Globo TV "Raikkonen Mercedes'le Anlaştı"

yazar:

kategori:

Sport TV’nin muhabirlerinden Lito Cavalcanti, Finlandiyalı Raikkonen’in Mercedes ile anlaşmaya vardığını iddia etti.

Eğer bu haber doğruysa, Raikkonen’in en azından bir sene Formula 1’den uzak kalacağı açıklaması da yalanlanmış olacak ancak henüz haberi doğrulayan açıklamalar gelmedi.

Mercedes GP’nin birinci pilotunun Nico Rosberg olması bekleniyor. İkinci pilot olaraksa Nick Heidfeld’in adı anılıyordu ancak ne Mercedes tarafı ne de Raikkonen tarafı henüz bir açıklama yapmadı.

Bugün Independent’a konuşan Raikkonen’in menajeri Steve Robertson ise 2007 şampiyonunun Mclaren ile anlaşmaya varamadıkları için hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

 

*Haber resmi değildir. Bu konuda basında çıkan tüm gelişmeleri olduğu gibi sizlere aktarmaya çalışıyoruz.


Yorumlar

  1. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    yani sadece yorumlara bakarsak bile, Mercedes'te yarışması en hayırlısı olacak gibi.

    ayrıyetten bu yaşananlarının duygusuz raikkonen'i bile motive edeceğini düşünüyorum.

  2. arkadaş umutlarım arttı ya… haydi adamım dön Mercedesle bee… parayı dert etme, o para sana bol bol yeter…

  3. 2007 de son 4 yarisa girilirken kimi ve hamilton arasindaki puan farkina ragmen ben umudumu kaybetmemistim hatta ben cnn de bununla alakali yorum yazdim icimden bir ses hamilton inanilmaz hatalar yapicak ve kimi sampiyon olucak bak goreceksiniz diye o zaman ordaki cogu arkadas da bana bayaa gulmustu ama ben hakli ciktim ve kimi inanilmazi basarip sampiyon oldu hemde tank gibi bir araca(mc laren-mercedes) ve alonso&hamilton ikilisine ragmen simdide imkansiza yakin bir durum var gercekten zor ama yine icimden bir ses diyor ki zor olucak ama bu is de olucak kimi grileri giyecek ve bunca sevenini sevindirecek finli sahin yine f1 de ucacak hemde saf mercedesle ben umudumu hic yitirmedim bir ferrari taraftari olmama ragmen sansin bol yolun acik olsun kimi f1 e bekleniyorsun ona gore

  4. Musab; yorumunu şansa, tüm yorumlara bakarken gördüm. Kesinlikle sui zan etmek diye bir şey söz konusu değil. Müslüman insan zaten bunu yapmaz.

    Peki, dediğin gibi olsun, pek temiz bir insan değilsin. Ayrıca 'yaşının gerektirdiği olgunluğu taşımıyor' demek senin bildiğin gibi 'o kişi çocuk' demek deildir. Tam tersidir.

    Ve şunu da belirteyim; sen eğer "12 yaşında oğlum var" (Allah bağışlasın) demesen, valla seni ortaokul çocuğu zannederdim.

    Kırdıysam affola…

  5. Kimi bugün yalanlamış arkadaşlar Mercedes le görüştükleri haberlerini..

    "Hayır, Brawn'la bir görüşmem olmadı. Mercedes'in takımı satın almasıyla sanırım gelecek yıl iki Alman pilotla yarışacaklar"

    demiş bundan sonra ne olur bilemem.

  6. musab bera kardes istersen arasira nete takil biraz laflariz bayz@live.nl beklerim

  7. kimici arkadaslar biliyrum bu bekleyis hic kolay degil insana degisik bir izdirap veriyor ama icimden bir ses bu is olacak finli sahin yine ucacak diyor ama bu defa saf mercedesle gri renkte cunku oda biliyor ki ne o f1 siz nede f1 onsuz 2010 da zevksiz gecer spa oksuz kalir o olmassa kim hizli turlari atar arka arkaya son tur da bile hem mercedes in sahipleri akilli insanlar baksaniza diger ureticiler f1 den giderken onlar mc larenle tatmin olmadilar ve saf mercedesi ateslediler ve bu kadar para verip brawni aldilar bir kimiye mi para veremiycekler sunu onlarda biliyor mercedes ferrari ve mc larenin yaninda ezilmek istemiyorsa ne pahasina olursa olsun kimiye griyi giydiriceklerdir siz gonlunuzu ferah tutun olacak olacak bir kac gun sonra bana buyucumusun zfr diyeceksiniz

  8. onur aybars gıyabımda sui zan etmişsin. sana yakıştıramadım. ne dediğin kadar temiz bir insanım nede çocuğum bu kadar emin olma.

  9. formula 1 in resmi sitesinde ki kimi röportajında Kimi, Mercedes'in iki alman pilotla yarışmak isteyebileceğini, Ross Brawnla hiç görüşmediğini ve 2011'de ki dönüşün de ancak ve ancak rekabetçi bir araçla olabileceğini söylemiş… Rekabetçi bir araç olmadan pistte turlayacağıma ailem ve arkadaşlarımla zaman geçiririm, rallide rekabetçi gözüktüm o yüzden ralli'de yapabilirim Kimi'nin ağzından çıkan benim de aklımda kalan diğer şeyler.

  10. musab kardesim hos geldin ozlettin valla kendini duana butun kalbimde katiliyorum amin amin amin umarim bu ruya gercek olur serkan akgul kardes umarim 2010 da yine heyacanimiz devam eder

  11. King  Raikkonen avatarı
    King Raikkonen

    benim hala umudum var !

  12. hakan çolak avatarı

    kimi ile mercedes. çok güzel olur aynı buttonla mclaren imkansız gibiydi ama oldu..bence mercedes yeni kurulan takıma heidfeldi değil kimiyi katmak ister

  13. resim eski

  14. ya benım kafam resme takıldı.bu resım eskı mı yoksa yenı mı.eskı olsa mc laren mercedes kabanı olurdu.gumus zemınlı uzerınde sponsorların armaları fılan.yenıyse hem sıyah grı hemde sadece mercedes benz ve mobıl 1 var.yada kımı sacları kestırmıs olmalı.bu resım ne zaman cekılmıs ya.

  15. kaan kaanhan avatarı

    guardian ne diyor bu konuda 😛

  16. Bu haber umuyorum , istiyorum doğru çıkar ama içimden hep bir ses ümitlenme olmayacak diyor =(

  17. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kimi sen eski pilotlardansın senin gitmen cok acı olur mercedes gp ye gel bari adını surdur be adamım senin gitmen f1 de rekabeti azaltır sENsiz f1 olmaz schumi 1 alonso 2 sen 3 be adamım gel bu işe evet de.

  18. kimi iceman avatarı

    superrrrrrrrrr olur lutfen dogru bır haber olsun lutfen! kimi nereye ben oraya wrc gıtsede oradada ızlerım ama lutfen kal ıceman!!!!

  19. acele etmeyin az biraz dişinizi sıkın kimi raikkonen f1 den kopmayacak. var bir bildiğimiz diyorum başkada birşey demiyorum. site yönetimi gece gece bu haberleri giriyor kimiseverlere zulmediyor cümlealem arkadaşların uykusu kaçıyor:)) fakat hız açısından mükemmel bir performans gösteriyor. kimi gibi hızlı bir site…bu arada resim bir kaç sefer değişti. şu anki resim mükemmel:) gri ne kadarda yakışmış:)

  20. inci incili avatarı

    haber doğruysa sağ gösterip sol vuruyorlar. e vardır bir bildikleri aslında f1'de olmazsa başka bir seride izleriz onu çok fark etmez.

  21. geçen sezon var mı yok mu belli olmayan bir araçta resmen çile çektirilen ve faturası kendine kesilmiş bir pilot ve diğer tarafta ross brawn dehası…ve bu adamın yanına bir raikkonen pilotajı. geçen sezonun ortasından beri hayalimdi. umuyorum gerçekleşir.

  22. haur ross brawn ve tabiki rai düşünmesi bile heyecanlı

  23. bugüne kadar bunun gibi asparagas denilen çok haber çıktı, ama büyük çoğunluğu gerçek oldu. doğru değilse zaten hemen yalanlanır, ancak doğru ise biraz beklememiz gerekebilir. diye düşünüyorum 🙂

  24. kimi ihşallah brawn GP(mercedes GP) anlaşır çok seviniriz çünkü orda ross brawn var

  25. sonofmedian  avatarı

    avtarımızı değiştire değiştire bir hal aldık..Mclaren'e gider diye değiştirdik ama şuan ne olacağını bilemiyoruz…

  26. bu haberin asparagas olduğu hemen yandaki kimi'nin sözcüsüyle yapılan ropörtajı okuyunca belli oluyor zaten, sonuç olarak şu durumdayız, kimi mercedes'e gitmeye razı ve son kararı da mercedes vericek, bu hafta içinde belli olur bence bu da..

  27. Murat İNCESU avatarı
    Murat İNCESU

    Görücez bakalım mercedes 2.almanı mı tercih edicek yok kimiyi mi.Ben şuna eminimki bu haber doğru çıkacak mercedes kendi takımını kurmuş ve takımın başında da bir deha var alman olarak rosbergi almışlar bu seçim alman pilotlar arasında bence en iyisi gerçi schummi söylentileri de var ama 3 yıl ara vermiş birini 2.alman olarak almayacaklardır diye düşünüyorum HAUG ile kimi uzun zaman önce anlaştılar yoksa kimi ferrariyle olan kontratını neden iptal ettirsin, bence kimi durumu kendi lehine çevirmek için beklemede kaldı ferrarinin santander baskısı altında kalacağını tahmin etmiştir zaten, bu arada sadece mclaren diyerekte diğer takımların odağı olmaktan kendini kurtardı,yüksek rakam ve bazı şartlar ilede mclareni BUTTON' a yönelttiler, ilerleyen zamanlarda herşey gun yüzüne çıkacaktır bekleyelim bakalım…

  28. mert merter avatarı

    Bu haber asparagas olarak dolasmaya baslamisa basinda yakinda gercek olur ates olmayan yerden duman cikmaz

    COK COK SEViNDiM kimi ciler adina

  29. Haber inşallah doğrudur, Resmiyetede kısa zaman dökülmesini bekliyoruz.. Eğer Resmi açıklanırsa bu anlaşma Raikkonen 'en ferrarinin celladı olacak..

  30. 0versteer ankadığım kadarıyla haber doğruysa sen ve senin gibilire de büyük darbe vuracak bu globo tv. (özellikle sana)

  31. emrah özer avatarı

    kalpten gidicez walla…=)

  32. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Ron Dennis Mclaren'a Karsi Mercedes De Kimi Raikkonen..Wauf Seyir Zevkine Doyum Olmaz Gibi :=))

  33. adamların beklentilerini yükselttiniz gene, mercedes başkasıyla anlaşırsa kimiciler'e bir darbe daha vurucak bu globo tv

  34. sabiha meriç avatarı
    sabiha meriç

    nolur gerçek olsun ya nolur. Kimi'siz bi f1 düşünwmiyorum.

  35. musab, kimi için bildiğimiz ayet yazmışsın :))))

    kimi için bu sıkıntılı günler geçer endişelenme. kimi hiçbirşeyi kafasına takmayan bir pilot. yılın ilk yarışında arabasına biner, olanca gücüyle zorlar.

  36. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    McLaren olmadı diye üzülmüştüm aslında ama;F1 deki en zeki,en kurnaz,en başarılı takım patronuyla çalışacak olması çok çok iyi bir haber.Brown, Kimi yi mükemmel yönlendirebilecek bir adam.

    Haber doğruysa,Mercedes en ideal anlaşmayı yapmış olacak bence..Tüm F1 severlere hayırlı olsun.

  37. hamılton kasklı avatar kullanan mclaren2 ısımlı yaratık kasınma. Gıt cımenlıkte otla. Tahrık etmeyen 1 yorumun yok yeter artık. Insanın agzını bozdurur senın gıbı bı yaratık.

  38. daha durun hesap kesilecek çok işi var.

  39. Murat İNCESU avatarı
    Murat İNCESU

    Ben tüm kalbimle ınanıyorum ve musab' ın duasına da katılıyorum, kimi 2010 da mercedeste olacak, 8 yaşındaki kızım bile kimi hayranı ve bana şunu söyledi "kim bi daha yarışmayacakmı" daha tam olarak kimi diyemiyor.:)))

  40. Murat İNCESU avatarı
    Murat İNCESU

    yok arkadaşım o haberi başka yanlışlıkla geldi. turun sonomatın formula bir yazarı nın finliler ile ilgili olarak yazdığı haber dikka edersen orada kek rosberg ve hakkinen de var… yani kısacası yanlışılık oldu kusura bakmayın

  41. Allahu alem bissevap bence kimi f1 de kalacak…

  42. Murat yorumda heikki falan geçiyordu tam anlamını bi söylesen şimdide heikki mi çıktı başımıza 😉

  43. emiko emiko avatarı

    Hieldfild'le anlaşmak çok mu zor.Hemen ertesi gün anlaşırlar.Bence bu işte bir iş var.Mercedes gibi bir marka takımında raikkonen gibi bir pilotu görmek isteyecektir diye düşünüyorum.

  44. mclaren2 ezik ezik şeyler yazıp adamın asabını bozma. bu kadar arkadaşa bu ne saygısızlık. gitseymiş temiz olacakmış. ah ah ah…

  45. Murat İNCESU avatarı
    Murat İNCESU

    KİMİ' nin bana göre kapatılması gereken bir hesabının olduğunu düşündüğü bir zamanda 1 yıl uzak kalmayı düşüneceğini hiç sanmıyorum, gerçi resmi olarak bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen ben bu haberin asparagas olacağınıda zannetmiyorum ve umarım bu izma gerçekleşir, aksi halde rosberg-heidfeld ikilisi her iki klasmanda mücadele etmeleri için yeterli olmadını kanısındayım, beleyip görücez bakalım neler olacak mercedes' te

  46. hamilto la kimiyi aynı takımda görmeyi cok isterken kimiyi hiç göremeyecek duruma geldik, mclaren mi mercedes mi ikileminden bazılarımızı kimi cıkaracak sanırsam =) (button ın gelişini hala sindiremedimde ve pek sindiremeyecek gibiyim)

  47. ya yorumların türkçe karşılığını yazında bizleride merakta bırakmayın =)

  48. Murat İNCESU avatarı
    Murat İNCESU

    Kirjoittaja on Turun Sanomien formulatoimittaja, joka seurannut toimittajana yli 200 formulakisaa. Hän raportoi jo Keke Rosbergin nousua maailman huipulle. Hän on uutistoinut myös Mika Häkkisen maailmanmestaruudet ja seurannut tarkasti myös nykyisten F1-tähtien Kimi Räikkösen, Heikki Kovalaisen ja Nico Rosbergin nousua.

  49. Sence Kiminin Mercedese gelme ihtimali kaç

  50. kimmppa bende özledim sizi:))

  51. Amiinnnnnn Musaab özledik seni

  52. arkadaşlar canlarım son üç ayımın en sevdiğim aynı zamanda en sinirlendiğim anlarını beraber geçirdiğim güzel yurdumun gençleri…

    muhtemelen silinecek bir yorum yapıyorum.site yönetiminin kendine göre haklı nedenleriden dolayı tekrar tekrar siteden kovulduk. şu andada süresiz yasaklı durumdayım. geçen raikkonentürkiye adlı bir site buldum. demek bu site yöneten arkadaşlar arka planda herhalde birbirleriyle görüşüyorlar. 1 hafta geçmedi oradanda kovulduk. neyse bu kadar adam burada paşalar gibi yazıyorda bir dışlanıyorsak kabahat bizdedir.

    neticede herkesten kalbini kırdığım kızdırdığım zor duruma soktuğum bütün insanlardan tekrar tekrar özür dilerim.

    son günlerin en büyük olayı canımı sıkarak uykularımı kaçırarak takip ettiğim kiminin f1 den uzaklaşması olayı. sizlerle aynı durumdayım. bir sporu ve bir sporcuyu bu kadar seveceğimi tahmin etmezdim. o yüzden çok stresliyim.

    ve diyorumki…

    dua edelim. dua insanoğlunun kullanmadığı değerini bilmediği en büyük güçtür. inanıyorumki sizler gerçek hayattada türkiye ortalamasının çok üzerinde temiz iyiniyetli çevresi tarafından sevilen insanlarsınız. şimdi herkes gitsin(kiminin f1 de kalmasını isteyenler) özellikle annesinden ve babasından bu konuda dua istesin. çocukları olanlar onların ellerini açsın şanı enyüce Allahtan istesin.

    Rabbim biliyoruzki Sen herşeye kadirsin. Sen ol dedikten sonra herşey olur. kullarının kalbi Senin elinde…ne yap ne et ne olur Rabbim sevdiğimiz pilotu f1den bir sene dahi olsa ayırma. bize bu acıyı yaşatma. bak içerde musab bera nasıl ağlıyor(5 aylık oğlum) var bir derdi. bizim de derdimiz çok ama Sana şu an bu dert için geldik bizi kapından boş çevirme. bizi kimiyisevmeyenlere güldürme. böyle bir konudan dolayı kapına geldiğimiz içinde bize kızma. ne diyor nebiler sultanı s.a.v. ayakkabınızın bağı kaybolsa Allahtan isteyin diyor. bu konu bizim gönül dünyamız için çok önemli. burada ki kimisever temiz kalpli arkadaşlar ve ben günahkar kulun bu konuda ısrarcıyız bizi kırma lütfen. isteyipte verdiklerinin hürmeti ve hatırına kundaktaki bebelerin hürmeti ve hatırına başta efendimiz s.a.v. olmak üzere gelmiş geçmiş bütün peygamber ve veli zatların hürmeti ve hatırına senden istiyoruz. bizi kapından boş çevirme….amin(arkadaşlar lütfen amin deyin abdullah çelik sende de biz zahmet)…

    herkese hayırlı geceler….yazmama müsaade edilmiyor yazamıyorum. ama hepinizi seviyorum(abdullah çelik senide).
    selamlar…

  53. bu haber doğru olabilir.raikkonen f1 pilotları arasında çok fanı olan bir pilot.onun yarışmaması demek bir kesimin f1den uzaklaşması demek bu da bernie amcanın işine gelmez.ayrıca mercedes f1in pilot dizilimi rosberg-heidfeld olursa araç ne kadar iyi olursa olsun alonso-massa ve hamilton-button ikilisiyle başetmeleri zor.mercedes brawn gpyi alarak zaten daimler bünyesinde bir kesimin tepkisini çekti.başarısız olmayı göze alamazlar.işlerini şansa bırakacaklarını sanmıyorum…

  54. Ertan Akkaş avatarı

    Azda olsa umut işte…

  55. Osman ERENER avatarı

    abi çatlıcam meraktan ya,

  56. Nick i alırlar heralde,Kimi Mercedeste ikinci pilot olmayı kabul ediyorsa ona lafım yok,eğer anlaştılarsa Buttona teklif edilen paradan fazlasını vermezler,eğer o kadar az alacaksa Mclaren lede anlaşabilirlerdi…Bide Brezilya basınında çıkmış

  57. burak bocek avatarı

    Pardon bu arada Globo tvmiş.

  58. bırde haber ın soyle cıktıgı acıklanıyormus:

    resmı:kımı mercedes ıle anlastı.hıc para almıyacak.hıc bır sponsor aktıvıtesınede katılmayacak. ne komık olurdu yaww

  59. İnşallah doğru bir haberdir diyorum ama menajerinin açıklaması aklıma geliyor…

    Musab Kimi'nin boşta kalmasını protesto için dağa çıkmış 🙂 Şaka bir yana tüm kalbimle şuna inanıyorum; çok temiz bir insan ama yaşının gerektirdiği olgunluğu taşımıyor maalesef.

  60. burak bocek avatarı

    Conto tv nerenin kazası ya:)Bomba haber bence.

  61. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    gitseymiş ne kadar temiz olacakmış buraları.
    Hala Nick için duacıyız

  62. ateş olmayan yerden duman çıkmazzz

  63. hanzala tekin avatarı
    hanzala tekin

    5 senedir bu adami takip ederim.o nereye giderse ben oraya giderim..yeterki bizi birakip gitmesin..bu bag baska bir bag…anlatilmazzzzz…

  64. cok gergın bır poker masası gıbı.redbull ferrarı ve mc laren masaya paraları koydu.mercedesın elınde 3 as var ve tek kagıt cekme sansı var.kagıdı cektı ve ya rest dıyecek ya pas.hayırlısı olsun beh.

  65. Ertan Akkaş avatarı

    Hadii inşallaaahh… Bu karizmanın gitmesi yazık olur hemde çook

  66. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Arkadaşlar bu haber göreceksiniz % 80 ihtimalle doğru..

  67. yuuupaaaaaaa bir günde cehennem cennet arasında gidip geldim sanki ama daha hiçbir şey kesin değil beklemek lazım 🙂

  68. Tolga Soydan avatarı

    hadi inşallah

  69. Hmm bnde kopyala yapıştır yaptım europort ta da çıkmış haber

  70. hanzala tekin avatarı
    hanzala tekin

    kusura bakma kimmppa.bende portekizceden almancaya cevirdim..diyoki räikkönen 2010 da bos kalmayacak.mercedesle sözlesme imzaladi…haydi hayirlisi

  71. Almanca anlamam ama orada Raikkonen gelecek sene boşta olmayacak. Gelecek sene Mercedes ile yarışacak diyor.

  72. Hanzala anlayacağım dilden konuş hiçbirşey anlamadım 🙂

  73. Yorumlara gellll ::):):)):)

  74. hanzala tekin avatarı
    hanzala tekin

    kusura bakma heyecandan ne yapacagimi sasirdim….Kimi Räikkönen wird nicht ein Sabbatjahr im Jahr 2010. der Finne einen Vertrag mit Mercedes-Team für die nächste Saison.

  75. Musab ı engellemeyin ya bırakın yazsın onsuz tadı yok buraların =)

  76. sn.hanzala tekin…tekzip burada yanlış bir ifade oldu. aman böyle hatalar yapmayalım:)

  77. musab bilgisayarın başındaysan allahını seversen yazz be kardeşim

  78. noluyor ya böyle :S

  79. dıkkatımı cektı.
    1 raıkonenın menecerı kımı en az 1 yıl f1 den ayrı kalacak dedı hemen arkasından yanı:

    2. resmı button mc larne de acıklaması.daha murekkeb kurumadan:

    3.. dedıkodu da olsa mercedes kımı bırlıkte anıldı.su basın ne derse cıkıyor valla.magazınde de oyle olmuyormu.ıkı kısıye sevgılımısınız dıyorlar.ıkı yetıskın hayır arkadasız dıyor medya yok sevgılısınız dıyor.en sonunda acıklanıyor bız bırlıkteyız dıye. medya nın gucu.

    haydı trf1 patlat bombayıda haber gorelım:)

  80. hadi hayırlısı çetin bir sezon bizi bekliyorr renault ferrari mclaren mercedes redbull bu takımların şampiyonluk mücadelesi verdiğini düşündüğüm zaman kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor

  81. bu haber ancak yarın saat 2 gibi ya yalanlanır yada doğrulanır ama yinede kalkamıyorum Pcnin başından

  82. Achilles = Musab Bera sanırım üslubunuz aynı

  83. Guardian yapsaydı haberi doğru derdim bak :)))

  84. eğer bu haber gerçekleşirse, bu hem mercedes, hem de raikkonen için çok güzel ve yerinde bir hamle olur. mercedes, rosberg'i 1. pilot yapmayı düşünmekle kendi kendisini zayıflatmıştı. raikkonen gibi bir pilotla kendini güçlendirir ve rekabetçi hale gelir. raikkonen ise şampiyon olabilecek hızlı bir aracın sahibi olur. her iki taraf için de kazançlı bir durum oluşur. bakalım bu haberde gerçekleşecek mi..

  85. hanzala tekin avatarı
    hanzala tekin

    sabh ise gidecem gardasim bir yerlerden tekzip edilse su haber

  86. Kesin mi yani haber fos çıkarsa bozuşuruz bak 😉

  87. Yavuz Sultan Selim, bircok Osmanli padisah gibi sefere cikacagi yerleri gizli tutarmis. Bir sefer hazirliginda, vezirlerinden biri israrla seferin yapilacagi ulkeyi sorunca,
    Yavuz ona:
    – Sen sir saklamayi bilir misin? diye sormus.
    Vezir:
    – Evet hunkarim, bilirim dediginde, Yavuz cevabi yapistirmis:
    – Bende bilirim.

    anladınızmı kimmppa…

  88. cagdas uzun avatarı

    yaklaşık 5 dakika önce koltukta yorgun yorgun umutsuzca uzanırken bilgisayarı açtım ve haberi okur okumaz damarlarımda gezen adrenalini hissettim. raikkonen bu kadar seveni varken bırakıp gidmemesi lazım. umarım f1 de kalır ve mercedeste yarışır. mercedesin raikkonene ihtiyacı var, o gelmezse kesinlikle tek başına yarışmak hata olacak.

  89. bende de mercedes gp nın kımı ıcın bastırması gerektıgı kanaatı olustu.cunkı ıkı sampıyonlu mc laren massa alonso lu ferrarı karsısında rosberg kımı olmalı.bence bu restı goreceklerdır..kımı nın mercedes mercedesınde kımıye ıhtıyacı var.

  90. hanzala tekin avatarı
    hanzala tekin

    Kimi é da Mercedes

  91. Sana şunu söyleyebilirim Achilles F1 İstanbul Parkta başladığından beri VİP ile sırf Kimi ile az da olsa takılmak için kırk takla atıyorum her sene inş kimi anlaşır Mercedesle sır da tutabilirm 🙂

  92. ecrin deniz avatarı

    bu arada bu sezon şimdiye kadarki sızan her haber ve dedikodu doğru çıktı ama bu habere temkinli yaklaşıyorum. hayırlısı olsun…

  93. musab bera ve erdal altundag kımı transferı resmı acıklanana kadar yazmıyacalarını soylemıslerdı hatırladıgım kadarıyla.bu kadar haber fırtınasında bıle yorum yazmıyorlar.kıyamet kopuyor uyuduklarını sanmıyorum. valla helal olsun ne sabır varmıs.

    bu arada trf1 sızede en buyuk sukranlarımı ıletıyorum sızede helal olsun.f1 kadar hızlısınız vallahı

  94. kimmppa sen sır saklamasını bilirmisin?

  95. Bence doğru çıkmayacak ama çıkmayan candan ümit kesilmez

  96. ecrin deniz avatarı

    haberi okuduğumda aklıma hemen Achilles geldi:) bu arada kimmppa ben de musab bera için endişelenmeye başladım:)

  97. kimiforever  avatarı

    menajerinin söylediklerinden sonra 2010da yarışmıycak dedikten sonra olabilirmi böyle birşey??

  98. hanzala tekin avatarı
    hanzala tekin

    allahim nolur dogru ciksin..yoksa üzüntüden 2 gündür kahrolacagim

  99. Musab bera yı abdullah beye sormak lazım inşallah engelememiştir!

  100. eet lütfen doğru çıksn lütfennnnnnnnnnnnnnnn

  101. Achilles ne biliyorsan söyle kalbime inicek şimdi beni deli eden bu belirsizlik

  102. arkadaşlar bekleyin heyecan yok sakin olun biraz tuttuğumuz pilottan huy kapalım. relax….

  103. Bu arada Musab nerde ya adam üzüntüden bişi yapmasın kendine?

  104. yuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiii

  105. İnş. doğrudur =)Achilles umarım haklı çıkarsın Musab olsaydı Allah'ım sen dualarımızı kabul eyle derdi şu an bnde aynı şeyi diyorum umarım Brezilya basını da haklı çıkar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir