Hamilton, Son Şampiyona Karşı Yarışacağı İçin Heyecanlı

yazar:

kategori:

Açıklamanın ardından konuşan Hamilton “Jenson’ın Vodafone Mclaren Mercedes’e karar vermesi harika bir haber ve 2010 sezonunda dünya şampiyonuluğuna mücadele edebilecek bir araca sahip olmak için onunla birlikte ve mühendislerle çalışmak için sabırsızlanıyorum ancak tanıştığım en iyi insan olan, 2008 ve 2009 yıllarında takım arkadaşım olan iyi arkadaşım Heikki Kovalainen’e en iyi dileklerimi iletmek istiyorum.”

“Jenson’ı daha önceden tanıyorum ve onunla çok iyi anlaşıyoruz. Her ikimiz takımımızın başarılı olmasını istiyoruz. Birbirimizi çok sıkı zorlayacak olsak da hızlı bir şekilde çalışma arkadaşlığı kuracağımıza eminim. O, yegane bir sürücü: çok kontrollü ve yumuşak stile sahip ve o çok derin bilgi ve deneyimlere sahip. Birbirimizi çok iyi tamamlayacağımıza eminim ve sonuç olarak takımımız daha güçlü olacak. Aynı zamanda son Britanya şampiyonuna karşı yarışacağım için de mutluyum ve birlikte Vodafone Mclaren Mercedes takımını gridde en iyi takım yapabileceğimize inanıyorum.”

“Jenson’ın çoktan takımı yaşamak ve çalışmak için harika bir yer yapan yegane kültürünü ve özel aile havasını övdüğüne eminim. Biz gerçekten büyük bir aile gibiyiz ve Jenson’ın daha ilk günden bu sıcaklığı hissedeceğine eminim.”

“Açıkçası Britanyalı bir sürücü olarak Birleşik Krallığın bayrağını dalgalandıracağımız için heyecanlıyım ve bugünkü açıklamanın tüm Britanyalı taraftarlar için harika bir haber olduğunu düşünüyorum. Ymarım gelecek martta sezon başladığında bize tam destek verirler. Daha şimdiden Silverstone için sabırsızlanıyorum, muhteşem olacak!”

“İleriye bakacak olursak, sezonun 2. yarısındaki istatistikler zaten her şeyi açıklıyor ve bu momentumu kış boyunca sürdürüp gelecek seneye taşıyabileceğimize eminim. 2010 aracı MP4 25’in gelişimini yakından takip ediyorum ve her ikimize galibiyet fırsatı verecek bir sanat eseri araç olacağını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    Formula 1 de pilot dendiği zaman gözüm Raikkonen'Den başkasını görmez ama Hamılton'unda yetenegı ınkar edılemeyecek buyuk bir gercek…Button sezon ortasında terkedip gitcek bence o kadar ezılcek cunku.Bu yıl gridde Hamilton'a kafa tutabılcek tek Pilot Raikkonen'di bence o da olmadı.AMa en yeteneklı 2 pılot olarak LEWIS & KIMI gorurum gerisi yalan
    (Shumi'ler Hakkinen'ler hariç tabi onlara laf yok ) 🙂

    BAŞARILAR LEWIS ..!

  2. ThéiCéMaN Raìkkònén avatarı
    ThéiCéMaN Raìkkònén

    " ALO_MAS_VET " ..!

    Helal olsun en güzel böyle açıklanırdı yani :):) Bravo

  3. ALO_MAS_VET  avatarı

    kımı gelseydı gorurdum senın heycanını o heycan ıste senı beyazlatırdı kesın ama ıyı yırttın kovalaınen gıtmesın dıye tutusurken ıyı yırttın pacayı kımıden

  4. ALO_MAS_VET  avatarı

    hamılton son sampıyona karsı yarısacagı ıcın heycanlı
    SEBEP…..?

  5. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Bence boşuna heyecanlanıyor, Button vasat bir pilot..Heikki' den bir farkı olmayacak bence..

  6. mehmet doğan avatarı
    mehmet doğan

    Ferrarinin de çok yaktığını biliyorum da, Ferrari Temmuzda yeni araç geliştirmeye başladı. Eminim süper bir iş çıkacak ortaya. RENO ve REDBUL a da FERRARİ çok yaktığı için şans veriyorum.

  7. lewis'in işi gerçekten çok zor buttona karşı. çünkü eğer geçilirse madara olmuş olacak ve akabinde "zaten alonso ve heikki dönemlerinde de takımın desteği onda olduğu için…" türünden cümelerle aşağılanacak. eğer button'dan hızlı olursa o zamanda takım yine hamilton'u kayırıyor dicekler. işin zor hamilton, ama senin kaliteni bilenler biliyor zaten..

  8. mehmet doğan ,ağzından bal damlıyor da, ferrari de çok yakıyor bizde kara kara onu düşünüyoruz hatırlanacağı gibi spa da force india daha hafif olduğu halde rai ile aynı turlarda pite girmişti,senin bir yalnışlığın olmasın?

  9. mehmet doğan avatarı
    mehmet doğan

    force İndia ve toro rosso pilotlarını unutmuşsun kara oğlan. Seneye onlara karşıda yarışacaksın. Tabi akaryakıt tankeri gibi mclaren mercedesle seneye Ferrarilerin yanına yaklaşamayacağını iyi biliyor. Mclarenin KİMİ varken gidip Buttonla anlaşması takımında 2010 malubiyetini şimdiden kabul ettiğini gösteriyor zaten. En güçlü motor olan mercedes motorunun En çok yakıtı tükettiği her uzmanın kabul ettiği bir gerçek. seneye BÜTÜN yarışın yükü taşınacağına göre Mercedes motoru kullanan araçların tümü ya çok ağır ve yavaş olacak yada 2005 otomobili gibi kırılgan olacak. Yani Mclaren devri bitti. Reno motorunun da en az yakıt tüketen motorlardan olduğu biliniyor. Bu durumda seneye FERRARİ ye karşı RENO ve REDBULL çok rekabetçi görünebilir. Mercedes fazla motor gücüyle hızlanmaları telafi etsede ağır araçla hem frenajda hem virajlarda hem dayanıklılıkta çok geride kalacak.

  10. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Cumartesi Sıralamardan 30dk..Sonra İmza Töreni Yapildi..2 Grup Sekliden 10 Pilot Bir Bölüm,Diğer 10 Pilot Bir (30dk)..Süreyle İmza Vereceklerdi Fakat Dedigim Gibi Bazi Pilotlar Maksimum 10dk Durdu

  11. Marlboro Project 4 bu bahsettiğiniz imza törni ne zamandı ben nasıl kaçırmışım.

  12. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Açıkcası 2 Senedir Yarışlara Giden Bir Fan Olarak Soyleyebilirimki Raikkonenden Sogumamim En Büyük Sebebi İmza Töreninde İnsanlari Aldirmayisi Ve Seyirciler Onun İçin O Kadar Fedakarlik Yapip Gelmesine Rağmen Hic Tınlamamasidir…Ha Bu Onun BuzAdam Özelligi Diyenlere Hicbirsey Demiyorum Zaten…Alonso'da Ne Kadar Yetenekli Oldugunu Kabul Etsemde Oda Ayni Sekilde Malesef…Tamam İzdiham Oldu İmza Atilirken Fakat O Kadarlik Da Olsun Lütfen Türkiyede Zaten Giden Fan Sayisi Kac Ki??Ne Olurdu Onlara Biraz İlgi Gösterip İmza Atsan…
    Bu Konuda En İçten Davrananlar Başta F.Massa Helal Olsun Dedim İcimden,Arkasindan Hamilton,Sonra Da Vettel..İzdiham Olmasina Rağmen Cok Gec Gittiler Ve Bircok İmza Dagittilar

  13. ben de alonsoyu zerre kadar sevmem ama gerçekte pistte bizim pilotlar biri ile şampiyonlukta mücadele edeceklerse bu kişinin alonso olmasını isterim(belki massa) çünkü geri kalanları bizim çocuklar çatır çatır yerler

  14. ayrıca lewis i zerre kadar sevmem..ama pilotajı mükemmel biri..yiğidi öldür hakkını yeme demişler…

  15. lewis gerçekten çok ii bir pilot,button'ın onun yanında bi şansı olduğunu düşünmüyorum..benim şampiyonluk favorilerim(rekabetçi bi araçla)lewis ve alonso dur..bu sene nefes nefese bi şampiyonluk mücadelesi vereceklerine inanıyorum(çok extra durumlar olmazsa)

  16. mclaren mercedes sizdemi sn.çelik gibi siteyi yönetenlerdensiniz(emek verenlerden desek daha doğru olur)?

  17. Yavuz Balcı avatarı

    olabilir kardeşim kimse kimseyi sevecek diye bir kural yok.eleştirmenede asla sözüm yok.en doğal hakkın.yalnız biraz kışkırtıcı oluyor yorumların.senin ismin geçti ayrı konu ama yazdıklarım önce benim için sonra diğer arkadaşlar içinde geçerli.dozu ayarlayalım eleştirebildiğimiz kadar eleştirelim.yeri geldi mi hakkını da verelim.

    cümleten hayırlı akşamlar.

  18. Yavuz Balcı ne yalan söylim hamilton u sevemedim sakın yalnış anlaşılmasın renginden dolayı değil benim de tenim hemen hemn ona yakın çok aşırı bir tek ona destek verildiğini düşündüğüm için bu fikirdeyim.

  19. Alp Sys ve diğer yorumcu arkadaşlar,ben mecazi anlamda karaoğlan dedim ***** olduğu için değil,ben elhamdulilah müslümanım ve benim dinimde ırkçılığa yer yok,ve bu arada benim kiracım bir *****.

  20. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    ingiliz domuzu değil mi iste 🙂

  21. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    lan senın zaten cıkınde mclaren mercedes yazıyo .nası adaletse mclaren aleyhıne yapılan yorumlar siliniyo.brak kım ne dıyosa ozgurce soylesın mclaren e *** kondurmuyosn

  22. Enes Demircioğlu böyle devam ettiğin sürece yorumların silinecektir sürekli provakatif yorumlar yazıyorsun buna bir son versen iyi olacak.

  23. Yavuz Balcı avatarı

    djarum sende hakikaten nasıl bir mizaç var öyle.alıp veremediğin ne.kova ya ne reva görülmüş.buttona ne reva görülecek.lewis çıktı yarıştı kazandı.bu kadar basit neyi çekemiyorsun hala.bak alonsoda ferraride.daha ne istiyorsun anlamış değilim.ortaya çıkıp illa karıştıracaksanız bir şeyleri.buda sadece sana değil tüm senin gibilere geçerli.McLarencisi ferraricisi alonsocusu kimicisi lewisçisi her kimse.bir şey ortaya atıyorsanız ispatlayın,ispatlayamıyorsanız hiç gerçekçi olmuyorsunuz demektir.

    habere gelirsek yeni açıklama geldi anlaşmaya dair ve haliyle olumlu açıklamalar ve güzel düşünceler.bunların devam etmesi takımın faydasına olacaktır.

  24. "djarum" sözlerine dikkat et yaptığına ırkçılık deniliyor …

  25. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    aynen Djarum.Katılıyorum (Y)
    Hamilton Button'a sevinmeli bence..Raikkonen gelseydi bu kadar rahat olamazdı zaten

  26. Heikki Kovalainen'e reva görülen button a görülmezse o zaman görürüz seni karaoğlan.

  27. seviyeyi bozan yorumlar silinecektir lütfen daha dikkatli olalım.

  28. Travma yaşayanlar var

  29. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Hamilton Kimseden Korkmasina Gerek Yoook…Kendini İspatlamis Bir Pilot Zaten…Beraber Nice Zaferlere Go Lewis!Go Button!Forever Mclaren…

  30. Hamilton mu korkacak Button dan :))))

  31. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    "sanat eseri"

    Ne kadar harika bir tanımlama.

    Önümüzdeki sene çok, çok güzel olacak.

  32. hamilton buttondan kork…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir