Ecclestone, Rosberg’in Hamilton’u Yenmesini İstiyor

yazar:

kategori:

Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone, Nico Rosberg’in son dönemdeki performansını sürdürerek şampiyona lideri takım arkadaşını yenmesini istiyor.

Sezona Hamilton’un performans olarak gerisinde başlayan Rosberg, son 4 yarışta aldığı 3 zaferle puan farkını 10’a kadar düşürmeyi başardı.

Times’a konuşan Ecclestone “Bu şampiyonayı kurtarmak Rosberg’in elinde. Her şeyin canlı kalması için ona ihtiyacımız var.” dedi.

Ecclestone Formula 1 dışındaki hayatı nedeniyle Hamilton’u desteklese de pist üstünde heyecanın canlı kalması için Rosberg’in kazanmasını istiyor gibi görünüyor.

Bu arada Hamilton, yarışlar dışındaki çok hareketli hayatını savundu.

Hamilton “Yaptığım her şeyden enerji alıyorum. Onlar benden enerji almıyor.”

“20li yaşlarım çok hızlı geçti bu yüzden mümkün olduğu kadar, enerji ve antrenman açısından sınırlar dahilinde yapabildiklerimi yapıyorum. Dengeli olduğu sürece neden böyle olmasın?” dedi.

 


Yorumlar

“Ecclestone, Rosberg’in Hamilton’u Yenmesini İstiyor” için 3 yanıt

  1. Ulan şu Mercedes takımında bi fırıldaklar dönüyor olmasın? Yani hep düşündüğümüz şeydi ama artık inanmaya başladım. Hasta mıyım neyim 😀

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    Bernie Formula 1 dışındaki hayatı nedeniyle Hamilton’u desteklese de pist üstünde heyecanın canlı kalması için Rosberg’in kazanmasını istiyor gibi görünüyor.

    Burda hata var

  3. zekeri sayin avatarı

    Hamiltonu rosberge ayak oyunlari ile yendirisen esas ozaman bu sporu oturur kendin izlersin.cunku herkes bilir ki ham varken ros sampiyon olacak gucte degildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir