Red Bull, Toro Rosso’dan Key’i Almak İstediği İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

Red Bull Racing’in Takım Patronu Christian Horner, bu sene başarılı bir sezon geçiren Toro Rosso’nun teknik patronu James Key’i almak istedikleri iddialarını yalanladı.

Red Bull bu sene sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Renault motorunun istenen performansı vermemesi yanında şasinin de çok iyi olmadığı söyleniyor.

Red Bull’un küçük takımı Toro Rosso’nun aracı ise zaman zaman gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Özellikle Silverstone’da takımın pilotlarından gelen açıklamalar virajlarda Mercedes’ten sonra en hızlı araca sahip oldukları yönündeydi.

Toro Rosso’nun güçlü bir araca sahip olmasının ardından takımın teknik patronu James Key dikkat çekmeye başladı.

Horner “Güçlü bir teknik takımımız var. Adrian hala her şeyde etkin. Rob Marshal, Pierre Wache ve Dan Fallows’tan oluşan güçlü bir teknik kadromuz var. Bu yüzden değişiklik isteğimiz yok.”

“Ne yazık ki  rekabetçiliğimiz üzerindeki en büyük etki bizim kontrolümüzde olan bir şey değil.” diyerek yine Renault’u işaret etti.

 

 


Yorumlar

“Red Bull, Toro Rosso’dan Key’i Almak İstediği İddialarını Yalanladı” için bir yanıt

  1. Bu kadroyla ve bu bu okanaklarla başarılı olamayışınızın sebebı bir hames key veya adrian newey olup olmaması değil…

    Takım Üst üste gelen dominant dört sene ve şampiyonluktan yıpranmış olmalı,bunun haricinde takımın göz bebeği vettel in de ayrılması,zaten yerinden oynayan yapıyı sarstı…

    Tabi baktınız Toro Rosso kısıtlı bütceli ama takımını sahiplenmiş başarılı insanlarla dolu;hemen transfer etmeye çalışırsınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir