Raikkonen: Williams’a Cevap Vereceğiz

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen İngiltere GP’de yaşadığı sorunların ardından çok daha güçlü şekilde geri döneceğine inanıyor.

“Diğer pistlerde gördüğümüz gibi herşey pistin yapısına ve lastiklere bağlı. Sıradaki yarışta ve farklı pistlerde farklı şeyler olmasını bekliyorum.”

“Silverstone bizim için ideal değildi. Ancak gelişmeliyiz ve pist ne olursa olsun daha iyi olmaya çalışmalıyız. Macaristan’da daha iyi olacağından eminim. Diğerleri biraz hızlıydı, daha kolay olacağından eminim, ancak göreceğiz.”

Ancak Massa sezona yaptıkları yavaş başlangıcın ardından Williams’ın artık sıralama ve yarışta daha iyi olduğunu ve Ferrari’yi rakip olarak gördüklerini söylemişti.

“Ne yazık ki sezona biraz arkada başladık, ancak Pazar günü Ferrari’leri yakalayabildiğimizi gördüğümüz ilginç bir yarış oldu. Sıralamada daha hızlıyız ve Silverstone’daki yarışta olanlar bu sezon hiç olmamıştı.”

“Avusturya’da güncellemelerimiz oldu, ancak doğru çalışmıyorlardı. Ancak Silverstone öncesinde ne üzerinde çalışmamız gerektiğini anladık ve bu şekilde aracı hızlandırdık. Bu yüzden aracı ilk yarıştan son yarışa kadar geliştirebildiğimizi bir kez daha gösterdik.”


Yorumlar

“Raikkonen: Williams’a Cevap Vereceğiz” için 11 yanıt

  1. fatih çakıroğlu avatarı
    fatih çakıroğlu

    Ferrari çalışırsa olur tabiki bakınız force india b şasisine geçti ama Ferrari her daim sezon içi gelişimde biraz yavaş kalıyor

  2. konu dışı ama macaristan gp tarihi anasayfada yanlış olmuş. iptal olan Almanya Gp tarihi yazılmış.

  3. OtonomAktor avatarı

    hedefler küçük rai hedef mercedes olmalı. bak alo ya o bile sürünen McLarenle hedef mercedes onları geçmedikten sonra gerisi yalan diyor 😀 sen ferrariyle rakip olarak williamsı görürsen onla rekabet edersin ve merco şampiyon olur.

  4. Onur Gentas avatarı

    Williams gelisiyor mu yoksa Mercedes motorumu gelisiyor? Force india bile sezon basinda McLaren’i zor gecerken nerelere geldi. Her halukarda Ferrari’nin isi daha zorlasacak gibi gorunuyor.

    1. Bana Mercedes motoru vanayı açtı gibime geliyor.

      1. OtonomAktor avatarı

        adamlar tek geliştirme hakkı kullanmadan hem dayanıklılığı arttırdılar hem de istediklerinde daha da hızlanıyorlar. nasıl bir motor yapmışlar böyle. bizim arai de yardıma ihtiyacımız yok baskıyı kaldırabilirim desin.

  5. İnşaallah

  6. williams susi yengeyi bir yarışa çıkarsa en az iki yarış garanti williams için

    1. evet kadın nasıl sevindi masa lider oluncada beyse orası ayrı bir mevzu.susie nin kaskı tabure gibi kullandığı bir fotoğraf var ki bu williması direk 1 boyut atlatır;3.boyuttan 4.boyuta geçmiş gibi;hani interseller (yıldızlararası ) filmindeki gibi pazarlama her şeydir 🙂

  7. Kimi böyle konuşuyorsa süpriz görebiliriz.Normal bir hafta sonunda sıcak geçecek bir yarışta Ferrari süpriz yapabilir, macaristan araca uyuyor uzun virajlar Kimi’nin lastik ısıtma sorununu ortadan kaldıracaktır.İyi bir sıralama geçiren Ferrari Mercedes’in peşine düşebilir.Williams’a da iyi bir mesaj verilmiş olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir