Toro Rosso Büyük Güncellemelerini Avusturya’da Deneyecek

yazar:

kategori:

Toro Rosso Avusturya GP sonrası Red Bull Ring’de yapılacak sezon içi testlerde sezon içinde getirdiği en büyük güncellemeyi test edecek.

Toro Rosso teknik patronu James Key: “Testler her zaman değerlidir, çünkü her zaman yapmak ve öğrenmek istediğiniz şeyler vardır. Bu yüzden iki gün için tamamen dolu bir test listemiz var.”

“Araçta yaptığımız en büyük değişiklikler hep gövde içerisindeydi. Burada daha detaylı olarak test edeceğimiz şeyler var, gelecekte kullanmayı düşündüğümüz şeyler de var.”

Max Verstappen Salı günü bir karşılaştırma yapacak ve Carlos Sainz Jr yeni parçaların iyi performans göstermesini umuyor.

“Değişikliklerin çalışıp çalışmayacağını söylemek zor, çünkü burası Kanada’ya göre tamamen farklı bir pist. Kanada parçalarıyla yeni parçaları peşpeşe denemeliyiz. Sonra sonuçlara ulaşacağız ve işe yarayıp yaramadıklarını anlayacağız, ancak işe yaramalı!”

Verstappen’in Salı günkü sürüşünün ardından Çarşamba günü BMW’nin DTM şampiyonu Marco Wittmann Toro Rosso’yu devralacak. Wittmann 2012’de Imola’da Toro Rosso ile sürüşler yapmıştı, ancak hava yağmurluydu.


Yorumlar

“Toro Rosso Büyük Güncellemelerini Avusturya’da Deneyecek” için bir yanıt

  1. Son aldığım istikbarata göre Toro Rosso’ya Renault güncellenmiş motoru test etmek için vermiş. Redbull’a kesinlikle bu motor verilmicekmiş. sağlam kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir