Fry "Button'ı Makul Maaşa Mercedes'te İstiyoruz"

yazar:

kategori:

BBC Radyosu’na konuşan Fry “Jenson ile makul olduğunu düşündüğümüz para konusunda görüşmeler yaptık ve bu konuda bir değişiklik olmayacak.”

“Umarım Jenson gelecek sene bizimle olur, şu ana kadar çok fazla birlikte çalıştık ve birlikte şampiyon olmayı başardık.”

Jenson’ın bizimle olmasını istiyoruz ancak Formula 1’in dünyanın geri kalanından ayrı olmadığını unutmamalıyız. Belli bir bütçe içerisinde çalışıyoruz ve eğer o alanda para harcarsak başka alanlarda harcayamayız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. takımın, brawn gp iken teklif ettiği miktarı, mercedes gp olmasından sonra da arttırmaması ve aynı parayı teklif etmesi, kibarca "istenmiyorsun" demektir. brawn gp iken para yoktu anladık da, mercedes gp olunca da mı para yok? güldürmeyin adamı. button da anlamıştır artık bahane olduğunu.

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    iyi bi araç olmadan Button hiçbişey yapamaz tabiki elindeki dünya şampiyonu ve 1 numaralı araç kozunu kullanmalı ama araba olmadan Button'ın esamesi okunmaz çok uzatmadan atsın imzayı Mercedes'e

  3. makul fiyat derken ne kadar adam daha ne yapsın geçen sene ücretini yarıya indirdi seyahatleri kendi cebinden ödedi.ekonomik olarak daha iyi durumdasınız mclarenın yaptığı teklife yakın birşey yapamıyormusunuz ayıptır ya adam şampiyon olmuş tabikide daha fazla isteyecek sen yapma bari fry uzatmayın anlaşın

  4. Tolga Soydan avatarı

    kal işte button burda.

  5. Hamza Fayiz avatarı

    Umarım Jenson Mclarenle anlaşır..Button o koltuğu gerçkten hakediyor..Ross ve Nick Fry gerçeten çok ayıp ediyolar Button iyi bir pilot neden 6 sterlik bir rakamı veremiyor üstelik arkasnda Mercedes gibi bir dev varken..Arkalarında Honda varken 10 sterlik parayı veriyorlardı.!!!!!!

  6. burak bocek avatarı

    Evet makul fiyata Mercedese gitti:)

  7. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Makul Fiyata gelsin tabi. Takımın ütülenecek neyi varsa ütüler.. Olmadı Merdiven temizliğine gönderirsiniz.

    Şampiyon oldu ve elinde 1 nolu araç var..bunu şimdi pazarlamayacakda ne zaman yapacak. Hakkını verin ve kalsın bana göre

  8. umarım anlaşırlar ama anlaşamazlarsa kimi değilde heidfeldi alırlar gibi geliyor.

  9. ismail uçar avatarı

    inşllh padokman aynı görüşteyim

  10. Button a inşallah Mercedes e giderde Mclaren e gelmez…

  11. belki de buttonu takımda istemiyorlar.git demek yerine maaşında arttırıma gitmiyorlar.button dişli pilotlarlan(alonso,rai,hamilton)kapışmadı bu sene.gelecek seneki şampiyonada ferrari ve mclarenin alonso ve hamiltonla geri dönüş yapacağını düşünürsek sezonun 2.yarısında takım arkadaşına bile karşı koyamamış buttonu düşünmüyor olabilirler.alternatif olarak raikkonen de var ellerinde.haugun son acıklamalarından sonra heidfeldin mercedese gitmesi zor gözüküyor.aynı şekilde mclarenda mercedesin dayatması olarak görülen heidfeldi bagımsızlıgını kanıtlamak adına kadrosuna katmak istemeyebilir.bu açıdan bakarsak elimizde iki koltuk iki pilot kalıyor.tabii f1 bu,kapalı kapılar ardında ne konuşuldugunu bilemezsiniz..

  12. MagicAlonso avatarı

    mercedeste kalsın kimide mclaren e

  13. yani sadece fiyat kısmı boş tabi :)) çamaşırları falan artık mercedes factory de yıkasınlar bide seyahatler için bi 403 mercedes otobüs falan verirler 🙂

  14. buttonun yerinde olsam boş mukaveleye imza atardım

  15. ''Çok para isteme! Araba olmadan bir şey yapamazsın. Bari arabanı iyi yapalım da bir yerlere gel.'' demek istemiş sanırım Fry. Button gelecek sene Mercedes GP'de devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir