Toplu Araç Tanıtımı Planlarında Sorun Var

yazar:

kategori:

Formula 1 takımları, 2010 araçlarını tanıtmak için Valensiya’da toplu bir etkinlikte fikir birliğine varmıştı.

Bu sayede hem tanıtım maliyetleri azalacak hem de taraftarlarla daha yakın olunacaktı.

Bununla birlikte takımlar genel olarak toplu tanıtımı istese de etkinliğin ayrıntılarında anlaşmaları biraz zor olabilir.

Etkinlikte daha küçük olan takımlar, yerel kahramana sahip Alonso’lu Ferrari ve son iki dünya şampiyona sahip McLaren gibi takımların gölgesinde kalmaktan endişe ediyor.

Valensiya’nın öne sürdüğü tekliflerle sorunun çözülmesine çalışılıyor ama eğer önümüzdeki bir kaç günde eğer sonuç alınamazsa etkinliğin iptali de söz konusu olabilir.

Sorun çözülmez de planlar suya düşerse takımlar kendi tanıtımlarını ayrı ayrı yapacak.


Yorumlar

  1. Daha lansmanda korkacaklarsa McLaren ve Ferrari den hiç yarışmasınlar ozaman.

  2. Takımların toplu lansmanlardan önce veya sonra çeşitli etkinlikler yapabilirler. Böylece kendilerini daha iyi tanıtabilirler. Bu etkinlikler de makiyeti düşürmek için sanal ortamda düzenlenebilir. (Mesela Toyota'nın 2009'da yaptığı "film fragmanı" ve Red Bull'un aracını video ile tanıtması gibi (2009 yılı için).) Hem böylece daha fazla kişiye erişebilirler, aynı zamanda "akılda kalıcı" olurlar.

  3. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Doğal olarak taraftarlar hatta taraftar olmayan insanlar bile Mclaren ve Ferrari standının önünde toplanıcaklar.Ama güzellik yarışması gibi olabilir.Tek sahne ve takımlar sırayla çıksa bu sorun ortandan kalkabilir.Bilmem yanlış bir fikirmi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir