Toro Rosso: Renault Ferrari’nin Yaptığını Yapabilir

yazar:

kategori:

Toro Rosso teknik patronu James Key Renault’nun Formula 1 motorunda bu sene Ferrari’nin kaydettiği gelişim gibi bir güç kazanabileceğine inanıyor.

Fransız üretici bu yıl Red Bull tarafından eleştirilmişti. Renault ise motor tedariğini bırakmak ve yeni bir takımla spora geri dönmek arasında karar vermeye çalışıyor.

Key Renault’nun işleri değiştirecek kana sahip olduğunu belirtti.

“Onlar birlikte çalışırken çok dürüst insanlar, yapılması gereken işleri olduğu gerçeğini anlayabiliyorlar ve bunu çözmek için sıkı çalışıyorlar. Bence başarabilirler.”

“Yapılacak işler var, bir fark var. Ancak Ferrari devasa bir adım attı ve Renault’nun da bunu yapabileceğinden eminim.”

“Bir süredir buralarda olduklarını ve devasa başarılara sahip olduklarını unutmamalıyız. İşleri değiştirebilecek kana sahipler.”

“Önümüzdeki yıl için yaptıkları gelişimlerde bu yıla göre çok daha kendilerinden emin bir atmosfer içerisindeler. Geçtiğimiz sezon işlerin gidişatı ile ilgili bir şok vardı, ancak bu ‘Ovv tamam, yapmamız gereken işler var.’ noktasındaydı.”

“Bu sezonun başlarında bazı dayanıklılık sorunları oldu. Ancak önümüzdeki sezon oradaki çocuklar büyük bir adım atacaklar. Yeni yüzler ve yeni motivasyon ile birlikte işi bitirebilirler.”

“Red Bull’u kızdığı için suçlamıyorum, bu çocuklar şampiyon olmaya alışıklar ve bunun için çalışıyor ve ödeme alıyorlar.”

“Kendi motorlarını yapan iki takım var ve şu an şampiyonada ilk iki sıradalar. Bu sinir durumunu anlayabilirim, ancak her iki taraf işleri yoluna koymak için çok yakın çalışmaya devam ediyor.”


Yorumlar

“Toro Rosso: Renault Ferrari’nin Yaptığını Yapabilir” için 2 yanıt

  1. Evet gerçekten güzel yorumlamış daha doğrusu doğru yorumlamış.

  2. Aklı başında yorum yapan birileride varmış. tebrikler key

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir