Brawn Sessizliğini Bozdu: "Button İçin En İyi Gelecek Bizde"

yazar:

kategori:

Brawn “Görüşmeler devam ediyor ve onun Mclaren ile çoktan anlaşma yaptığı haberleri yardımcı olmuyor. Eğer bu durumda ben olsaydım şaşırırdım.”

“Onun için en iyi gelecek etrafında iyi insan grubunun olduğu takımda, yani bizde. Bu konuda çok şey söylenebilir. Onun için en mantıklı karar bizimle kalmak olmalı ancak bazen mantık galip gelemez.” dedi.


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    Hayatimda Brawn kadar cimri bir adam görmedim takimin % 75 ini sat dün ya para al sampiyon oldun ordanda para aldin belese Buttonu dünya sampiyonunu yaristirmaya calis cocuk gecen sene corba parasini cay parasini bile cepten vermis , kesenin agzini acican cakal Brawn efendi yoksa 1-2 nolar McLaren e geciyor :))

  2. brawn gp satılmadan önce ross jenson %99 bizde kalacak demişti.satıldıktan sonra belki kimiyi alırlar diye düşünmüştüm ama bu olasılık da kalmadı.eğer alman pilot istiyorlarsa diyecek birşey yok aksi taktirde jensona o parayı vermek zorunda kalacaklar.mclaren da jensonı istiyor ve istediği parayı veriyor.jensonın elinde koz var cimri olmayında verin parayı.görmek istediğim tablo heidfeld-mclaren jenson-mercedes

  3. Ben de Button'ın abartıldığı kadar süpper bir pilot olmadığını savunanlardanım ama Brawn galiba işgüzarlık yapıyor.. Alonso'nun ve Kimi'nin de dediği gibi bir pilot şampiyon olmuşsa o iyi pilottur, hakkı verilmelidir. Sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen takımda(en hızlı 3. 4. takım olmuşlardı) kötü araba sürme özürlü Button'ın kendini geliştirdiğini de gördük, hatta daha önceleri neredeyse hiç tercih etmediği geç frenaj stilini de becerebildiğini gördük ve bence artık Button birinci sınıf pilotlarla aynı değeri görmelidir. Ancak Button hususunda şunu tekrar söylemeliyim ki iyi bir aracı en iyi gördüğüm üç pilotla neredeyse aynı sürebilir ama kötü bir araçla onların yaptıkları mucizeleri Button'dan beklemeyin; iyi bir araç veremeyecekseniz Button'a müşteri olmayın…

  4. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Ross sen ne pinti adammışsın ya..Kimbilir Rubense ne teklif ettin..

    Kurtuldu adamceğiz bulaşıktan çamaşırdan,kaç yıllık Firmacıyım ben çekmedim Button un çektiklerini valla

  5. hem adamlara şampiyonluk getirmişim iki taraflı hemde benim istediğim parayı vermeyecekler ben olsam bende gitmek isterim nede olsa bir numara

  6. hasan serbest avatarı
    hasan serbest

    ya bu ne!:/ yalan rüzgarını geçtiniz…
    neye inanıcam? nedir.
    öncekiler asılsızmıydı şimdi, gerçi suç bende üstünde ıslak imza yoktu:P puha

  7. umit isbilen avatarı

    arka arkaya 3 haberle gece gece beni benden ettiğiniz için teşekkürler trf1, bu saatte gerçekten harika çalışıyorsunuz, tebrikler…

  8. site yönetimi helal olsun gecenin bu vakti haber yapıyorsunuz. adresinizi verinde size edirnenin meşhur badem ezmesinden yollayayım:) gerçi ağzımın tadını bozdunuz ama olsun siz işinizi yapıyorsunuz. sonsuz tebrikler…:)

  9. valla ne olursa olsun parayı kısıyorlarsa button gitmekte haklı, sonucu ne olursa olsun. şu bakımdan: button bu sene üstüne düşeni yapıp şampiyon olmuş, takım zor durumdayken maaşta düşüşü kabul etmiş ve bir çok şeyi kendisi karşılamış. sonucunda da 6-7 m pound istemesi normal. ben rosbergin ucuza geldiğini sanmıyorum. rosberg eğer belli miktar alıyorda button alamıyorsa o zaman en doğal hakkı. tamam kişisel sponsor bakımında serbest bırakıyorlar ama kolay mı sponsor bulmak, koca sene takım o kadar galibiyete rağmen sponsor bulamadı mı? ben mclarene geçerse button'ın düşünüldüğü kadar kolay lokma olacağını düşünmüyorum ama zaman her şeyin ilacı. bu sene yaşananların olacağını kim bilebilirdi? ama oluyor. bu yüzden bekleyip görelim.

  10. olaya button açısından bakarsak ross brawn doğru söylemiş. bilmediği bir takımda hamilton gibi üstün yetenekli bir pilotla takım arkadaşı olmak yerine, şampiyon olduğu takımda yeni gelen ve galibiyeti bulunmayan rosberg ile rekabet etmek daha kolaydı button için. ama button'ın mclaren'e gitmesi de mclaren'in doğru hamlesiydi.

  11. mercedes eğer button ı elinden kaçırırsa bunu mutlaka çok flaş bir transferle doldurur. buda ancak kimi raikkonendir. daha hiçbirşey bitmedi.

  12. bakın buyurun daha hiçbirşey bitmedi.

  13. "Onun için en iyi gelecek etrafında iyi insan grubunun olduğu takımda, yani bizde. Bu konuda çok şey söylenebilir. Onun için en mantıklı karar bizimle kalmak olmalı ancak bazen mantık galip gelemez."

    'Destek var, yeterli ölçüde para var, araç var, mühendis var, şampiyonluk var, takım seni sen takımı tanıyorsun hadi karar ver Button' şeklinde de söylenebilir Brawn'ın sözü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir