Ron Dennis’ten Eddie Jordan’a: “Köyün Aptalı”

yazar:

kategori:

McLaren’in Patronu Ron Dennis, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında yorum yapan ve kendisinin McLaren’i Martin Whitmarsh’tan dahi kötü yönettiğini söyleyen Eddie Jordan’a sert çıktı.

Jordan, Dennis’in kibirli olduğunu ve artık yönetimi bırakması gerektiğini söylemişti.

Dennis “Formula 1’i aile, köyde yaşayan aileler olarak görüyorum. Ve köylerde her zaman köyün aptalları olur. O bu tanıma mükemmel uyuyor.” dedi.

Honda ile yaşadıkları sıkıntılara karşı Dennis, birlikte tekrar kazanan takım olacaklarından emin.

Dennis “Kesinlikle bir mücadelenin içerisindeyiz. Şu anda sürekli olarak verilere odaklanıyoruz ve aracımızın performansı burada kesinlikle çok iyi. İnanması güç ancak aero figürleri senenin diğer dönemlerine göre sürekli olarak daha iyiye gidiyor.”

“Şasi performansı gelişiyor. Partnerimiz Honda ile gerçek bir mücadelemiz var. Dayanıklılık aynı zamanda performans konusunda güreşiyorlar. Dayanıklılık sorunu yaşandığında performansta da sorun oluyor.”

“Bu yüzden bazen ilerliyoruz ancak bazen de geriliyoruz. Ancak öncelikle çözmemiz gereken şey dayanıklılık.”

“Honda’nın devasa kaynakları var ve kullanıyorlar. Sürekli olarak onlarla derin görüşmelerimiz oluyor ve tabi ki onlar için memnun edici şeyler olmuyor.”

 

“Bu durum acı veriyor mu? Tabi ki ama bu acıyı motive edici güç olarak kullanmalıyız. Bu bir mücadele ancak doğru mücadele çünkü Honda gibi bir şirketin desteği olmadan dünya şampiyonu olma şansımızın olduğunu düşünmüyorum.”

“Bu yüzden istediğimiz yere gelmek için bu acıyı çekmeliyiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Ron Dennis’ten Eddie Jordan’a: “Köyün Aptalı”” için 11 yanıt

  1. Sirkin palyaçosu daha uygun bence ona.

  2. ron a katılıyorum.. eddi jordan böyle çok ucuz duran karaktersiz bir adam hissi veriyor… hatta az bile demiş…

  3. Iyi demiş.

  4. Reis ya !!!

  5. Haber çeviri hatası. Köyün aptali değil de delisi dememiz lazım. O zaman ortada nefretle değil de kinayeyle söylenmiş bir sözün anlamı daha iyi anlaşılacak.

  6. zekeri sayin avatarı

    Bulundugun yeri benimseyip polyannacilik pynamak bece gercek aptallara goredir.hondanin herseyi iyi yapsa bile mclarenin sampiyonlugu kesinmis gibi bir saflik icinde bu adam.

  7. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Biraz ağır olmuş. Kibirli demesini haklı çıkaran bir açıklama. Adama hakaret etmeye gerek yok. Neticede kendince fikrini beyan etmiş. Evet eleştirmiş olabilir ama bir takım patronu hele ki böyle büyük bir takımın patronuysan alışkın olmalı bence

  8. Dogru soyleyeni koyden kovarlar Eddie.

  9. Ron Dennis bilinç altındaki nefretini açığa çıkartmak için fırsat kollamış. Eddie Jordan’ın bu demecini beklemiş. Ne de olsa Eddie Jordan İrlanda’lı. 1990’ların sonunda takımı iyiden iyiye Williams – Mclaren – Ferrari nin yanına dördüncü olarak gelmişti. Altedilmesi gereken düşmandı. Gelenekleri oluşmaya başlayan bir takım yerine her an gitmeye hazır üreticilerin gelmesi onun için daha mantıklıydı.

    sonrasını hepimiz biliyoruz. Jordan alt segmentte ise Minardi gibi yarışma ve pilot yetiştirme kodları doğru olan takımlar F1 den gitmek zorunda kaldı.

  10. haha demekki sadece turkiyede yokmus bu laf

  11. köyün muhtarı iyi çakmış lafı 😀 şu gelişim yasaklarını bari kaldırsalar da herkes elinden geleni yapsa yada belirli bir tavan fiyat koysunlar üretim ve sonrasındaki gelişim için ama gelişim serbest olsun bu iş b..ka sarıyor yoksa … ileride f1 falan kalmayacak … motoru yapan düdüğü çalıyor olan f1’e oluyor …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir