatıralarım var..

  5. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Gascoyne f1 tecrübene lafım yok ama bu bilge adam modunu biraz daha abartırsan genç pilotta ters tepecektir.

    bir de tavsiyem genç pilota f1 koltuğuna oturma fırsatı milyonda kaçtır bilemiyorum. eğer romen gros. kadar mahvetmeyecek ise bunu kaçırmamalı. yoksa 3 sene sonra test yapacak bir araç bile bulamayabilir.

  6. iddialı bir ifade. bir pilotun alonso gibi neticeler alabilmesi için sadece kabiliyetli olması yetmez. aynı zamanda iyi bir araca ihtiyacı vardır. peki onu verebilecekmisiniz? biraz zor. dolayısıyla alonso gibi başarılı neticeler alabilmesi için iyi bir takıma gitmesi lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir