Michelin: Formula 1’deki Şovu İyileştirebiliriz

yazar:

kategori:

Michelin’in motorsporları patronu Pascal Couasnon firmasının lastik yönetiminden ziyade performansa odaklanarak Formula 1’e eğlenceli yarışları geri getirebileceğine inanıyor.

“Rekabeti seviyoruz, otomobil yarışlarını seviyoruz, bir çok kişi gibi Formula 12in çok ilgi çekici olabileceğinden eminiz.”

“Şu an neler olduğunu eleştirmek ve hakkında konuşmak benim işim değil. Biz sürücü ve mühendislere araçların her parçasından azamiyi çıkarabilmeleri için fırsat vermek istiyoruz. Sürücü ön planda olmalı.”

“Bunun için çok yüksek performanslı bir lastiğe ihtiyacınız olur, inanılmaz tutunma olmalı. Bu bizi heyecanlandırır. Spor otomobil yarışlarında olanları görebiliyorsunuz, Le Mans 24’teki mücadele hiç durmadı.”

“Nico Hülkenberg’in yarışın 24 saatlik bir savaş olduğunu ve yorulduğunu duymak güzel. Bu bizi mutlu eder, bu yüzden lastik geliştiriyoruz. Bunu Formula 1’de de yaparsak harika olur.”

“Teklifimiz sürücülerin yarışın sonunda yorulmuş olmaları, bu yüzden onlara iyi mekanik tutuş vermeliyiz, bu bizim teknoloji yatırımlarımıza örtüşecektir ve pistten yollara transfer mümkün olur.”

Michelin Formula 1’de 18 veya 19 inç lastikler istiyor ve bu olmazsa spora girmeyeceğini açıkça belirtiyor.


Yorumlar

“Michelin: Formula 1’deki Şovu İyileştirebiliriz” için 3 yanıt

  1. Bence formula 1 için iyi olur Bridgestone ve michelin zamanındaki lastik savaşları olsa sert hamurda pirelli yumuşak hamurda michelin iyi olsa falan mclaren fanı olarak michelin zamanında takım yumuşak hamura geçince heyecanlanıyordum açıkçası formula 1 eskisi gibi olsun istiyorsak bence dönmeleri gerekli bence

  2. 18-19 inç lik lastikleri yapıp traktör tarzında arac olacaksa,pilotlar bir set lastikle yariş bitirecekse ve yakıt ikmali olmadan pit stopsuz olacaksa,aracların mekanık yere tutunmasını geliştirme bahanesiyle gelip reklam yapıcagınıza Pirelli kalaın daha iyi…

    zaten seneye araclar 6sn cıvarı daha hızlı olacakmış…Size de gerek kalmadı o zaman

    1. +1
      Hazır görüntü bozuklugu yapacaklar hiç gelmesinler daha iyi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir