Schumacher'in Sözcüsü Mercedes Haberlerini Önemsemedi

yazar:

kategori:

Norbert Haug’un Mercedes GP’de pilotlar konusunda sürpriz olabileceğini söylemesinin ardından Schumacher’in Nico Rosberg’in yanında Alman marka için yarışabileceği gündeme gelmişti.

Mirror’a konuşan Sabine Kehm: “Bu sporda hiç bir zaman asla demezsiniz ama şu anda bunu (F1’e dönüşü) dışarda tutabilirsiniz.”

Mercedes motor sporları sorumlusu Haug, pilotlarının tam olarak yakın zamanda belirlenmesini umduğunu söyledi.

“Gelecek hafta olmasını tercih ederim ama bir iki hafta daha sürerse beni öldürmeyin. Bunu, bu sene söylemeyi kesinlikle istiyorum”


Yorumlar

  1. Kürşat ŞAHİNKAYA avatarı
    Kürşat ŞAHİNKAYA

    bu hidfeld her defasında alonsoyu heeep tokatladı pistlerde. alonso en cok tokatı bu adamdan yedii :))) kimi raikkonene bu sene sanırım koltuk yok 🙂 zaten cokta havalanmıstı… birilerinin havasını alması gerekiordu 🙂

  2. heidfeld oyle kahvaltida yenebilecek kolay lokmalardan degil. adam kirik on kanatla ingiltere gibi aero pistinde alonsoyu pitstopa kadar arkasinda tutabiliyor. kersli kimiye barselonada canakkale gecilmez diyebiliyor. 122 litre benzinle kanadada takim birak gitsin seni yavaslatiyor demesine ragmen alonsoya yine gun yuzu gostermeden yoluna devam edebiliyor. araciyla iyi uyum sagladimi bu pistte en zor gecilecek adamlardan biri. pekala atakta yapabiliyor. su an gridte alonsoyu bu kadar cok gecen adam yoktur herhalde.

    http://www.youtube.com/watch?v=_VLdPDo6mP4

    demem o ki heidfeld eger transfer olursa onlerde guzel mucadeleler izletir bizlere.

  3. Heidfeld Rosberg 2lisi de oldukça güzel bir 2li olabilir. Rosberg kariyerinin en başından beri büyük bir hırsa sahip pilot izlenimi yaratmıştı. "Singapur 2008'in galibi ben olmalıyım" tarzı sözler yanlış olsa da aslında kendisindeki hırsı ve başarı özlemini gösteriyor. Kanımca "Yarış koltuğuna babamın adı ile gelmedim" demek için çabalıyor ve Mercedes'te altında rekabetçi bir araç olunca hırsının ne kadarını başarıya dönüştüreceğini görmüş olacağız.

    Heidfeld ise arabayı oldukça iyi kullanan, istikrarı rekor ile tescillenmiş güzel bir yardımcı pilot. Takımın her şartta puan alma olasılığının olması için Heidfeld gibi bir pilot gerekli. 2001 Sauber'inde adı çok sık duyulmaktaydı. Kimi ile beraber kaliteli bir 2liydiler o zamanlar.

    Diyeceğim odur ki, Rosberg-Heidfeld 2lisi küçümsenmemeli. Çünkü eğer Mercedes'in, Ferrari ve McLaren ile eşit güçte aracı olursa ve Ferrari McLaren pilotları birbirileri ile (takım içi çekişme) çekişirler ve birbirlerinden puan çalarlarsa, bazılarına "güçsüz gelen 2li" yüksek puanlar alabilirler.

    Formula 1'de herşey olur.

  4. emre  özduru avatarı

    Ben Rosberg'in sıra dışı bir performansını hatırlamıyorum yada öyle anormal ataklarını yada ne bilim büyük başarılarını hatırlamıyorum, ya sizler??

    Kısaca demek istediğim şu,Heidfeld-Rosberg ikilisini Alonso-Massa ve Button-Hamilton ikilisi sabah kahvaltısında yerler. daha güçlü bir pilot dizilimi olmalı diye düşünüyorum.Kimi-Rosberg bence daha mantıklı :))

  5. Rosberg 1. pilot derken ilk anlaşılan pilot manasında yoksa daha kimin birinci pilot kimin ikinci pilot olacagı belli olmaz.

  6. Sonunda heidfeld galibiyet için bir yarışan bir takıma gidebilecek sanırım…

  7. Üzerine basa basa Rosberg 1. pilot dediklerine göre.2. koltuk için en ideal kişi Heidfeld..Bu arada beni düşündüren nokta takımların böyle milliyetçi pilot dizilimi politikaları.Dilerim bu sadece tesadüften ibarettir.Pek inanmıyorum kendime ama neyse 🙂

  8. KEMAL SENGUL avatarı

    bana kalırsa heidfeld

  9. heidfeld mi kimi raikkonenmi?

  10. arkadaşlar heidfeld gelecek

  11. Schumi elendiğine göre kim ? Mercedes diğer takımlara kafa tutmak istiyorsa Rosberg tek başına yetmez umarım Kimi ile anlaşırlar

  12. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    keske dönsen shumi amca beaaa :((( tekrar seni ve alonsyu izlemek süper olurdu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir