Hamilton “McLaren’i Bu Şekilde Görmek Üzücü”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, eski takımı McLaren’i bu kadar zorlanırken izlemenin kendisini üzdüğünü söyledi.

Kartingden itibaren Hamilton’u kariyeri boyunca destekleyen McLaren, son şampiyonluğunu 2008’de Hamilton ile kazanmıştı.

Özellikle son yıllarda gittikçe gerileyen McLaren, bu sene şu ana kadar 5 puan kazandı ve tarihinin en kötü dönemini geçiriyor.

Hamilton “Bu senenin onlar için zor olduğunu hepimiz biliyoruz ve bunu görmek benim için kesinlikle zor.”

“O çok harika ve devasa bir takım. Çok büyük başarılara sahip ve orası yıllarca bir parçası olduğum takım.”

“Onları şu anki durumda görmek çok anormal geliyor.” dedi.

Tüm üzüntüsüne rağmen Hamilton eski takımının durumu tersine çevirebileceğine inanıyor.

Hamilton “Orada büyük Ron Dennis var. Harika mühendisler ve takım ruhu var. Bu süreci atlatacaklarına inanıyorum.”

“Şu anda karanlık bir dönemdeler ancak umarım tünelin sonunda ışık vardır.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton “McLaren’i Bu Şekilde Görmek Üzücü”” için 6 yanıt

  1. Mc laren tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor.Ancak daha düne kadar belki dayanıklılık problemleri olan ama her zaman hızlı araçları üretende bu takımdı.İki büyük rakip ve takım arkadası Senna ve Prost a efsanevi araç McLaren MP4/4 ü verende bu takımdı.Ron dennis in Mc laren de 34. yılı bu kadar deneyimli başarılı bir ismin takımı tekrar toparlayabileceğine olan inancım tam.

  2. Yeme bizi Lewis. Sana hiç bir zaman Mercedes’in verdiği gibi bir araç veremediler. 4 yılın boşa geçti orda. Üzülmene değmez. Aklın varsa bir daha da dönmezsin. 🙂

    1. Öyle bir araç vermeleri için böyle bir kuralların olması lazımdı özellikle motor üstünlüğü konusunda.

  3. Bende bu konuda Lewisin ne yorum yapacagını hep merak etmiştim.

  4. http://www.formula1.com/content/fom-website/en/latest/features/2015/7/say-what–the-best-of-race-radio-in-great-britain.html konu dışı ama britanyadaki bazı telsiz konuşmaları yayınlanmış. İngilizcesi olan biri çevirip siteye atarsa çok iyi olur.

    1. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

      Hangi telsiz konuşmasını istiyorsun 🙂 “Yes, yes, P3! Master Vettel back to the podium!” (Ferrari after the race) Bura da Masteri hangi anlam da almamız gerekiyor acaba ne anlasam bilemedim usta vettel podyuma döndü 😀 Ayrıca vettel q3 den sonra ritim tutturamadağını takıma söylüyor.Rosberge pist biraz nemli iken iyi iş çıkardığı söyleniyor.Hamilton 40.turda lastik değiştirmek riskli olduğunu düşünüyor.43.turda hamiltonun lastikleri soğuyomu ne öyle bisi dio sonra pite giriyor bu arada yerler iyice ıslanmaya başladığı zaman.Rosbergte aynı turda takıma düşüncelerini soruyor yağmur ile ilgili.46.turda rosberg lastik değiştirince takım 6 tur kaldığını ve hala bir şey yapabileceklerini söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir