Michael: "Williams Hâlâ İlk İkiden Uzak"

yazar:

kategori:

Williams, sezon öncesi testlerdeki etkileyici performansına rağmen eğer zaferler için Ferrari ve McLaren ile mücade etmek istiyorsa FW30 ile büyük adımlar atması gerekiyor.

Be görüş Grove kökenli takımın teknik sorumlusu Sam Michael’e ait. Michael, Williams’ın yeni araçlarıyla olmak istediği seviyeye henüz ulaşmadığına inanıyor.

Michael: "İyi bir referansa sahibiz ama hedefimiz olan yarış kazanmayaya yetecek kadar iyi değiliz. Hâlâ McLaren ve Ferrari’den yeteri kadar uzaktayız ve onlarla rekabet etmek için büyük adımlara ihtiyacımız var."

"Ama araç, nispeten güçlü bir şekilde bitirdiğimiz geçen sene bulunduğumuz formda iyi bir adım. Eğer bu yönde ilerlemeye devam edersek, en önemli şey bu olacak."

Orta grupta Williams’ın bir adım öne atmış görünmesine rağmen Michael, en yakın rakipleri yanında ne durumda olduklarını söylemek için henüz erken olduğunu düşünüyor.

Michael: "Diğer takımların sorunlarını görmek her zaman zor olmuştur. Çünkü, dışarıdan her zaman görünmez. Ve  onların ana sorunlar olduğunu düşünürsünüz ama görünenin arkasında diğer şeyler olacaktır"

"Valensiya’nın son günündeki ve Barselona’daki tur zamanlarına bakarsak BMW’nin pek bir sorunu olduğunu düşünmüyorum"

"Rekabetçiler. McLaren ve Ferrari’nin olduğu yerde olmayabilirler ama kesinlikle onları takip eden grubun önünde olacaklar"


Yorumlar

  1. bu sene 3.lük mücadelesi çok zorlu geçeceğe benziyor.

  2. BMW geçen seneye göre Ferrari ve McLarena daha yakın olacak. Orta sıradakileri bilemem.

  3. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    orta sıraların korkulu rüyası olabilirler ama…

  4. Micael doğru tespitler yapmış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir