Button'a Mclaren'de "Eşitlik" Sözü Verilmiş

yazar:

kategori:

Mercedes’a satılan Brawn ile hâlâ anlaşması bulunan Button, takımının kendisiyle ilgilenmemesi üzerine Mclaren’e yakınlaştı ve Guardian gazetesi dün akşam tarafların anlaştığını iddia etti.

Telegraph gazetesi ise bugünkü haberinde Button’ın menajerlerinin Woking’de bulunduğunu ve imzalanacak olan anlaşmanın detaylarını görüştüklerini yazdı.

Şu ana kadar bazı isimler Button’ı Mclaren hamlesi konusunda uyardı ve Hamilton’a mağlup olup şampiyonluk ünvanını lekeyelebileceğini söylediler.

Ancak habere göre Button, eşit fırsat tanınması halinde vatandaşından korkmadığını belirtti. Haberde, Button’ın geçtiğimiz cuma günü Woking’de Martin Whitmarsh’ı ziyaret ettiğinde eşitlik temini istediği belirtildi. Button’ın bu ziyaretinde Whitmarsh, takımın önde gelen isimleri Jonathan Neale ve Paddy Lowe’u İngiliz sürücüyle tanıştırmış.

Button ayrıca Mclaren ile imzalayacağı anlaşmada gereksiz sponsor yükümlülükleri istemediğini belirtiyor.

Hamilton daha önce yaptığı açıklamalarda, takımın isim sponsoru olan Vodafone için düzenlenen oldukça fazla sponsor organizasyonlarına katılmaktan yorulduğunu dile getirmişti. Habere göre Vodafone, Button’ın gelmesiyle bu yükü paylaştırmayı hedefliyor.

Tüm bunların yanında para konusu da gündemde. Button’ın menajerleri Brawn GP tarafından 8 milyon pound istediler ve bunda uzlaşmaya gidebileceklerini işaret ettiler.

Ancak Guardian, Button’ın yıllık 6 milyon pound’a Mclaren ile anlaştığını iddia etmişti. Telegraph ise Button’ın alacağı miktarın 7 Milyon Pound’a yakın olacağını yazdı.

Mclaren sözcüsü yaptığı açıklamada “Bir çok şey çoktan söylendi ve ben daha fazla şey söyleyemem.” dedi.


Yorumlar

  1. mclaren aslında çok iyi bi iş yaptı yakıt ihmali yok lastiklere yumuşak davranmak gerek ve button da yumuşak sürş stilini uzmanlarından

  2. yahu, hamilton 3-4 galibiyet alsa atiyorum sonra 1-2sinda yaris disi olsa, button 3 – 5 olur yine yetisemez hamilton'a, biraz garantici bir yarisma stili var. brezilya ve abu dhabi'yi saymazsak. tarzini en azindan sezonun ilk yarisinda degistirecegini sanmiyorum.

    button para yonunden kendince hakli. ancak her ne kadar esit davranilacagi soylense de, button 2. pilot olacak, bu asikar. bunu kendisi de bilmesine ragmen, sampiyon oldugunun ertesi yili bu ona koyabilir.

    alonso gibi, o da 1 yil sonra evine donebilir. bana oyle geliyor. ama keske ross brawn pintilik yapmasaydi.

  3. Ne kadar eşit şartlarda olsa Hamilton Buttonu zorlanmadan mağlup edecektir. Hamiltonun hırslı agresif sürüşüne karşılık Buttonun rahat ve sakin sürüşü ezilecek bana kalırsa.

  4. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Bir şampiyon bu kadar kolay harcanabilir yani.
    Button Hamilton kadar ıyı degıl tamam da raıkkonen kadar da ıyı olmadıgını herkes biliyo .Raikkonen'le massa'yı kıyaslayanlar da bole sevinirler iste.. Lewis & Kimi olcaktı ki Görcektik kırmızıları..Ahh ahh Sen nereye ben oraya buzadam

  5. mert merter avatarı

    McLaren cok iyi hesaplanmis bir hamle yapmistir eyer Button u alirsa mercedes gecen senenin sampiyonu 1-2 nolu araci kaptirmis olacak McLaren e buda iyi bir darbe olmus olur Mercedes e ,
    daha önemlisi bende arkadaslara katiliyorum Button Lewis kadar iyi deyil ama kovva kadar da kötü deyil McLaren e iyi puanlar kazandiracaktir tecrübeli Button McLaren Buttonun tecrübesinden yararlanacak zaten pist üzerinde esit de olsalar sonucda iyi olan kazanir :))

  6. mert merter avatarı

    alonso nun da lewisi inde isleri cok zor gercekten iki sampiyon yanlarinda button da var ama karsi tarafta mercedes ve RetBul bu sene iyilerdi seneyede iyi olacaklar ama 2010 yili cok cekismeli bir yil olacak biz seyirciler cok zevkli bir TV basi F1 izliyecegiz..

  7. ALONSO_MASSA  avatarı

    Gene hamıltonu zorlıycak bı takım arkadası ıstıyorum bence kımı varken button sacmalık ve alo massa bırbırlerını yıyıcek pıstte podokta nekadar gulselerde ama mclaren cok hızlı olursa ham tek basına gıdıcek yancısı buttunda arkasında ve bunu sezon baslayınca daha ıyı goruzcez gene soyluyorum kımı varken button sacmalık zaferın pesınde degıller demekkı yoksa kımımyı alırlardı…

  8. Bora bey…ne demeye çalıştığını anlamıyorum. anlamakta istemiyorum:(

  9. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Achilles.. girdiğin çuvala sığmıyorsun kardeş.. Patlat bir Rabbim li Kimi li şiir de bizde artık rahatlayalım

  10. işin zor Button takım arkadaşın Lewis ise daha'da zor umarım takım içinde sorunsuz rekabeti bol olan yarışlar izleriz seneye.

  11. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Macca arkadaşımı yorumundan dolayı kutluyorum..Yusuf Gobel kusura bakma ama yedi yaşındaki oğlum bile güldü yorumuna..

  12. massathebest gibi düşünüyorum ben de, ancak button kendisini çok abartıyor ve lewis'e yenilmeye başladığında 2007'deki olayların tekrarlanması sorunu ortaya çıkabilir, bu risk, heildfeld veya kimi'ye göre çok daha fazla var button'da.. kimi bizim için en idealiydi, ama bu kadar dedikodudan sonra bu haberlerin gerçekleşmemesi mümkün değil bence

  13. kimiyi istemeyen arkadaşlar bu kadar çabuk sevinmeyin kimiyisevenler bu kadar çabuk üzülmeyin. insanları canlandıran ümit öldüren yeis(ümitsizlik)tir. acele yok. acele işe şeytan karışır. var bir bildiğimiz yazıyoruz bekleyin…

  14. mclaren bu sefer gerçekten oyunu kuralına göre oynadı, (bence) doğru hamleyi yaptı. hem hamilton'u pilotlar şampiyonasında rahatsız etmeyecek bir takım arkadaşı, hem de takımlar şampiyonasına ciddi katkı sağlayabilecek bir pilot transfer etti. bundan sonra mclaren yine iyi araç üretmeye devam edebilirse pilot ve takımlardaki şampiyonluk ihtimali kuvvetlendi. hem de düzenini bozmadı, ya da riske atmadı. heidfeld de gelse yine olumlu bir hamle olacaktı. button tercihi de kötü değil bana göre. hamilton kadar kabiliyetli olmadığı bir gerçek, ama zaten (mclaren içerisinde) kimse button'dan hamilton ile rekabet etmesini beklemiyor. takımlar puanı için tecrübeli bir pilot. mclaren'e hayırlı olsun..

  15. Yahu 40 lık Baricello ile zor başetti bu adam Lewisle nasıl başedecek merak ediyorum…bizim garaoğlan yer bunu benden söylemesi…

  16. yusuf gobel avatarı

    macca kardesım sen gıd pokemon seyret ne ısın var senın f1 le pıkacu fazla bıle sana bu arada buttona esıtlık verseler ne oluyr vermeseler ne olur hamılton yıycek onu zaten ve sen macca hıc f1 seyretmemıssın bellı pokemon seyretmıssın ve 2007 spayı ızle takımın esıt davranmadıgını ron denısın hareketını ve alonsonun aracını 20 beygır azoldugunu gor ondan sonra konus tamammı yavrucum pokemopnuda fazla seyredıp balkondan asagı atlama sakın

  17. Yav Button neymis de bizim haberimiz yokmus haa. Biz Kimi gelse rekabet edebilir Hamilton'la diyoruz, Button cikmis Hamilton'dan korkmam diyor. Korkma tabii sen, 1 numarali aracla ezilmek neymis yasa ve gor. Alonso bile(ki Button'a gore birkac gomlek ust bir pilot) o 1 numarali araciyla basabas mucadele edebildi ancak Hamilton'la. Ki o zamanlar Hamilton caylakti, evet evet caylakti. Simdi dunya sampiyonu bir pilot o, ve soke soke aldigi bir sampiyonluk var, en buyuk rakibimiz Ferrari'yi yenerek aldigi sampiyonluk. Meydan bosken at kosturanlara haddini bildirmesi isten bile degildir onun icin. Button ters sulara yelken aciyor. Fisichella gibi hevesine kurban gidecek bu gidisle.
    Bir soz de McLaren'e. Yav siz ne bicim takimsiniz ki, Kovalainen'i gonderip Button'u almayi dusunuyorsunuz? Button mu Massa-Alonso ikilisine cevap verecek? Yine mi yalniz birakacaksiniz Hamilton'u? Ha 2 numarali pilot ariyorsaniz gidin Heidfeld'i alin. Eminim Button'dan daha istikrarli ve daha fazla puan toplar. Button aracimda 1 numara var diye sorun bile cikarabilir. Sonra toparlamasi zor oluyo bakin, demedi demeyin. 😛

  18. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Button Lewis'e Mi Direnecek :S Saka Mi Bu Yaa…Umarım Yanılırımda Zevkli Bir Takım İçi Mücadelesi İzleriz

  19. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Kimi gayet direnirdi Hamiltona ama Button nın işi zor.İyi pilottur ama umarım sorun çıkmaz, sonuçta şampiyon olup gelince takım arkadasına geçilirsen kolay kolay alttan alamıyorsun

  20. Yavuz Balcı avatarı

    yav button kardeş bırak eşitliği ekstra 0.2 saniye ben veriyorum sana.geçebiliyorsan buyur geç.

    daha gelmeden posta koyuyor adama bak.sen kimsin birader.dünya şampiyonu oldun diye havada uçma yere kötü çakılırsın.sen işine bak yeter.

  21. Buna kim inanir ya helede bu kisi button sa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir