Alonso “Beleş” Puan Sonucundan Çok Mutlu Değil

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, Britanya’da bu sene ilk puanını kazanmış olsa da bundan çok mutlu olmadığını çünkü çok daha fazlasını istediğini söyledi.

McLaren pilotu bu sene ilk puanını Silverstone’da çok fazla pilotun yarış dışı kalması ve son anda yağmurun gelmesiyle kazandı.

Alonso “Umarım daha fazlası gelir. Bir puan takımın morali, gece gündüz çalışanlar ya da daha fazlasını hak ettiğimiz günler için iyi.”

“Bugün bu puanı çok fazla hak etmedik çünkü 11. gidiyorduk ancak yağmur geldi ve bunu beleşten kazandık diyebilirim.”

“10.luğun iyi olduğunu söyleyemem. Dünya şampiyonu olmak istiyoruz ve bu seneden gelecek seneye çok fazla çalışmamız lazım. Takım çok odaklandı.”

“Sıradaki yarışlarda güncellemeler olacak ancak onları pek göremeyeceğiz çünkü cezalarımız olacak ve arkadan başlayacağız.”

“Ancak hedefimiz seneyi bir başka seviyede bitirmek. Puan kazandığımızda bunun yeni bir habermiş gibi değil normal bir şey olması lazım.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Alonso “Beleş” Puan Sonucundan Çok Mutlu Değil” için 10 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    demek “beleş” kelimesi yabancı dillerde de var 😀 alo adına sevindirici. manor pilotları dışında tek puan alamayan pilottu en azından bundan kurtuldu. tabi bu puan alamaması onun suçu değil direkt honda nın gevşekliği ve yavaşlığı.

  2. Deli gibi sevindi ama caktirmiyor. :))) (-cular gelmeden ben yazayim) 😀

  3. Vettel ve Hamilton’daki şansın yarısı şu adamda olsa 3. şampiyonluğu görürdü. Şimdi puan almakta zorlanıyor. Muhtemelen 2 şampiyonlukla emekli olmak zorunda kalacak.

  4. alonso’nun sakinleşmesi için kendi suçu olmasa da button’a çarpması ve 1 puan alması iyi oldu. hem takım hem alonso için 🙂

    1. İspanyadan arkadaşımla konuştum, demeç vermiş alonso, “gerçekten çok sakinleştim yea” demiş…

  5. Button silverstone’da puan alamayacagız dedi aldık bence bundan sonra Button ters yönde açıklamalar yapsın 🙂

    1. Monaco’dan önce de bu sezon puan alacağımızı sanmıyorum demişti. 😀

      1. Button’da aynı benim gibi ne konuşsa tersi çıkıyor 😀 Böyle devam etsin Button.

  6. olsun bunada sukur yarısı kazasız bıtırmekte var ve arac yolda kalmadan

  7. Olsun biz sevindik şampiyon. Siftahı yaptın gerisi gelir umarım. Anlaşılan bu sene böyle geçip gidecek. En azından bol bol test yapmış oluyoruz. Mercedes varken dünya şampiyonluğu zor ama 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir